- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
-
l4ci
tag
elmehetnek a bánatba, kijött, 490 arany, rákattintottam, h megveszem, kijött egy ablak, aztán egy másik, nem sikerült megvennem
Üdv a klubban!
Next time baby... Nekem már a második ilyen volt, kiváncsi vagyok meddig szivatnak ezzel. De ahogy tippelem pár hétig még nem fog ez összejönni, túl sokan próbálkoznak egyszerre. Akinek a legjobb a pingje meg a reakcióideje az fog nyerni első körben... -
szmar
csendes tag
Ha kell, fel tudok tenni egy olyan profilt amiben sok (kb kétmilliárd ) gold és pénz van, meg jo par kocsi, de ha a beletevős program kiderül hogy működik, akkor nyilván az jobb megoldás. Én a 0 eurós gold vásárlós dolgot akarom most kipróbálni, de nem erzem 100%osnak a sikert. Viszont a sok goldos profilt ha betöltöm, abban mindig nagyon motiválatlan vagyok, hogy ujra megnyerjek egy csomó futamot hogy feloldjam azt a szériát, amiben az új autók vannak, szoval most a Lamborghiniket nem is próbáltam ki
-
l4ci
tag
Egy olyat találtam, amivel elvileg tetszőleges mennyiségű aranyat és pénzt tudsz hozzáadni, de nem tudom, hogy működik-e, mert még csak Safe Zone alatt indítottam el és a tabletet rá sem dugtam még rá a gépre (víruskereső persze azonnal lekapta az exe-t, mert szerinte fertőzött), ezen kívül bizonyos gombok nyomogatására nekem is feldobott hacker oldalakat, ahonnan letölthetem a szériaszámot, amivel tetszőleges mennyiségű profilt hackelhetek meg. Kicsit szkeptikus vagyok, majd ha lesz egy kicsit több időm, akkor megpróbálom mit csinál valójában.
Amúgy meg azért kell a profil mentése felhőbe (akár több helyre is), hogy ha a hack reseteli a statod, akkor még mindig vissza tudod tölteni az eredetit...
Vagy a másik lehetőség iFunbox vagy a filekezelők droidon.
-
l4ci
tag
Én meg erősen gondolkodok azon, hogy ha meglesz mind a 97 autó, akkor abbahagyom az aranyfarmolást és letöltök vmi erősen hekkelt profilt. Ugyanis nézegettem időmérős eredményeket és az első 10-20-ban lévő usereknek minden létező autója fullra tuningolva. (Pl. Toyota 1000-be kerül és a full tuningja min. 1700, és akkor még nem beszéltünk az Agera R, McLaren P1, Veneno, stb)
Szóval erősen kétlem, hogy ezek a játékosok tisztességesen szerzett arannyal húzták volna fel a járgányokat max PR szintre, én meg lassan 600 órája szopok csak azzal, hogy minden kocsit megszerezzek. Kicsit besokalltam, unalmas, semmi értelme tisztességesen farmolni, akkor inkább én is csíter leszek. A lényeget már úgyis elértem, de a 98%-ról még mindig kell legalább 2500 arany upgrade a 100-hoz, és akkor még csak néhány autót tuningoltam fel... -
Gyurma_13
aktív tag
"2 nap alatt olyan 60-80 szintet tervezek lépni, ha a szemeim bírni fogják"
Mennyííít? Azt képtelenség megcsinálni!
1 szint, az kb 2 futam, az 2x15 perc, azaz fél óra.
2 szint, az 1 óra, 20 szint, az 10 óra. Úgy, hogy semmi mást nem csinálnál. Nehogy úgy járj mint a kínai gyerek, aki 2 napot játszott egyhuzamban és feldobta a lábát -
Gyurma_13
aktív tag
15 millió, de csak azért mert mindent feltuningoltam arany előtti szintre.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy két napra visszamentem a sima gyári rendszerre és egy egész szériát végig vittem úgy, hogy nem léptem szintet
Lehet meglesz a böjtje, és ahogy most fut a fame, úgy lassít majd be, ha online megyek megint.
Minden esetre valami nem kerekJa, és éppen vissza tudtam rakni a fame lassítós letöltést az új frissítés előtt, valamit módosíthatják, mert mindenfélét kiírt a játék, nem indult, kilépett, addig nem engedett játszani, míg nem megyek online-ra.
Aztán nagy nehezen sikerült kijátszani, de most maradok offline jó sokáig, míg nem lesz vagy 8000 aranyam.
Csak most nincs időm játszani, nem tudom, mikorra lesz meg. -
rumos14
nagyúr
na az ilyen szériáknál lesz.rom a 100%-ot és megelégszem a 75-tel... vagy lehet h az Enzo esetében még a 75-höz is arany kell... akkor 50-nel.
kihívásnak sem volt utolsó pl. a Vertex szériát a 911 2013-mal és a McLaren P1-gyel, csak R$ fejlesztésekkel 75%-ra teljesíteni.
egy fillért nem költöttem még a játékra és nem is fogok, mert sztem kb. 10x áron adnak mindent, mint amennyiért még hajlandó lennék "kinyitni a pénztárcámat". aztán ha majd nem jön több update , akkor elköltöm a megspórolt aranyokat.
-
l4ci
tag
De még úgy sem tudod megvenni, mert ahogy nálam is újraindult a számláló és nem lett aktív a "Buy" gomb. Ilyen alapon csak a szerencse kérdése, hogy éppen jó időben vagy-e fent, vagy sem. Egyáltalán mennyit hajlandóak engedni megvásárolni a kedves készítők? Valószínűleg ezért "Limited Edition", mert ezzel akarják szűrni a tulajdonosok számát, nehogymár mindenkinek meglegyen minden autó. De hogy erről semmilyen kommunikációt nem adnak ki, az elég gáz szerintem...
-
l4ci
tag
Na ez nálam érdekesebben történt. Tegnap este végre sikerült letölteni a frissítést, végig is vittem egészen a Miuráig, ahol is kiírta, hogy 2 óra 20 perc múlva lesz elérhető. Aztán mikor offline-ba játszottam, akkor már "Sold out" lett. Ez világos, offline nem lehet unlock-olni... Csak az nem tiszta, hogy ma reggel, amikor megint megnéztem online, akkor meg azt írja ki, hogy 2 nap 12 óra... Most akkor hogy a fenébe van? Mennyi időnként lehet próbálkozni az unlock-kal és mennyi ideig elérhető? 5 perc,10 perc? Mi a francért kell ilyenekkel szivatni a játékosokat, nem elég hogy aranyért veszem meg?
-
l4ci
tag
Ezért mondom, hogy csalók, a hétvégén néztem, az Agera R-el a legjobb idők 2:49 körül voltak, de volt 4 nagyon ügyes kiccsávó 1 perc és 2 perc környéki időkkel. Ugyanezek Hockenheimben meg fél perc körül mentek. Na ez már valóban csalás, amit mi csinálunk az kispályás ezekhez képest...
-
FefeeX
veterán
Ez nekem jó hír, eddig azért nem vettem meg a Cobra 427-et mert nem volt leárazva, de így lesz rá 20%-om
Megvettem a Bugattit 2 milláért, szóval most már csak a fame sebességért érdemes visszaállítanom
A "csalásokra" meg csak annyit, hogy szerintem a játékba épített harmadszorra mész könnyebb lesz dolog sokkal nagyobb csalás, mint amit itt a bugokkal összekanalazunk. Amit az emberek itt összehordtak, hogy egyből megvan mindened... Holott ugyanúgy megküzdünk minden autóért, csak mondjuk a farmolási mennyiséget csökkentjük 5 napról 2-re... (ezzel szemben a tökéletesen kell menned vs. kétszer vesztesz és a hülye is megcsinálja dolog szerintem gázosabb) -
l4ci
tag
-
l4ci
tag
Ma fogom elérni a 245-öt. Legkésőbb jövő héten meglesz a 250 is!
A 600 órás szinthez se kell már sok, az is meglesz egy hónapon belül. De mire elég az a 25 arany? Még egy fejlesztésre se a vége felé...
Kicsit lassabban haladok most, mintha iPad-en nyomnám offline, ugyanis nem 2-3 verseny kell a szintlépéshez, hanem kb. 8 db. Ha kapnék kölcsön egy hétre egy iPad-et vagy iPhone-t, akkor kimaxolnám a hiányzókat... -
FefeeX
veterán
Erre nekem ott vannak azok a pályák, ahol nem tuti az első hely (még, mert mondjuk upgrade vagy autó hiányzik, viszont kell egy második/harmadik hely, plusz azok, ahol autót kapok 20% offal, mert ugye ezzel a módszerrel az unlock bónuszok és az olcsóbb autók nem jönnek
)
-
szmar
csendes tag
van annyi arany
illetve nincs, de lehet hogy nem kell már sok hozzá, és megjelenik valami lehetőség.
(erről jut eszembe, tegnap fél év után újra megnéztem mi van a csr racing nevű játékban, és halál komolyan megjelent egy olyan lehetőség, hogy ha online módban elveszt az ember egy online futamot, és fizet utána, akkor újra megpróbálhatja, és nem jelenik meg a statisztikáiban, meg a győzelmi sorozata sem szakad meg. Ha arany van, minden van - bár ott árnyalja a képet h ahhoz van egy nagyon jó save editor, szóval abban nem olyan nagy gond ez a freemium dolog
)
-
Lirion
addikt
Hogyhogy mire volt jó? Hát arra, hogy az egyszeri játékos még többet fizessen.. Sokszor emiatt nem tudja igénybe venni a kedvezményt és ezért többet kell játszania vagy vennie kell a store-ból zsetont. Ennyi.. Nem érdemelnek meg egy centet sem ezzel a viselkedéssel... Volt már pár geci húzásuk, pl. amikor behozták az új rendszert a pr követelményekkel és minden tuning árát megduplázták, vagy most a 3szoros fame szükséglet a szintekhez. Csoda, hogy még ilyen sokan játszanak vele.
-
l4ci
tag
Igazad lehet, én is 52.7-re emlékszem, akkor viszont több helyen is el van írva a lista, mer az 52.4-et csak most számoltam ki. Én egy előző szériában upgrade-eltem fullra egy AMG Mercit, igaz, hogy azzal két szériát fejeztem be. Amúgy én is az Enzo upgrade-re szavazok, mert azzal be lehet fejezni mindkét Ferraris szériát, de lehet, hogy ezt már hagyom a francba és bejefezem az egészet az utolsó autó megvásárlása után. Túl sok farmolás kellene a full Enzo upgrade-hez, nem biztos, hogy lesz türelmem...
-
l4ci
tag
-
l4ci
tag
Én is tegnap értem el a 98%-ot, nekem 40 event van hátra, és a Bugatti meg a Toyota hiányzik.
Mivel nincs almás cuccom, a Bugattit macerás lesz megszerezni, távirányítással tudnám megjátszani egy ismerősömmel, de megköszönném, ha vki pár perc erejéig segítene nekem - mielőtt még újabb frissítés jönne ki a 2.5.0 után és nem javítják ezt a bugot.Ahogy számoltam a Bugattin kívül kell még legalább 2500 arany a magas PR követelmények miatt...
-
Pompi
nagyúr
"de most már örülök ha 3-5 autó van előttem az autópályán mert akkor legalább az első kör nem unalmas"
Hát én vagy elmegyek az egész banda mellett amilyen gyorsan csak lehet a leírtak szerint, és akkor próbálom a saját legjobb időmet megdönteni a maradék 3 körben, vagy fékezek a rajt után, adok a srácoknak pár száz méter előnyt és úgy indulok utánuk, hogy legyen egy kis izgalom
(F50)
-
Gyurma_13
aktív tag
-
l4ci
tag
175-től 32 gold. Itt található a részletes lista: Gold rewards
-
Gyurma_13
aktív tag
-
l4ci
tag
Ez sajnos nagyon igaz! Ha valaki nem használta ki a PR mentes időszakot/bugot, akkor van legalább 4 autó, aminek igen durva PR követelménye van, ha minden szériát 100%-ra akarsz megcsinálni: Hyundai i20 WRC, Lexus LFA, Shelby 1966 Cobra 427, Ferrari Enzo. AZ összes többit minimális gold fejlesztéssel meg lehet csinálni.
-
l4ci
tag
Én akkor megvettem a Venenot akciósan, csak emiatt elszalasztottam 4 aranyos kocsit (Zonda R, Agera R és a két Porsche RSR). Éppen ezért miután bevezették a gold emelést a szintlépésnél, inkább visszatöltöttem a régi mentésemet, és így meg tudtam venni mind a 4-et 20% OFF-al unlock-nál - kb 2-3 hét alatt! Így jobban jártam, mint a 450-es akcióval.
Most már megint van annyi gold-om, hogy simán feloldhatnám az utolsó event-et is, hogy megvehessem a Veneno-t 720-ért, csak eddig még vártam, hátha lesz akció a Bugattira vagy a Toyotára...
Ha most meg tudnám szerezni a Bugattit iOS-s hack-kel, akkor már csak a Toyota hiányozna a kollekcióból!
-
sagesz93
addikt
Így ám.
Nekem androidos táblagépem van, itt beléptem facebookba, "backup to cloud". Utána letöltöttem iphonera a leírtak alapján, majd amikor belépek facebookba, és utána a cloud save-nél akarok nyomni egy "restore to device"-t, akkor azt írja, hogy nincs mentés.
Érzem, hogy az android > ios között lesz a probléma. -
Gyurma_13
aktív tag
A 1571-es hozzászólás alapján sikerült megvenni a veyront, köszi mindenkinek
Egy másik ezközre is ajánlott biztonsági mentést csinálni és úgy neki kezdeni, mert néha automatán ment és gondolom senki nem az elején akarja kezdeni.Azt hittem ti hardcore játékosok vagytok!
Minek az a sok Assist? -
l4ci
tag
Hmm,. ez igen érdekes. Nekem is csak az utolsó 80 goldos upgrade hiányzik és én se tudtam még 3:28-nál jobb köröket futni. Ennyit jelentene az utolsó upgrade, hogy 3:20 alá lehet menni vele? Akkor lehet, hogy megveszem hamarosan, mégse mindegy, ha majd egy percel hamarabb be tudom fejezni a versenyt. Sok kicsi sokra megy!
-
thrill
tag
Akkor ez szerintem egy IOS only "hack". Megpróbáltam az utolsó variációt, nem tudtam megvenni R$--ért. Androidon eleve az első indítás után tölt még le vagy 420 megát. Amikor meg betöltöm a felhőből az állást, és a shopba mennék, mindenképp követeli a letöltést, ha offline vagyok is (és ilyenkor ha skipelem, akkor nem jelennek meg az autók és az árak sem).
Holnap melóban céges iPhone-bnal viszont meglépem a dolgot, mert ezt az "ingyen" kocsit csak nem hagyom benn (10M+ R$ van a számlámon
-
thrill
tag
hát nekem így sem ment.
még egy ötletem van, miszerint én a játék törlésénél teljesen eltüntettem, vagyis előbb a tartalmakat, majd a játékot magát.ami még kérdés:
- az állás visszatöltése után már nem kapcsoltad ki a netet?
- honnan vetted meg a Bugattit? a shopból, vagy az egyik adott szériába mentél és ott?
- neked nem akart újabb letöltést indítani (és engedted-e)?
- IOS-en játszol? -
thrill
tag
Hogy csináljátok a bugattis vásárlás "hacket"? 2x is próbáltam Androidon, de nem jött össze. A játékot mindenképp engedni kell letölteni első indításkor, hiszen anélkül be se tudok lépni a menübe. Elsőre a felhőből töltöttem le az állásom és aztán wifi kikapcs, aztán meg már a letöltés után egyből wifi off és a mentett doc könyvtárat tettem vissza. Mindkét esetben hiába lépek be a boltba a Bugattihoz, nemcsak hogy a járgányok nem jelennek meg, de az áruk sem, így vásárolni sem lehet.
-
l4ci
tag
Itt most pl a Ferrari Enzo szériára gondolok, meg a Lexus LFA-ra, ahol közel fullra kell upgrade-elni mindkét kocsit, mert a PR követelmények elég magasak. Igaz valóban volt egy PR bug, amiről megint lemaradtam, pedig a wikia.com-os fórumban is írtak erről - amit azóta újra aktiváltak.
Az Endurance Kings-ben teljesen jól írták a PR követelményeket. Van 2 db verseny, amihez PR 95 kell, de amúgy elég a 94-es szint is, hogy unlock-old az utolsó két versenyt, ahol viszont csak 86-os PR szint kell (gondolom a Porsche 911 RSR-ek miatt). A 95-höz nekem is fejlesztenem kell még, azt hiszem maradok a Porsche 919-nél, a többi túl sok arany lenne és nem éri meg...
-
Gyurma_13
aktív tag
l4ci : Érdekes, hogy máshogy számol nekem. Kibékülnék avval, ahogy nektek számol
Nem Kronok mondta, hogy volt egy Bug a játékba és nem látszott neki a PR fokozat? Szerintem úgy úszta meg.Kronok: Kipróbáltam a futam után kilépős módszeredet és működik. Megmarad az összes manager és nem von le aranyat. De így nem lesz túl sok R$ a végén? Egy hónap alat lesz vagy 50 milla
Bosszúból vetemedtem rá, mert mostanában az utolsó kör célvonalán áthaladva kidobott a ferraris futamból.
Gondolom a hülye reklám akadt össze valamivel... -
l4ci
tag
Az igen érdekes, mert a Lexus LFA Showcase szériánál PR 60 a követelmény az utolsó versenyen, ezt hogyan sikerült megcsinálni 14 upgrade-del?!
A "rövid" Silverstone pálya engem is többször megszivatott, de ha néhányszor elveszíted (offline) a versenyt, akkor az jelentősen legyengíti a botokat és könnyebb megcsinálni. Én is megszenvedtem néhány utolsónak maradt pályával, vagy a Silverstone, vagy az Indianapolis Speedway, de volt hogy a Mazda Laguna Seca fogott ki rajtam (fullosan feltuningolt autóval is)!
-
Pompi
nagyúr
"Lexus LFA-el lehet szerencsém volt a 27 upgrade-ből 14 csináltam meg és sikerült a 100%"
Ez hogy lehet szerencse kérdése? Nekem 16 upgrade van meg a 27-ből és 55.3-as PR szintje van az autónak, az utolsó futamhoz viszont kerek 60.0 kell, amihez valóban majdnem mindent meg kell csinálni.
-
l4ci
tag
Álmodozni szép, de szerintem sose lesz ilyen átváltós akció, különben azonnal megvenném a hiányzó autókat!
Igazából már rég nem nyomom az R$ duplázókat, meg a napi bónuszt se használom, mert ezek nélkül is 10 millióm van a bankban, mert nem tudom mire levásárolni. Már csak Gold farmolásért járok fel néha meg a maradék 4% teljesítéséért. Ha megveszem a Venenot, akkor már csak 2% fog hiányozni...Amúgy azt néztem, hogy a Ferrari Enzo széria a legszemetebb, mert ott majdnem teljesen fullra kell upgradelni a kocsit, hogy teljesítsd az utolsó futamot és ehhez 975 arany kell! (Legalábbis ezt írták a másik fórumban...)
A másik szivatós meg a Lexus LFA, ott is közel fullosra kell upgradelni arannyal a kocsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest