- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saburo
csendes tag
válasz
Komplikato #109 üzenetére
Keversz vkivel, meg nem regiztem az sg-re, de lehet vki van fent hasonlo nevvel nem tudom.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #100 üzenetére
Sztem te okoskodsz a semmire, en nem menoznek azzal, hogy mar 10eve regiztem a ph-n es 3000hszem van, nem fognak erte kenyeret adni a boltba.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #93 üzenetére
Kosz kosz, de nem kerek olyan hszt, amiben semmi konkret dologra nem reagalsz, csak vmi fikat idepottyintesz.
-
Saburo
csendes tag
válasz
Komplikato #68 üzenetére
Ugy vartak ezt a kartyat mint a messiast, oszonlott a sok hir, a ph-n osszesereglett ati fanok az egekig magasztaltak es most megjott, de jobban megeri megevnni egy 4870et... Ezt a kartyat folosleges volt kiadni is, mire jon a win7 meg a dx11es jatekok, addigra kint lesz az nv kartyaja is. Na arra mit lep az ati? Kiad vmi csodadrivert? Lehet itt driverekre varni, de attol sztem nem kell csodat varni. Ezt bukta az amd.
-
Saburo
csendes tag
Ez eleg gaz a tesztek szerint. Erre volt ez a nagy hirveres, hogy az 5000res szeria mennyire asz lesz majd. Semmi extra nincs benne, sott jo atis szokas szerint mindenki driverre var
. Eleg nevetseges
. Sajnalom azokat akik ezt megveszik, dx11 es jatek hinyaban nem is tudjak kihasznalni, es mire jon az elso game, addig kint lesz az uj nv kari, ami leveri ezt. 110k-s ar mellett kulonosen ajanlott ?? Kicsit snob oldal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest