Új hozzászólás Aktív témák

• Naughty9011

tag

válasz pakriksz #13 üzenetére

Pontosan ezert szabadultam meg en az Android vilagtol ugy ahogy van, Nexus 5som popecul ment meg minden, de ahogy kellet valami mert elotte wp-m volt vagy nem volt vagy crashelt stb, aztan a legnagyobb gondom a navigacio volt ezert megis szabadultam tolle, toltottem ra egy csomot , meg android fan baratom kuldozgette az ilyen navigacios appokat de szartse ertek , vagy fizetosek voltak (1 hetig ingyen navigalt, aztan meg fizess) de ugy is akadtak ki stb, nekem wp utan az android bonyolultnak tunik sok felesleges csecsebecsevel widget stb , ezeket 5 percig elveztem es annyi, de vegig ereztem hogy nem stimmel valami, es sok dolog volt ami nem volt androidon es wpn igen , komolyan mondom androidon nincs egy normalis youtube kliens, a hivatalossal ha kilepsz mashova akkor bezarult, wpn a mytube millioszor osszecsomagolja az androidos youtubeot. Szoval en megvettem az aktualis csucsot az Androidbol es nem erzem azt , hogy en kenyelmesen tudnam hasznalni, ellentetben a wpvel, ami jo hogy nem csilli villi stb , de ott jo ahol kell es nemis olyan csunya meg unalmas ha van egy kis kreativitas benned, nah de mind1, mindenki azt vesz amit akar(vagy ami a havernak van)
    PEACE.

Új hozzászólás Aktív témák