Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
És addigra kijön az nvidia kártyája is, igen. Na akkor majd lesz csodálkozás.
Őszintén remélem, h amennyivel később jön ki, annyival jobb/több is lesz.
Én nem látom sok értelmét ennek a kártyának. Dx11 parasztvakítás.
Kb annyi értelme van az egész hóbelebancnak, mint annó az nvidia előrukkolt a 6800-asokban a ps3.0-val. Azt se tudtuk használni egy jó ideig. Bár maga a kártya erősebb volt mindennél akkor a piacon. NA ez az ami most nem igaz az ati kártyájára. Kit érdekel feature lista, mikor mire vmi hasznát is látni fogjuk addigra már tele lesz a piac dx11 kártyákkal??
Az élsimítás meg humbuk. Jelentkezzen az, aki kuszúrja a látványos különbséget!
Vagy akit érdekel egyáltalán a különbség... Szvsz inkább legyen gyorsabb algoritmus, mint "szebb"!De ha azt mondják, h mai viszonylatban nincs szükség nagyobb teljesítményre és inkább másfelé fejlesztenek, akkor máris okavesztett ez a vita.
De én nem így látom.A másik meg a egy vs több mag. Az én véleményem szerint ez nem számít. Ami számít az az, h mennyibe kerül. Felőlem lehetne benne 20 párhuzamos mag is, ha az 20x gyorsabb ugyanazért a pénzért. Kit érdekel mennyi van belőle? Hasítson az a lényeg!
És én azt látom h egy előző generációs 295 pariban van egy új generációs 5870-el.
Mindkettő egyetlen dedikált kártya. (engem nem érdekel mi van a motorháztető alatt, csak az érdekel, h mire képes) Hasonló ársávban is vannak. Most akkor ez mi?
Ha kijön az 5890-as két maggal és az is hasonló áron lesz, akkor azt mondom, na gyerekek, erre vártam! Persze csak ha látványosan gyorsabb lesz, mint az elődök.
Egészen addig ennek a kártyának csak annyi érdeme van, h ez az első dx11 kártya. Na bumm. Éljengzés, tapsvihar. -
priti
addikt
Te én már annyi verziót hallottam erről a demo kártyáról is, hogy az már tényleg egy vicc. Simán lehet hogy kemikálás helyett kamukálás van aztán építik a nagy semmit, de egy ilyen lufit fújni... Nem nagy ez lufinak? Azért ez elég hamar kiderül. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz, ez is lehet cél, szerintem ez a cél, hogy legyen mindenki kiváncsi és várjon, de karácsony előtt kiderül. A karácsonyi forgalmat meg valaki ígyis-úgyis elviszi, most az mire jó az NV-nek hogy előtte lejáratja magát, értesz, most a kis csóringer iskolás gamereket az marhára érdekelni fogja, hogy kari előtt bejelenti az NV hogy már csak két hetet kell várni, ígyis-ugyis videokártyát kér apucitól...
-
priti
addikt
Az NV cáfolta ezeket a pletyiket, azt is hogy késne a Fermi meg azt is hogy komoly gondok lennének vele. Az vili, hogy dx11-ben lemaradása van az NV-nek, de nem titkoltan egy DX10-es izomkártyával akarnak versenyezni, az más kérdés hogy egyébként támogatja a dx11-et is úgy ahogy, de ennek inkább marketing oka van és emiatt könnyen meglehet hogy olyan megoldásokat mutat, amibe erősen bele lehet kötni és az tuti, hogy ha ati-s lennék bele is kötnék, ahogy ezt meg is teszik, de az igazság az, hogy egy izom dx10-es kártya döntő többségében le fogja nyomni a játékokban (ha nem kamu persze az egész Fermi) az ati üdvöskéjét, mert ezek a játékok dx9, 10- re lettek fejlesztve. Ez inkább szerintem arról szól, hogy rá lehessen mondani az NV új sorozatára is, hogy dx11-es, aztán kész. A vásárlók meg úgy is a matricát, legjobb esetben az aktuális játékokkal készült teszteket nézik, meg hogy ki a csúcskártya tulajdonosa. Szerintem bármi áron le fogja nyomni az NV az ötös X2-őt. Azért a Fermiben elég sok pénz benne van már, gondolj csak bele, nyilván csúszhat a sorozatgyártás, de a decemberi céldátum a karácsony miatt nem kis jelentőséggel bír.
-
motorhead
aktív tag
Teljesen egyértelmű, hogy lesz az ellen oldalnak erre válasza. Mióta VGA verseny van, hol ez a jobb, hol az. Nem értem ez itt sokaknak olyan új dolognak hat. Kis idő múlva majd az ellenkező oldal dob be valamit. Aztán megint emez. És így megy ez még jó sokáig, reméljük. Mert nekünk felhasználóknak ez a legjobb. Sőt, ha végre jönne már egy harmadik, az lenne csak igazán jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest