Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoo2
csendes tag
Hali Imádom az intel-t. Vettem péntken egy laptopot intel i5 430 volt benne 2 nap után kiégett a proci. És édesanyám amd sempron 3000+ alázta a windowsba az intel i5 öt csak lesetem a a játékokat alaból nem bírja a intel i5 szinte semmit pedig egy ati hd 5470 es 1 gigás kártya votl benne és 4 giga dd3 mas ram. szóval szánalamas intel még mindig. csak azt nem értem a teszteken miért mindig az intel a jobb az amd hez képest én ha intel elé ülök haveronál annyira tetű hogy az má poén. úgyhogy AMD párti maradok direkt azért vettem intel mert má unták ismerősök hogy szidom ok nélkül ezelőtt utoljára még p2 volt intel dem most nekem megint bizonyított. Tök jó az intel

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest