- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #65 üzenetére
Errol beszelek enis , a Lumia cameraba minden egyhelyen van ergonomikusan, logikusan es pofon egyszeruen megcsinalva.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
s3nsitivity #63 üzenetére
Végig ócsároltad a wp-t. Nem személyeskedés. Pofád meg neked van. A helyesírásommal pedig nem hinném, hogy bármi probléma lenne. De nem lehet mindenki tökéletes. Legközelebb a kedvedért odafigyelek, hogy pár space-t kijavítsak egy fórumos hozzászólásban, aminek akkora jelentősége van a véleményem szempontjából, hogy most össze fog dőlni a világ. Gondolom Te is virtuális gépeket szerettél volna futtatni a telefonodon... Ezért nem felelt meg a wp alkalmazáskínálata.
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #80 üzenetére
Te látod egyáltalán amit leirsz? Na mindegy jóéjszakát
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #78 üzenetére
Mar bocs de en leirtam a tapasztalataimat , te meg elkezdtel happarezni hogx a 930 tol csak szabadultal mert egy szar stb , hat nem szar , inkabb a nexust neveznem szarnak a 930hoz viszonyitva, nekedis egeszsegedre.
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #76 üzenetére
Akkor most a droid 80 %kos reszesedese mind ilyen géniuszokbol áll mint amilyen te vagy, az nagyon jo lenne , de sajnos nagyon nincs igazad, szerintem aki wpt vesz az inkabb tudja , hogy mit vesz es miert mint a droidos (galaxys) felhasznalok akik a marketing aldozatok, es a irasodbol is kiderul , hogy hol áll a te ertelmi szinted... Akinek nem droidja van az hulye es pont. Gratula neked
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #73 üzenetére
de nagy a pofad ocskos, mintha a droidosok nem lennenek tele a wp topikban, te aztan nagy eszleny lehetsz es biztos urhajot vezetsz a szaros nexusoddal
jah aztan a biodroid meg pont rad illik, de csak laggolva biodroidolsz
Hagyuk mar a hulyesegeket , a wp hamarosan kiirtja az alsokategorias droidokat, szep lassan de biztosan
szerintem az emberek 80% kepeket keszit a telojaval, navigal + kozossegi halok videohivas, es nem azert mert csak ezt tud hanem erre van az okostelo, erre van szukseg-igenykis paprikajancsi
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #63 üzenetére
a pofad lapos , az mar szemelyeskedesnek szamit(szerintem) meg annyit akartam, hogy a nexus 5 is jol ossze van rakva LGhez kepest, de a kameraja lofing, a hangszoroja kihangositva egyenlo a nullaval, kijelzoje szinten gyengebb minosegu mint a 930on , en nemtudom nallad milyen 930 volt , lehet valami kinai
beta applikaciok? nem mondanam beta appok Androidra vannak inkabb meg a kuszasag is arra jellemzo ez is egy szempont volt amiert eladtam, en a nexus 5ot a 925el helyeznem egy szintre, de meg azis verne mert nallam a navi sokat szamit , meg a kamera is + hangszoro, hogy halljam legalabb meg amikor hivnak , mert nexus 5el azis nehez volt, de nem vitatom ezt veled csak leirtam a velemenyem.... aztan az nem beta , hogy most kiadtak az apit es nemis irjak ra a kamera szoftverre???
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #57 üzenetére
jah igen, erdekes nekem semmi nem fagy, egyszer nem fagyott le a telom, de biztos ti jobban tudjatok, hogy nekem mi jo , leirtam volt NEXUS 5-om a legjobb droidos telo, a csucs 2 gb ram es nekem pont az hianyzott kamera es navi. Applikacio? mindenre van ami nekem kell.. skype instagram , fb whatsapp, mytube,olx,office, heredrive,zedge,translator, shazam,adobereader,BKK futar,ebay es egyiksem fagy , nemtudom mirol beszeltek, ellentetben a nexus 5el amire igen jo a leirasod
nem vagyok wp fan, csak jobban megerdemli a wp a fejlesztoket mint az android
Jah es ird mar le , hogy neked mire nincs applikaciod wpn.... erre nagyon kivancsi vagyok
-
randras_83
addikt
válasz
s3nsitivity #65 üzenetére
Ne is mond...5 kamera app van a telefonomon... Persze csak próbálgatom őket. Az a baj hogy a sok extra feature miatt meg elveszel az appban. Még én sem találtam ki melyik marad.
-
vicze
félisten
válasz
Nyilván ott az API, de nem tudja használni, ezért a régihez nyúl, ami meg a módosítások miatt lassú. Ez nem lustaság kérdése, hanem HW felépítés. Mert még egyszer 2db Nexus-t kivéve nem tudja egyik se, ezek szerint a Google lusta? A direkt ARMv8 demora és Lollipopra fejlesztett N9 se tudja még egyszer.
Csak azért hogy legyen egy valami, amit senki se használ kb. és a HW úgyse tud, értelmetlen használhatatlanra csökkentei a kamera sebességét, mert az N4-en kb. az jelenleg.CM12-ben nincs benne jelenleg.
A OnePlus és a Nexus 6 kamera modulja egyezik mind a kettő Sony Exmor IMX 214, az alap képességeik ugyan azok, de ha a feldolgozás máshogy van megoldva akkor OnePlus bizony kiesik. -
rbertkrl
aktív tag
válasz
Te is aztán túlfejlődtél inteligenciaszint ügyben... Ez az "ingyen adtam", mert "nem volt alkalmazás" duma meg már rohadt unalmas. Televan a wp alkalmazásokkal. Androidon csak több a szemét. Ahogyan iOS-en is. Ha leszűrnénk azt a sok szemetet, akkor szerintem a wpre elérhető alkalmazások összegét sem mutatnák a számok. Csak úgy mellékbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest