- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
antikomcsi #194 üzenetére
"DX11-re érdemes lesz majd fejleszteni, az igaz, viszont én úgy olvastam, hogy minimális hardverkövetelménye a dx10-es vasak lesznek. 7900GTX-el, vagy x1950xt-vel maj nem lehet már operálni ezen a téren."
Abu DX11-es irásából:
"A Microsoft szerint a DirectX 10-nek egy hibája volt: nem kompatibilis a DirectX 9-cel. Ennek köszönhetően a fejlesztőnek gyakorlatilag két API-t kellett támogatnia. Ezenkívül érdemes megjegyezni, hogy az API nem volt elérhető a jó öreg Windows XP-re, és a Vista sem terjedt megfelelő mértékben, ami a legtöbb programozót választás elé állította. Nos, a DirectX 11 a WDDM (Windows Display Driver Model) hiányában továbbra sem telepíthető XP-re, azonban a fejlesztők problémáját megoldotta a redmondi óriáscég. Az új API ugyanis hat futtatási szintet támogat:
D3D_FEATURE_LEVEL_11: értelemszerűen ez a szint mindent tud, így nincsenek korlátozások.
D3D_FEATURE_LEVEL_10_1: DirectX 10.1-es kártya esetén jön létre.
D3D_FEATURE_LEVEL_10: a DirectX 10-es kártyával ebben a módban fut a kód.
D3D_FEATURE_LEVEL_9_3: a shader modell a 3.0-s kártyákat támogatja, azaz ideális a GeForce 6 és 7, valamint a Radeon X1000 szériához.
D3D_FEATURE_LEVEL_9_2: speciális szint, kifejezetten a shader modell 2.0-s Radeon termékekhez.
D3D_FEATURE_LEVEL_9_1: az összes fentebb nem említett DirectX 9-es grafikus chip ide tartozik, beleértve a GeForce FX-et is."Tehát Vista vagy Win7 alatt alap DX9-ig minden hardverrel kompatibilis lesz, az viszont nem teljesen tiszta nekem, hogy XP alatt hogy fognak működni ezek a játékok. Végső soron a játékmotorba lesz beépitve egy DX verzió ellenőrzés (gondolom HW és SW egyaránt), úgyhogy XP alatt se kéne gond legyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
antikomcsi #218 üzenetére
Az első driverrel ez nem rossz. Te is tudod, hogy javulni fog. Az előző szériánál is volt ahol 40%-t gyorsult a driver miatt. Tehát ezt a vga-t ne temessük.
Ez az ár az ithoni árakat tükrözi. [link] 90k. [link] 61k. Így már kérdéses, hogy 50k-t 4890 vagy 60-t 5850.DemonDani: Nem a ph szinvonalával van a baj hanem az okos userével (aki okosakat irogat). A fogyasztást nézted? Ha már az árnál tartunk az 5870 alá elég egy fingfos táp is. A 4870x2 mellé azt is venni kell. Meg ugye mint irtam ez első driver. Ill ott a dx11 is.
-
priti
addikt
válasz
antikomcsi #223 üzenetére
Áldásom rá, bár bevallom a Fermi sokkal inkább bizgatja a csőröm, mint az 5870X2, nemtom mér', biztos NV fan vagyok, de valahogy az érdekel jobban, mert ez teljesítményben nem tűnik akkora dobbantásnak, mondjuk a CF jól megy, de a 285 SLI megveri, szóval picit keveslem na persze nem mint ha nem lenne bőven sok. Akinek nem elég egy X2 vagy egy 295 az már valami olyasmit csinálhat, amit én nem, bár ötletem sincs mire kellhet akkora teljesítmény, hogy pölö 3 way SLI
-
Zeratul
addikt
válasz
antikomcsi #194 üzenetére
Sejteni lehet hogy nem a teszalator lesz szoftveres, hanem az egész. nVidia belement egy olyan harcba az Intellel szemben ami elég kétséges kimenetelü.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #160 üzenetére
Igen. De lesz egy október végi frissítés, ami a teljesen végleges lesz. Amúgy elég a sima DX11 runtime-ot lehúzni. Bár én szoktam az SDK-val szenvedni.
Persze a DX11 kari még csak jön, szóval egyelőre compute shaderrel megy a buli.
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
antikomcsi #160 üzenetére
[windows gomb] + [R]
beírod hogy "dxdiag"és voálá: meglátod miféle DX van a gépeden
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
antikomcsi #144 üzenetére
Ne hallgass Abura
neked ez kell DirectX End-User Runtimes (August 2009) -
ne_nezze
aktív tag
válasz
ebben vannak dx11-es fájlok is: link
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[link] - RTM DX11 SDK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- BMW topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest