- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=GViDiRYvF5U
Itt egy video S5 vs 930, bootolason kivul mindenbe a 930 volt a gyorsabb.
de amig kerestem olyat lattam, hogy nexus 5be chrome bongeszon be volt allitva , a weplapok desktop feluletes betoltese, erre folyton a mobilos verziokat dobalta lumia 920hoz kepest ami szepen tette a dolgat ugy ahogyan azt beallitottak... Androidon ezek az extra featureok csak disznek vannak akkor??![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=Ni95OibD8S0 -
Naughty9011
tag
válasz
üzenetére
amit ide leirtal fele sem igaz... skypeon meg lumia kameran kivul sehol nem latsz(lattal) loadingot 930on, mostmar lumia cameran-sem lathatsz Denim ota, a telefonom koszoni szepen nem akad es rohadt gyors, tenyleg az zavar hogy nincs animacio amikor elforditod a kepernyot? akkor nincs is mirol beszeljunk, es az hogy kilepek a startal egy nagyobb jatekbol es beroccen kicsit a start animalasa , meg igyis 2x olyan gyorsan ki es visszalepek egy jatekba mint egy felso kategorias Android phone, es le teszteltuk nekem Ativ S-em volt akkor haveromnak meg LG G2 (ami szerintem a leggyorsabb androidos csodagep) es csak pislogott amikor minden jateknak gyorsabban beleptem
ennyit errol, de errol vannak tesztek is youtubeon megnezheted
+ a youtbe videokat lenyegesen gyorsabban toltotte be es tudtam bele tekerni szinten Ativ S-mel, mint G2n -
Naughty9011
tag
válasz
üzenetére
Nem szeretnek vitákba bonyolodni, leirtam szépen feljebb volt Nexus 5som nemis olyan reg, nemkell tobbet, amire nekem kell egy telefon (kép, navi, böngészés, kis fb, skype, stabilitas) ebben a windows előnyösebb az androdnal es egyszerubb
Engem nem kell meggyozni , mert megneztem sajat magam
ellentetben veletek akik le betazzak a wpt anélkül , hogy hasznaltatok volna..(nem proba, hanem hasznalas belakva a rendszert) -
Danny365
őstag
válasz
üzenetére
Én beszéltem már pár fejlesztővel (CM-essel is, anno a Camera FV-5-ös csókának is írtam), nagyon ezzel nem lehet mit tenni; amíg a gyártó nem biztosítja hozzá a drivereket, addig nemigen lehet működésre bírni a dolgot. Ember legyen a talpán, aki az egész camera HAL modult újraírja (értsd: nem fog megtörténni).
Ami jelenleg legacy device (ergo semmilyen szinten nem támogatja az új API-t), az valószínűleg az is marad. Talán az új telók, amik alapból Lollipoppal jönnek, majd rendesen működnek ilyen szempontból. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ennyit errol, de errol vannak tesztek is youtubeon megnezheted
Amikor nekem kellett nem volt HERE androidra es most is csak egy BETA van...