- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #113 üzenetére
hogy erted lollipop 1+1?
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=GViDiRYvF5U
Itt egy video S5 vs 930, bootolason kivul mindenbe a 930 volt a gyorsabb.
de amig kerestem olyat lattam, hogy nexus 5be chrome bongeszon be volt allitva , a weplapok desktop feluletes betoltese, erre folyton a mobilos verziokat dobalta lumia 920hoz kepest ami szepen tette a dolgat ugy ahogyan azt beallitottak... Androidon ezek az extra featureok csak disznek vannak akkor??
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=Ni95OibD8S0 -
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
amit ide leirtal fele sem igaz... skypeon meg lumia kameran kivul sehol nem latsz(lattal) loadingot 930on, mostmar lumia cameran-sem lathatsz Denim ota, a telefonom koszoni szepen nem akad es rohadt gyors, tenyleg az zavar hogy nincs animacio amikor elforditod a kepernyot? akkor nincs is mirol beszeljunk, es az hogy kilepek a startal egy nagyobb jatekbol es beroccen kicsit a start animalasa , meg igyis 2x olyan gyorsan ki es visszalepek egy jatekba mint egy felso kategorias Android phone, es le teszteltuk nekem Ativ S-em volt akkor haveromnak meg LG G2 (ami szerintem a leggyorsabb androidos csodagep) es csak pislogott amikor minden jateknak gyorsabban beleptem
ennyit errol, de errol vannak tesztek is youtubeon megnezheted
+ a youtbe videokat lenyegesen gyorsabban toltotte be es tudtam bele tekerni szinten Ativ S-mel, mint G2n -
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #108 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a 930nal nem gyorsabb egy felso kategorias Android es nem is stabilabb, tapasztalatbol irom, a rendszer meg androidos iranyt is vett, pl: Action centre, mappak, stb nemertem mi a rossz irany ebben
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #106 üzenetére
Igen, 3 eves 920ad volt ami azert nem egy mai csirke
viszont a supportjara nem panaszkodhatnal mert meg a win10 is jon ra, kivancsi leszek a oneplus one-od lesz-e támogatva 3+ evig....
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #103 üzenetére
Nem szeretnek vitákba bonyolodni, leirtam szépen feljebb volt Nexus 5som nemis olyan reg, nemkell tobbet, amire nekem kell egy telefon (kép, navi, böngészés, kis fb, skype, stabilitas) ebben a windows előnyösebb az androdnal es egyszerubb
Engem nem kell meggyozni , mert megneztem sajat magam
ellentetben veletek akik le betazzak a wpt anélkül , hogy hasznaltatok volna..(nem proba, hanem hasznalas belakva a rendszert)
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #101 üzenetére
Akkor olvasd el azt is
Amikor nekem kellett nem volt HERE androidra es most is csak egy BETA van...
-
Danny365
őstag
válasz
Oppenheimer #39 üzenetére
Mondjuk ott valóban van rá esély, bár 1+1-en már most is elérhető a legtöbb ilyen funkció, épp tegnap láttam, 36 másodperces záridő is lehet, nem semmi.
-
Danny365
őstag
válasz
Oppenheimer #34 üzenetére
Én beszéltem már pár fejlesztővel (CM-essel is, anno a Camera FV-5-ös csókának is írtam), nagyon ezzel nem lehet mit tenni; amíg a gyártó nem biztosítja hozzá a drivereket, addig nemigen lehet működésre bírni a dolgot. Ember legyen a talpán, aki az egész camera HAL modult újraírja (értsd: nem fog megtörténni).
Ami jelenleg legacy device (ergo semmilyen szinten nem támogatja az új API-t), az valószínűleg az is marad. Talán az új telók, amik alapból Lollipoppal jönnek, majd rendesen működnek ilyen szempontból. Vagy nem.
-
batai15
félisten
válasz
Oppenheimer #19 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest