Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Annyi a gond, hogy kevesebb AMD-s laptop van, de tényleg jobbak néhol! Nekem mondjuk nincs laptopom, de a gépem AMDs, és nagyon jó!

Scythe: engem is zavar, PhII tényleg jobb lenne, de már ezekhez képtelen vagyok hozzászokni
Inkább ki szoktam írni. Miért nem tud az AMD is 2-3-betűs procineveket kitalálni?!
De most nem, intelnél ott a C2D, C2Q, PIV, cD, i3, i5, i7, simán érthető, elterjedt rövidítések, az AMD meg Athlon, Phenom. Mondjuk kitaláltam, hogy lehetne rövidíteni! AX2, AX3, AX4, PX2, PX3, PX4. Szerintem jó lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De most nem, intelnél ott a C2D, C2Q, PIV, cD, i3, i5, i7, simán érthető, elterjedt rövidítések, az AMD meg Athlon, Phenom. Mondjuk kitaláltam, hogy lehetne rövidíteni! AX2, AX3, AX4, PX2, PX3, PX4. Szerintem jó lehet!