- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinek melyik szimpatikus. 3-4 évvel ezelőtt amikor robotporszívót kerestem, alaposan körbejártam a témát. Még kipróbálásra is kölcsönkértem egy iRobotot. De összehasonlítva az akkoriban berobbanó navigálós kínai robotokkal, a nevén kívül semmi más érv nem maradt mellette. Végül egy bolyongva takarító alap iRobot árán vettem egy navigáló robotot (gen1-es Xiaomi), ami azóta többször frissült wifin, a szoftvere a kezdeti fapadosan egyszerűtől már egészen kellemessé fejlődött. Minden alkatrészt/tartozékot könnyen megtalálni a neten. A szükséges hozzávalók éves költsége 2 ezer Ft. Egy dologtól tartottam, hogy talán nem takarít olyan szép alaposan mint egy iRobot aminek ugye két főkeféje van. De az első kipróbáláskor minden kétséget eloszlatott. Az egy főkefével is tökéletes munkát végez. Minden takarításkor minden elérhető felületet feltakarít, egy tenyérnyi sem marad ki. A házban 50 nm-t tud bejárni (nappali, 3 szoba) Amióta megvan egyszer "akadt" el, egy komódról leesett usb kábelt tekert fel. Igazából nem akadt el mert vihette volna a kábelt akármerre, de megállt, és küldött egy hibaüzenetet a telefonomra, hogy a főkefét valami megakasztotta.
A kezdetben ott motoszkáló félelmek, amit a sok károgó fórumvészmadár ültetett az emberbe (akku meddig bírja, milyen megbízható szerkezet stb) is teljesen alaptalanok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A sencseni vállalat az elmúlt években meglehetősen ügyes termékeket dobott piacra, ami miatt úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a legfejlettebb modelljüket.
- Mobilinternet
- Cyberpunk 2077
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest