- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Gondolkoztam válaszoljak-e, annyira értelmetlen volt ez a hozzászólásod.
A KRAZ-t kihagytad kérlek szépen.
A vásárlási szabadságról egyet értek veled, a véleményem csak azért írtam le mert a kolléga vásárlási tanácsot kért...
Te meg légyszi legközelebb mielőtt hülyeséget írnál olvasd vissza, kinek és mire is válaszolt a másik! Kösz! -
ZIL
tag
Ha rám halgatsz, akkor egy gagyi AM3-as procit vegyél, mindegy milyet. Mégpedig azért, mert úgy még sokáig és nagy mértékben fejleszthető lesz a rendszered, szemben azokkal amiket kinéztél, mert az AM2-nek már nincs hova tovább, az LGA775-meg bár a teljesítményével még nem lenne nagy gond, de nem költséghatékony, és nem is időtálló.
Remélem tudtam segíteni. -
ZIL
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy most épp az Intel legköltséghatékonyabb és az AMD legkevésbé költséghatékony négymagosai fölött megy itt a flamewar. Létezik olyan is, hogy X4 940BE meg is lehet nézni mennyibe kerül, gyakorlatilag ugyanaz a proci.
-
ZIL
tag
válasz
kelzsoca #286 üzenetére
Ahh egy Intel hívő
.
Én ár-érték arányokról beszélek, nem az abszolut teljesítményről. Az emberek többségének ugyanis nincsenek végtelen anyagi forrásai gépvásárlásra. Azt meg már ne is említsük, hogy az AM3 időtállóbb és univerzálisabb platform.
A fogyasztáson kívül semmiben nem veri bucira. De amúgy kinek merre húz a szíve...
Nekem 21E Ft-ba került a procim, ezután senki semmilyen érvvel nem győz meg, hogy rosszul vásároltam.
-
ZIL
tag
Részben igen. Az egyébként csak humbuk, hogy minden core 2 jól tuningolható. Saját tapasztalat, én 5 duót teszteltem ki és abból 3 kifejezetten szar volt (gyakorlatilag alkalmatlan a tuningra). És ami a legkiegyensúlyozottabbnak bizonyult az meg pont egy E8200 volt. 3600Mhz 24/7
.
-
ZIL
tag
Játékra meg abszolut csak a Phenomok érdemesek, mert alacsony áruk ellenére kiegyensúlyozott beállításokat használva szinte minden játékban ezek a leggyorsabbak. Márpedig szerintem aki egy Radeon 58xx-et vesz az nem 800*600-ban akar játszani, hanem inkább Full HD-ban ahol már a Phenomok uralkodnak. És ha belegondol az ember, a procin megtakarított pénzből már akár egy Radeon 5850-5870 árkülönbsége is kijöhet
.
-
ZIL
tag
Annyit azért a teszt eredményeihez még hozzátennék, hogy a piacon lévő összes Phenom II-es proci gyakorlatilag ugyanaz, azonos stepping esetén. Épp ezért ha már valaki amúgy is tuningban gondolkozik tiszta pénzkidobás egy 965BE-t venni, mert a többi is kb. ugyanott lessz korlátos az órajelben. És a visszakapcsolható magokat még nem is emlitettem, persze tudom, ez részben lutri, de nekem bejött. Phenom II X2 250BE -->Phenom II X4 B50 3,4Ghz (csak azért nem több, mert ugye gondolni kell a környezetünkre is
, amúgy 3,7Ghz körül korlátos 1,35V-on)
Szóval szerintem, játékra és általános munkára egy olcsó X4-es a legjobb, ésszel tuningolva persze. Egyáltalán nem fontos, hogy BE legyen sem, mert úgyis bírja az fsb emelést...
Sok szerencsét !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest