- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #79 üzenetére
Nem tudom ki kezdett úgy, hogy mindenki fasz aki drodiot használ mert a WP az isten.
Te leírtad a véleményed aztán én is a sajátom amire egyből egy csökött fasz lettem.
Ez karrier mit ne mondjak..De a lényeg, hogy a WP userek nem flamelnek..
Már ezerszer elmondtam de látom képtelen vagy felfogni a dolgokat, vagy talán csak fáj, hogy a közel 200 ezres készülékedet leszarozzák?
Mondtam már, tegyél meg egy szivességet és menj vissza az odúdba nyomkodni a játék telefonod. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #77 üzenetére
A felfogási képességeiddel látom problémák vannak.
Mindegy ignorállak. Aki hülye azzal nem éri meg vitázni.Mondtam már ha neked jó egészségedre.
Nekem és sokak másoknak kevés amit a WP nyújt.
Fektettem bele reményt, sokat buktam a 930-an szóval bíztam benne de csalódtam az én igényeimnek a közelébe se ér. Ha neked elég hát legyél boldog. Attól nem így kell megnyilvánulni mert ebből csak az látszik, hogy tényleg egy agyatlan biorobot vagy. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #75 üzenetére
Hát mi nem járunk heccből topikikba hypeolni aztán pofára esni..
Ha bár ilyen analfabéta kezébe nem is adnék droidot, kéne rá egy értelmi szint, hogy kinek való ez a rendszer. A biorobotok meg maradjanak az ilyen beta OS-eknél.Szerinted.. Csak ugye a felső kategóriás WP még mindig drágább mint a Droid.
No meg az alsó kategóriás WP se sokkal jobb mint egy droid.. kamerában főleg.
Na meg most az Android One betesz mindenkinek.A misi mióta próbálkozik?
10 éve?
És hol jár?
sehol.Szerk: Bocs, 2000 óta próbálkozik valamit is elérni a Misi.. nem sok sikerrel.
Csak az ilyen analfabétákat vonzzák be. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Naughty9011 #70 üzenetére
Nem foglak itt kioktatni öcskös.
Ha neked nincsenek értelmes dolgokra szükséged hát nincs.
Ha téged nem zavar, hogy semmi kezed a használatban és csak mint biodroid azt csinálod amit kell hát egészségedre.
Attól függetlenül nem így kell hozzá állni a dolgokhoz.
Nekem egy 930-am volt, csúcs nokia, utáltam mint a szart pedig nagyon sok reményt fektettem bele de közelébe se érhet egy droidnak.Mondtam már, ha neked navigációra.. ami egyébként már Droidra is van.
Vagy csúcs kamerára van szükséged akkor egyed. Nekem nem ér annyit egy GPS meg egy fényképező, hogy lemondjak a többi ezer dologról.És ha nem lennél annyira WP-fan akkor nem jönnél ide flamelni.
Szóval tegyél meg egy szívességet és takarodj innen, köszi.Még, hogy a droidosok járnak flamelni..
Közbe a WP meg iOS felhasználóknál savanyú a citrom. -
s3nsitivity
addikt
válasz
randras_83 #64 üzenetére
Jó ez jogos, csak jobb lenne egy all in one app.
Valahogy kényelmesebb lenne ha nem több féle kamera apport kéne használni
-
s3nsitivity
addikt
Neked egy helyesírási alkalmazásra lenne a legnagyobb szükséged.
Én nem ócsároltam senkit szóval pofád lapos a személyeskedés terén.
Az, hogy mi szemét és mi nem pedig relatív. Nekem volt szükségem olyan appokra amiket nem értem el WP n.
Azon felül amik voltak is hihetetlen béta státuszban voltak..(#62) vicze1
Ne értsd félre. Nem úgy értettem, hogy minden HW megfelel.
Csak, hogy a kommunikációval van a nagyobb probléma, ami szintén nem megoldható dolog mrt lényegében HW kötött.
Viszont magát az API-t lehet portolni.. igaz nehézségek árán és nem is mindenre -
s3nsitivity
addikt
Ja amúgy azt akartam kérdezni mielőtt végig olvastam volna a kommenteket, hogy HDR-t vagy ne talán tán HDR+ t tud -e a kicsike?
-
s3nsitivity
addikt
Háát azért ez se tökéletesen igaz.
Tény, hogy van HW-s limitáció de ez inkább csak a kommunikációra vonatkozik.
Az új api úgymond jelen van mindenhol az 5.0-ban csak butítva mivel a kommunikációt nem tudják kezelni tökéletesen a HW miatt, ezért lesz lassabb a kép készítés.
Ez viszont már tényleg csak a vendoron múlik. Az API elérhető, a libek elérhetők.. szabad lenne az út.. csak lusták.Szvsz az 1+1 biztosan megfogja kapni a teljes új API-t.
Főleg, hogy CM-ék már a 11S-be beleraktak nekik pár libet(#50) HaZse
Épp fordítva van.
Hamarabb ismeri el egy androidos a saját platformja hibáit mint egy WP-s vagy apple náci.(#49) Naughty9011
Szééép.. én a Lumia 930-at szinte ingyen adtam tovább annyira utáltam droid után.
Semmi alkalmazás, semmi értelmes dolog.
Kusza minden, nincs meg a letisztultság, nincs szabad kezed.
Minden beta, lagolnak, fagynak.
Szép volt a kamerája meg jó a navigációja.. de egy GPS meg egy kis kamera nekem nem ér annyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest