Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
oli83
tag
Szuper dolog a robotporszívó. Én is agyaltam rajta egy csomót. De úgyan oda jutottam, ahová a legtöbb tulaj:
"Miért nem vettem meg hamarabb?".
Kb fél éve használjuk és maximálisan elégedettek vagyunk. Mi lemegyünk játszira, kirándulni, bicajozni, és közbe a robot szépen teszi a dolgát.
Nálunk egy Deboot Ozmo T8 serénykedik. Tipust nyugodt szívvel ajánlom. Persze van már belölle újabb verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A sencseni vállalat az elmúlt években meglehetősen ügyes termékeket dobott piacra, ami miatt úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a legfejlettebb modelljüket.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest