- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Régóta használom, és most jött el az idő, hogy a hepa szűrőjét cseréltem, de nézegetve a pót alkatrészeket, azt láttam, hogy a szűrő alatt van egy fekete vékony szűrő még. Mármint a fehér szűrő alatt. Tényleg van, vagy csak a képeken, mert ha van, akkor azt én viszont kidobtam a szűrővel együtt, és akkor rendelnem kell szűrőt. A képet m7-hez találtam, de nem tudom, hogy m8-nál is van-e ilyen fekete szűrő még a fehér hepa alatt.
-
Gabeszvas
újonc
Mielőtt megrendelnék Proscenic robot porszívót előtte megnézem az applikációját jelenleg nem működik. Sajnos.
-
Dr_pele
friss újonc
Egy hétig próbáltam a wifi-re csatlakoztatni a prosenic 6pro-nkat. Mindent megcsináltam, kikapcsoltam az 5G wifit-t, egyszerűsítettem a password-ot, probáltam az applikációt Iphone 8-ról, Galaxy s21+-ról, Huawei Mate20pro-ról, kikapcsolva a mobilnetet a telókról, stb....Aztán feladtam, rendeltem egy Xiaomi-t, azt 2 perc alatt felsetupoltam a wifire (minden varlázslat nélkül) ezt meg visszaküldöm a francba. Mindent elmond hogy a prosenic home applikáció jelenlegi google play értékelése 2,4.... egyébként jól porszívozott, teszteltem egymás ellen a xiaomival, kb. ugyanannyi port szedett össze, de a wifi és telefonos követés nélkül kb. annyit tudott mint az előző (2016-ban vásárolt) IRobot-unk amit szerettünk de tönkrement.
-
tranceplanet
addikt
Nyugodtan ruházz be egybe, nálunk két macska van. Nagyon nagy segítség. Vannak ürítő típusok, pl. Eve. A gondozásmentességet egyelőre nem tudod megúszni. Tudtommal nincs a piacon olyan főkefe, ami megakadályozná a hajszál feltekeredését. Ettől függetlenül heti egyszer elég kipucolni, szerintem az nem nagy fáradtság.
-
ribarszki
őstag
válasz
SzikiSanyi #13 üzenetére
-
rdt89
addikt
Nekünk egy Concept VR3100 van és nagyon elégedettek vagyunk vele. Meglepően kitakarít mindent, térképet készít, és a szőnyeget ha érzékel rátol plusz szívóerőt, de amúgy meglepően csendes, jó robusztus kerekei vannak, és néha ha nagyon takaríthatnékja van egy-két széket is arrébb tesz.
-
koxmatyi
tag
válasz
Ereshkigal #22 üzenetére
Én most vettem roidmi eve plust igaz 140ezer ft a 220v ban de legalább magyar garis,szépen össze porszivozik,térkép,lézer alapján
-
-
flexxx2
őstag
válasz
SzikiSanyi #24 üzenetére
Na, én akkor a hosszú szálú szőnyegre gondoltam. Azzal megbirkóznak ezek?
-
Ereshkigal
őstag
Geekbuyingos garancia van, hogy működik?
Hasonló áron (kb. 120k) milyen ajánlott alternatívák vannak?
-
flexxx2
őstag
Mit értetek rojtos szőnyeg alatt, ami pár cm-es szálú az már az?
-
DjFlanker
aktív tag
"Ez egyben azt is jelenti, hogy az első pár alkalommal résen a tulajdonosnak résen kell lennie, előfordulhat ugyanis,"
ENNYIRE résen kell lenni? -
xrvman
őstag
A tesztelő hogy tudott regisztrálni a proscenic home alkalmazásba? HTTP 400 hiba jön elő.
-
noisia
aktív tag
Eddig elég drágán láttam a neten porzsákos dokkolós porszikat. De ez nagyon jó ár.
Én egy Xiaomi S5 Max-ot szereztem be tavaly. Vettünk egy kétszintes házat és az emeletre lett hadirendbe állítva. 33 m2-t takarít az app szerint, fél óra alatt megvan vele, lenn a nappaliban lehet mellette tévézni. Imádjuk, a szálló por + a bútorokon lévő por is sokkal kevesebb. Kell vele foglalkozni, de nem vészes. 2 hetente 1x kiürítem, havi 1x levágom a hajat a keféről meg kimosom a hepaszűrőt. Kb ennyi és 2 naponta van használva 1x. Innentől mindíg lesz robotporszim, ha a törpe megnő, lehet lentre meg veszek egy ilyet 🙂 -
Novver
senior tag
válasz
RetepNyaraB #11 üzenetére
Lakóparki kvázi-panelban lakunk. Gyakorlatilag az egész lakást egybe lehet nyitni és mindenhova befér a kis dög. Nekünk optimális.
Anyámék paneljébe ahol bár van parketta, de nagy részét szőnyeg fedi, az életben nem raknék robit.
Nyilván el kell döntenie az embernek hogy megéri-e a befektetés az ő tisztítható alapterületére. -
Egy csomó hozzászólást offba tettem.
Legyetek kedvesek nem offolni, de ha már igen, akkor használjátok az off gombot.
Köszi. -
-igu-
veterán
válasz
SzikiSanyi #13 üzenetére
Nálunk szintkülönbség van, az előszoba alacsonyabb, mint a háló- és a dolgozószoba, plusz a küszöb se segít - ez így már sok volt. A küszöböt lecseréltem íves áthidalóra, jobban is néz ki, meg a robot is fel tud rajta kapaszkodni ügyesen.
Két hosszúszőrű macska mellett áldás a robot (Xiaomi Roborock S6). -
Kinek melyik szimpatikus. 3-4 évvel ezelőtt amikor robotporszívót kerestem, alaposan körbejártam a témát. Még kipróbálásra is kölcsönkértem egy iRobotot. De összehasonlítva az akkoriban berobbanó navigálós kínai robotokkal, a nevén kívül semmi más érv nem maradt mellette. Végül egy bolyongva takarító alap iRobot árán vettem egy navigáló robotot (gen1-es Xiaomi), ami azóta többször frissült wifin, a szoftvere a kezdeti fapadosan egyszerűtől már egészen kellemessé fejlődött. Minden alkatrészt/tartozékot könnyen megtalálni a neten. A szükséges hozzávalók éves költsége 2 ezer Ft. Egy dologtól tartottam, hogy talán nem takarít olyan szép alaposan mint egy iRobot aminek ugye két főkeféje van. De az első kipróbáláskor minden kétséget eloszlatott. Az egy főkefével is tökéletes munkát végez. Minden takarításkor minden elérhető felületet feltakarít, egy tenyérnyi sem marad ki. A házban 50 nm-t tud bejárni (nappali, 3 szoba) Amióta megvan egyszer "akadt" el, egy komódról leesett usb kábelt tekert fel. Igazából nem akadt el mert vihette volna a kábelt akármerre, de megállt, és küldött egy hibaüzenetet a telefonomra, hogy a főkefét valami megakasztotta.
A kezdetben ott motoszkáló félelmek, amit a sok károgó fórumvészmadár ültetett az emberbe (akku meddig bírja, milyen megbízható szerkezet stb) is teljesen alaptalanok voltak. -
RetepNyaraB
veterán
Nekünk egy alap iRobot (605) van, azért ő buta is, meg el is akad simán...
Fontos tisztázni sokadszorra is, hogy robi a könnyen bejárható, lehetőleg nagy padlófelületű, rojtos szőnyeg mentes lakásokba való. Lehet persze zegzugos, szőnyeges, agyonbútorozott, lakótelepi, két gyerek+háziállatosba is, de akkor az előkészületek annyi időbe telnek, mint egy normál porszívózás és még úgy is össze-vissza fog kanyarogni a nyomorult órák hosszat, mert fél méterenként nekimegy valaminek, megzavarodva.
-
csubbaka
tag
A teszt alapján remek kis gépnek tűnik, de nálam takarítónőből csakis az iRobot jöhet szoba. Nem akad el sehol, mindenen átküzdi magát, mindig dokkol, és nem utolsó sorban remek az alkatrészellátása kis hazánkban is! Picit drágák elismerem, de elnyűhetetlenek, ha jól emlékszem az elsőt 6éve vettem (620-as) és még mindig takarít a ház alsó szintjén.
-
oli83
tag
Szuper dolog a robotporszívó. Én is agyaltam rajta egy csomót. De úgyan oda jutottam, ahová a legtöbb tulaj:
"Miért nem vettem meg hamarabb?".
Kb fél éve használjuk és maximálisan elégedettek vagyunk. Mi lemegyünk játszira, kirándulni, bicajozni, és közbe a robot szépen teszi a dolgát.
Nálunk egy Deboot Ozmo T8 serénykedik. Tipust nyugodt szívvel ajánlom. Persze van már belölle újabb verziók is.
-
válasz
ErwinChico #5 üzenetére
Valamiből nekik is meg kell élniük. Én nem haragszom rád, csak elmondtam, hogy nekem az nem opció. A neved se érdekel mit jelent, de nem is fogok rá semmit mondani. Biztos gyárt még mást is a Samsung vegyél még tőlük sokmindent és használd egészséggel.
-
ErwinChico
tag
Samsung a telefonom, az órám, a tabletem, a hűtőm, a mosógépem, a porszívóm, a tévém, a fülhallgatóm. Kiválóan működik mind, nagyon elégedett vagyok a márkával mind minőség, mind tartósság tekintetében. Az "ing" nem tudom, mit jelent a nevedben, de a "joke" remekül passzol.
-
Novver
senior tag
Nálunk Samsung Powerbot bevált. Valami petplus verzió.
-
Én is gondolkodok egy robot porszívó beszerzésén, mert van egy Ragdoll macskánk és a legtöbb helyen a lakásban rövid szőrű szönyeg van. Már sok tesztet megnéztem, ennek a cuccnak is láttam már a tesztjét. Ez az új szemteses dokkolós vonal tetszik, kevesebbet kell vele foglalkozni.
A robot takarítási ígényéről nem esett szó pedig az is nagyon fontos, hogy mikor este hazaér az embert mennyit kell még nekem takarítani a robotot.
Köszi a tesztet, jó volt. -
Kinder
senior tag
Nekünk Xiaomi mop pro vagymi van 2020 október óta, kb az 50-60. takarítása után kezdett csökkenni az általa a szőnyegekből felszívott irtózatos pormennyiség. ( Ezt így elképedve nézed azok után, hogy amúgy porszívóztál rendesen és rendszeresen a normállal eddig....
)
Azóta is naponta megy, de már elfogadható mennyiséget szív fel, azaz már nem vagyunk rosszul a mennyiségtől.
Nagyon kényelmes, iphone-al is megy, szuper találmány.
Az meg pont nem izgat, hogy a kínai központban tudják a lakás alaprajzát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A sencseni vállalat az elmúlt években meglehetősen ügyes termékeket dobott piacra, ami miatt úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a legfejlettebb modelljüket.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest