- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
maximilian4 #71 üzenetére
Lumia 925om volt eladtam mert megrepesztettem a hatuljat+ be volt egve a kijelzoje , mert hasznaltan vettem, de ezt persze akinek eladtam nem vette eszre es meg igy is dragabban adtam el mint amennyiert vettem
A nexus 5ot meg azert vettem mert mindenhol android igy jo ugy jo snapi 800 stb az ilyen marketing dumak, es nem akartam meghalni , hogy nem probalom ki..... iphoneom is volt de az reg (3g) szoval iphonenal nem akarok hasonlitasokat tenni, habar a fonokomnek az iphone5s-et en kezeltem , nem jon be es hihetetlen de akadt mint a szar, betettem h installalja a tuneint aztan fel oraba telt, az apple is beta redszereket ad ki a Google is aztan javitjak oket ehez kepest a WP meg igen stabil, sosem voltak olyan problemaim h wifit nem kap vagy jelet , es en ezeket ki is hagynam, nekem bevalt a wp, akinek eddig beajanlottam azoknak is szoval en maradok ennel.
PEACE! -
Lirion
addikt
válasz
maximilian4 #24 üzenetére
Nézd meg a camera fv-5-t. Hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest