Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_pele
friss újonc
Egy hétig próbáltam a wifi-re csatlakoztatni a prosenic 6pro-nkat. Mindent megcsináltam, kikapcsoltam az 5G wifit-t, egyszerűsítettem a password-ot, probáltam az applikációt Iphone 8-ról, Galaxy s21+-ról, Huawei Mate20pro-ról, kikapcsolva a mobilnetet a telókról, stb....Aztán feladtam, rendeltem egy Xiaomi-t, azt 2 perc alatt felsetupoltam a wifire (minden varlázslat nélkül) ezt meg visszaküldöm a francba. Mindent elmond hogy a prosenic home applikáció jelenlegi google play értékelése 2,4.... egyébként jól porszívozott, teszteltem egymás ellen a xiaomival, kb. ugyanannyi port szedett össze, de a wifi és telefonos követés nélkül kb. annyit tudott mint az előző (2016-ban vásárolt) IRobot-unk amit szerettünk de tönkrement.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest