- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinek melyik szimpatikus. 3-4 évvel ezelőtt amikor robotporszívót kerestem, alaposan körbejártam a témát. Még kipróbálásra is kölcsönkértem egy iRobotot. De összehasonlítva az akkoriban berobbanó navigálós kínai robotokkal, a nevén kívül semmi más érv nem maradt mellette. Végül egy bolyongva takarító alap iRobot árán vettem egy navigáló robotot (gen1-es Xiaomi), ami azóta többször frissült wifin, a szoftvere a kezdeti fapadosan egyszerűtől már egészen kellemessé fejlődött. Minden alkatrészt/tartozékot könnyen megtalálni a neten. A szükséges hozzávalók éves költsége 2 ezer Ft. Egy dologtól tartottam, hogy talán nem takarít olyan szép alaposan mint egy iRobot aminek ugye két főkeféje van. De az első kipróbáláskor minden kétséget eloszlatott. Az egy főkefével is tökéletes munkát végez. Minden takarításkor minden elérhető felületet feltakarít, egy tenyérnyi sem marad ki. A házban 50 nm-t tud bejárni (nappali, 3 szoba) Amióta megvan egyszer "akadt" el, egy komódról leesett usb kábelt tekert fel. Igazából nem akadt el mert vihette volna a kábelt akármerre, de megállt, és küldött egy hibaüzenetet a telefonomra, hogy a főkefét valami megakasztotta.
A kezdetben ott motoszkáló félelmek, amit a sok károgó fórumvészmadár ültetett az emberbe (akku meddig bírja, milyen megbízható szerkezet stb) is teljesen alaptalanok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest