- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
válasz
Naughty9011 #121 üzenetére
megfogtad a lényeget
grat
-
atike
nagyúr
válasz
Naughty9011 #121 üzenetére
......Manual Camera program (android), az új camera api-val (android)... nem androidos?
-
beloadjoker
őstag
válasz
Naughty9011 #115 üzenetére
Miért? Miért kell ezt a fórumot is wp vs androiddá tenni? Egyáltalán miért kell egy androidos programnál felhozni a wp-t??? Ki a rákot érdekel hogy kinek milyen telója van milyen rendszerrel?? Mindenki foglalkozzon a sajátjával és a wpsek a wps fórumokon írkáljanak a droidosok meg a droidos fórumokon.. Miért van az hogy droid vs wp összehasonlítgatásokról kell olvasgatnom egy androidos kamera app alatt?? Na ha most moderátor lehetnék....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #111 üzenetére
Gyere próbáld ki ezeket a Lollipopos 1+1-em ellenében, hidd el, felsülne a 930 elég csúnyán. Akárcsak egy Nexus 5 ellen.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
hogy te miben vagy biztos, az nem jelent semmit, mert en meg tudom amit tudok.
miben vett rossz iranyt? peldaul allando "loading..." felirat 2GB ram mellett is, es alapvetoen szar multitasking. action center? jo, hogy mondod, mert az is allati jol kepes megakadni. de az se ritka, hogy home gombbal kilepsz egy alkalmazasbol, es akadozik a fokepernyot megjelenito animacio. ezen felul az okoszisztema nem halad sehova, az app gap nem csokken, sot, novekszik. eyecandy factor. az kb WP7 idejen volt jo, azota a tobbi rendszer lehagyta. nem tudom eszrevetted-e, de meg egy sima elforgatas animacio sincs, ha a fejleszto kulon nem gondoskodik rola, mert a rendszer magatol ezt nem menedzseli. es mivel a WP appok alapbol elmaradottak, es frissitetlenul allnak, termeszetesen ebbe sem fognak a fejlesztok plusz munkat olni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #107 üzenetére
azért váltam meg tőle, mert láttam hová halad az OS, és nem tetszett. a lesajnált android felsőkategóriában pedig sokkal gyorsabb és használhatóbb, mint a WP.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #105 üzenetére
nézd meg milyen okostelefonjaim voltak, és mikor.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Naughty9011 #100 üzenetére
Az megvan, hogy van here androidra is? [link]
szerk. lassú voltam
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #102 üzenetére
WP-re pedig minden alkalmazásból gyakorlatilag csak egy béta van
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Naughty9011 #100 üzenetére
here maps-et le lehet tolteni androidra ingyen, ingyen offline vilagterkeppel es navigacioval, pont, mint WP-n. Akkor?
a zarojelezest nem jol csinalod. ha valamit zarojelbe teszel, akkor mondandodnak ugy is ertelmesnek kell lennie, hogy nem olvasod el a zarojeles megjegyzest. a tied nem az.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Naughty9011 #98 üzenetére
'- The trial version limits you to watching 1 hour of video in every 3 hours, then you will have to wait 5 minutes to continue watching. This may change in the future.'
-
hallerlaller
addikt
válasz
Naughty9011 #96 üzenetére
Itt nálam 200 huf-ot ír: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
Naughty9011 #49 üzenetére
Már nem azért, de a mytube nem fizetős? Szóval nem értem mit panaszkodsz, hogy fizetned kellett androidon egy navi programért. Amúgy van millió nem hivatalos youtube kliens droidra ami játszik háttérben is, csak playből veszik ki őket mindig.
-
no more
veterán
válasz
Naughty9011 #91 üzenetére
Miben jobb a WP, mint a droid? Most hirtelen egy ok sem jut eszembe, hogy miért válasszam a 930-ast pl. az M8, vagy Z3-mal szemben...
-
D80
tag
válasz
Naughty9011 #91 üzenetére
Szóval ha más hülye, akkor neked is be kell állni a sorba?
Egyik rendszerrel sincs gond, csak páran már arra használják a fórumot, hogy rinyáljanak, és trollkodjanak!
Ha építő hozzászólásod van, szívesen vesszük, még ha a WP-t favorizálod is!
Jó lenne, ha újra SZAKMAI fórum lenne ez az oldal, a trollokat meg ignorálni kell! -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #79 üzenetére
Nem tudom ki kezdett úgy, hogy mindenki fasz aki drodiot használ mert a WP az isten.
Te leírtad a véleményed aztán én is a sajátom amire egyből egy csökött fasz lettem.
Ez karrier mit ne mondjak..De a lényeg, hogy a WP userek nem flamelnek..
Már ezerszer elmondtam de látom képtelen vagy felfogni a dolgokat, vagy talán csak fáj, hogy a közel 200 ezres készülékedet leszarozzák?
Mondtam már, tegyél meg egy szivességet és menj vissza az odúdba nyomkodni a játék telefonod. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #77 üzenetére
A felfogási képességeiddel látom problémák vannak.
Mindegy ignorállak. Aki hülye azzal nem éri meg vitázni.Mondtam már ha neked jó egészségedre.
Nekem és sokak másoknak kevés amit a WP nyújt.
Fektettem bele reményt, sokat buktam a 930-an szóval bíztam benne de csalódtam az én igényeimnek a közelébe se ér. Ha neked elég hát legyél boldog. Attól nem így kell megnyilvánulni mert ebből csak az látszik, hogy tényleg egy agyatlan biorobot vagy. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #75 üzenetére
Hát mi nem járunk heccből topikikba hypeolni aztán pofára esni..
Ha bár ilyen analfabéta kezébe nem is adnék droidot, kéne rá egy értelmi szint, hogy kinek való ez a rendszer. A biorobotok meg maradjanak az ilyen beta OS-eknél.Szerinted.. Csak ugye a felső kategóriás WP még mindig drágább mint a Droid.
No meg az alsó kategóriás WP se sokkal jobb mint egy droid.. kamerában főleg.
Na meg most az Android One betesz mindenkinek.A misi mióta próbálkozik?
10 éve?
És hol jár?
sehol.Szerk: Bocs, 2000 óta próbálkozik valamit is elérni a Misi.. nem sok sikerrel.
Csak az ilyen analfabétákat vonzzák be. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #70 üzenetére
Nem foglak itt kioktatni öcskös.
Ha neked nincsenek értelmes dolgokra szükséged hát nincs.
Ha téged nem zavar, hogy semmi kezed a használatban és csak mint biodroid azt csinálod amit kell hát egészségedre.
Attól függetlenül nem így kell hozzá állni a dolgokhoz.
Nekem egy 930-am volt, csúcs nokia, utáltam mint a szart pedig nagyon sok reményt fektettem bele de közelébe se érhet egy droidnak.Mondtam már, ha neked navigációra.. ami egyébként már Droidra is van.
Vagy csúcs kamerára van szükséged akkor egyed. Nekem nem ér annyit egy GPS meg egy fényképező, hogy lemondjak a többi ezer dologról.És ha nem lennél annyira WP-fan akkor nem jönnél ide flamelni.
Szóval tegyél meg egy szívességet és takarodj innen, köszi.Még, hogy a droidosok járnak flamelni..
Közbe a WP meg iOS felhasználóknál savanyú a citrom. -
maximilian4
addikt
válasz
Naughty9011 #70 üzenetére
Nem kötekedésképpen, de ha neked a kamera és a navi volt a legfontosabb, akkor miért nem egyből nokiát vettél, holott tudhattad hogy ebben a kettőben pont kiemelkedő?
-
válasz
off:
on:
várom note 4-re, jó kis appnak néz ki! -
jacis
nagyúr
válasz
Nem kicsit ülsz fordítva a lovon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest