- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Her
csendes tag
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
Mielőtt azt gondolnád,hogy ATI ellenes vagyok ,szeretném leszögezni,hogy NEM!!!
Csak az egyszeri sutyerák (mint saját magam) felhasználó szemszögéből próbáltam nézni a dolgot. Azt látom ,hogy egy ujj hardver megjelenése jelen esetben egy VGA család, az 50-60 % marketing a maradék a valós újításokról szól.
A 8000-s családot azért hoztam ide ,mert az valóban egy nagy ugrás volt ,nem is emlékszem hasonlóra talán a 3DFX woodoo ja volt ami ugye ennyire megelőzött mindent.
Az ATI nak évek kellettek,hogy behozza a lemaradását,ami a 4000-s sorozattal sikerült is neki. Ez kétségtelen. Mellesleg majdnem bele is rokkant ,ezért jött be a képbe ugye az AMD.
De csak behozta,nem megelőzte. Pár százalékos teljesítménybeli eltérésekkel szerintem nincs is értelme foglalkozni.
És mint már írtam ,meg úgy látom másoknak is van hasonló véleménye,többre számítottunk az 5000-s sorozat tagjaitól. De ez valószínű nem az ATI hibája ,hanem mondjuk a sajátom.
Egy szónak is száz a vége engem nem győzött meg ,bár teljen el még pár hónap , lehet az ujj driverekkel jobban kidomborodnak a képességei.
Ez tömören azt jelenti,hogy biztos nem rohanok hanyatt ,homlok vásárolni egyet ,mert értelmetlennek látom.Én 3 évre veszek kártyát ,van olyan generáció ami ki is marad,és sose észleltem ennek hátrányát. Régen az ATI 9800prom ,vagy a 8800GT-m de még a 6800gt is beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Kiszolgáltak. Ennél az ujj sorozatnál viszont nem érzem ezt.
Na tömören ennyi. -
Zso2
őstag
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
Abban igaza van,hogy jól sikerűlt, hiszen akkor alázott mindent és még most is van ereje játékokra.. nem emléxem ilyen vga-ra ami ennyi ideig bírta( az ATI csak 2 generáció után tudta megenni)Attól ,hogy van egy 4870-ed nem kell mindjárt sértésnek venni,ha valaki másképp látja és ezt le is írja. Miért te valami hatósák vagy ,hogy nem szabad rosszat mondani itt az ATi-ról? (megjegyzem mint ATI már a kukában van)
-
Zso2
őstag
válasz
- = Zk = - #516 üzenetére
mert előszőr jól lehúzzák az első idióta fecskéket, utána pedig a normálisabbaknak már olcsóbban kell adniuk..
( mi a ráknak kell még most megvenni,mikor boldogan el lehet játszani a 48xx sorozattal) jó hogy nem ,már 3 havonta adnak ki új vga-kat.. de ez is el fog jönni, rájönnek akkor is lesz jópár bírka aki fut lecserélni..
Mondjuk halkan megjegyzem,ha az Nv kiszáll (lemarad) egyhelyben fog toporogni az AMD
az tuti ( sokan szídták az Nv-t nem is olyan rég ezért) -
Picco
addikt
válasz
- = Zk = - #510 üzenetére
engem csak azert erdekel mert karacsony elott veszek magamnak egy 28"os szornyet(1920*1200) amihez keves lenne a 4850
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest