Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Komplikato #307 üzenetére
Ha Tibi csoki volt, akkor a Hajós Andris volt!
.. Én láttam...
-
Pala
veterán
válasz
Komplikato #307 üzenetére
Ez egy figyelmeztető jelzés, hogy gyenge a tápod!
-
válasz
Komplikato #265 üzenetére
Foleg, hogy akkor meg nem is volt 950.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Komplikato #118 üzenetére
Légyszíves linkelj már nekem egy dx11-es javítást 64bites vistához, mert én mindenhol azt találom, hiogy a dx11 win7-el debütál, és addig máshol sem lesz.
Köszi -
nyunyu
félisten
válasz
Komplikato #109 üzenetére
Aztán lehet 1,5 év múlva csak Larabee lesz jó drágán.
Intel 10 eve fogadkozott kemenyen, hogy leveri az akkori mezonyt, mint vak a poharat, aztan osszvissz egy i740-re futotta toluk, ami nemhogy lassabb lett, mint egy Riva128, raadasul bugos is
Konkurencia addigra mar a TNT2/Voodoo3/Savage4/G400-nal tartottSzoval Intel takarodjon csak vissza az integralt szutykok piacara.
-
Zeratul
addikt
válasz
Komplikato #118 üzenetére
Nem beszélve hogy a Beta és RC win7ben is elérhető már jó ideje a DX11.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Komplikato #109 üzenetére
Keversz vkivel, meg nem regiztem az sg-re, de lehet vki van fent hasonlo nevvel nem tudom.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Komplikato #68 üzenetére
Ugy vartak ezt a kartyat mint a messiast, oszonlott a sok hir, a ph-n osszesereglett ati fanok az egekig magasztaltak es most megjott, de jobban megeri megevnni egy 4870et... Ezt a kartyat folosleges volt kiadni is, mire jon a win7 meg a dx11es jatekok, addigra kint lesz az nv kartyaja is. Na arra mit lep az ati? Kiad vmi csodadrivert? Lehet itt driverekre varni, de attol sztem nem kell csodat varni. Ezt bukta az amd.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #59 üzenetére
Többre nem futotta a "támogatásból".
-
TTomax
félisten
válasz
Komplikato #47 üzenetére
De még hogy meglepődnénk,föleg azon az árcédulán amit rákasztanának,sokat dobna az árán az 512bit ready nyák...
(#53) Kleroo
Még csak ott vannak tehetséges emberek...az ATI driver foltozó csapatában....azért is nem lettek készen idöben egy WHQL driverral... -
afterburner_
őstag
válasz
Komplikato #48 üzenetére
4850-estől nem voltam elájulva egy 8800 gt után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest