- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #485 üzenetére
hihetetlen, mit bele bírsz magyarázni egy fél sorba. még mielőtt odáig jutnánk, nem én robbantottam ki az Öböl-háborút
naszóval. de, kell DX10, és kell DX11 is. viszont visszatekintve az elmúlt 2 évre, a DX10.1 (minden vélt és valós előnyével együtt) egy szép nagy marketing melléfogásnak tűnik.
vissza az eredeti kérdésre: mennyivel innovált többet az AMD, mint az nVidia?
-
válasz
VaniliásRönk #468 üzenetére
azért ez így nagyon egyoldalú. az rv670 mennyivel hozott többet, mint a G92 (no DX10.1 please)? az rv770 mennyivel hozott többet, mint a GT200? az egyetlen dolog, amit ki bírok emelni, az az, hogy az AMD-nél valakinek állati sok esze volt, és akkor megjósolta, hogy takarékoskodni kell a chipmérettel, amikor még mindenki UFO-nak nézte miatta.
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #472 üzenetére
Valószínűleg 10-ből 8 embert az sem érdekel, ha a fél világ éhen hal amíg minden este van hideg sör a hűtőben, ez nem érv.
Fura össze függés, de látom kár veled vitába szállni, igazad van főnök!
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #468 üzenetére
zok gondolkozzanak el azon, hogy kivel is rúgták össze a port az utóbbi időben többször is a zöldek.
Hát AMD-vel is emg az Intelel is, vagy mostanában nem olvasok eleget?
Semmivel? Akkor milyen erőfeszítésről beszélsz a G80 után? Gyakorlatilag a G200 sem hozott semmi újat, nem volt érdemi fejlesztés, ez a lényeg, a többi felesleges szájkarate.
Enyhe ciczmust érzek írásodba (zárójelben megjegyzem nem vagyok zöld, se piros/vörös, csupán Radeon amire szívesen emlékezem és szívesen használom azok az X1900/1950XT/XTX-k vagy a G80-as GeForce-ok), erőfeszítés nem volt valóban, konkrétan nem is írtam.
G200....kinek mi a fontos, lehet nincs érdemi fejlődés, de sebességbeli az azért volt, de szerintem 10 userből 8-at a sebességbeli fejlődést nézi, nem az érdemi fejlesztéseket. -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #463 üzenetére
Háát, semmivel.De nagyot dobott vele akkor is, mivel olcsóbban lehetett/lehet előállítani mint a G80-t, ezáltal versenyképes áruk lett, ergo ha nincs g92, akkor Radeon HD38XX-ek már komolygondott jelentett volna, mivel a G80-nak ha emlékezeteim nem csallnak elég durván 70-80K fölött fájtak még talán a 320-as GTS is, igaz rá félévre ujonnan 20K-ért tudtam venni egyet.
Mitsem fejlődtem, X1900XT......az örök szerelmem.... -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #445 üzenetére
a G80 volt az utolsó komolyabb erőfeszítésük ezen a téren.
Érdekes.....G92 még mindig nagyon kifogott az AMD-n, csak a HD48XX-ekkel siekrült őket befogni, vagy a kocsr 3870X2-vel, de arról meg emgvana személyes szenvedős tapasztalatom.Ilyen x2-es görcsöket nem ajánlok senkinek, főleg nem nyáron, bár ha valaki zsírt akar játék közben égetni annak beza jól jöhet.
-
ddekany
veterán
válasz
VaniliásRönk #441 üzenetére
Ráadásul a Fermi, ha lesz, egyáltalán nem biztos hogy jól fog játék terén muzsikálni... nem igazán arra tervezték, amennyire tudni lehet.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #31 üzenetére
Ha befér....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest