- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Her
csendes tag
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
Mielőtt azt gondolnád,hogy ATI ellenes vagyok ,szeretném leszögezni,hogy NEM!!!
Csak az egyszeri sutyerák (mint saját magam) felhasználó szemszögéből próbáltam nézni a dolgot. Azt látom ,hogy egy ujj hardver megjelenése jelen esetben egy VGA család, az 50-60 % marketing a maradék a valós újításokról szól.
A 8000-s családot azért hoztam ide ,mert az valóban egy nagy ugrás volt ,nem is emlékszem hasonlóra talán a 3DFX woodoo ja volt ami ugye ennyire megelőzött mindent.
Az ATI nak évek kellettek,hogy behozza a lemaradását,ami a 4000-s sorozattal sikerült is neki. Ez kétségtelen. Mellesleg majdnem bele is rokkant ,ezért jött be a képbe ugye az AMD.
De csak behozta,nem megelőzte. Pár százalékos teljesítménybeli eltérésekkel szerintem nincs is értelme foglalkozni.
És mint már írtam ,meg úgy látom másoknak is van hasonló véleménye,többre számítottunk az 5000-s sorozat tagjaitól. De ez valószínű nem az ATI hibája ,hanem mondjuk a sajátom.
Egy szónak is száz a vége engem nem győzött meg ,bár teljen el még pár hónap , lehet az ujj driverekkel jobban kidomborodnak a képességei.
Ez tömören azt jelenti,hogy biztos nem rohanok hanyatt ,homlok vásárolni egyet ,mert értelmetlennek látom.Én 3 évre veszek kártyát ,van olyan generáció ami ki is marad,és sose észleltem ennek hátrányát. Régen az ATI 9800prom ,vagy a 8800GT-m de még a 6800gt is beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Kiszolgáltak. Ennél az ujj sorozatnál viszont nem érzem ezt.
Na tömören ennyi. -
Zso2
őstag
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
Abban igaza van,hogy jól sikerűlt, hiszen akkor alázott mindent és még most is van ereje játékokra.. nem emléxem ilyen vga-ra ami ennyi ideig bírta( az ATI csak 2 generáció után tudta megenni)Attól ,hogy van egy 4870-ed nem kell mindjárt sértésnek venni,ha valaki másképp látja és ezt le is írja. Miért te valami hatósák vagy ,hogy nem szabad rosszat mondani itt az ATi-ról? (megjegyzem mint ATI már a kukában van)
-
Zso2
őstag
válasz
- = Zk = - #516 üzenetére
mert előszőr jól lehúzzák az első idióta fecskéket, utána pedig a normálisabbaknak már olcsóbban kell adniuk..
( mi a ráknak kell még most megvenni,mikor boldogan el lehet játszani a 48xx sorozattal) jó hogy nem ,már 3 havonta adnak ki új vga-kat.. de ez is el fog jönni, rájönnek akkor is lesz jópár bírka aki fut lecserélni..
Mondjuk halkan megjegyzem,ha az Nv kiszáll (lemarad) egyhelyben fog toporogni az AMD
az tuti ( sokan szídták az Nv-t nem is olyan rég ezért) -
Picco
addikt
válasz
- = Zk = - #510 üzenetére
engem csak azert erdekel mert karacsony elott veszek magamnak egy 28"os szornyet(1920*1200) amihez keves lenne a 4850
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PR-Telecom
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest