- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokfej
csendes tag
Videoba gyengébb de alapból amúgy is ezt a beállítást használtam az 3nfc nél.(1080p 30fps)
Foto jó fenyviszonyok melett nem rossz.
Proceszor szerintem gyorsabb mint az nfc.
Meg van az is és igy is ósszehasonlitottam.
Gyorsabban nyilnak az alkalmazasok.
Nem dadog nekem.
Gyari eu rom van rajta, egyenlöre n akarom kinyitni.
Tehat hivás rögzites nincs.
Ahhoz nyitni kell.
Nekem most igy megfelel.
Szerintem jobb mint az nfc mondom hálozati jel erösség és képernyö minöség és fényerö. Akssi persze uj de nyuzható es jol bírja.
Ennyi pénzért (90 goobo) megérte
. -
Fruityloops
tag
Proci visszalépés, ezáltal a fényképezés és videó is a proci technológiájából adódóan-gyengébb mint az X3 NFC, rengeteg összehasonlító videót néztem itt ott róla, ráadásul ez is ordít attól a bugtól, amit képtelenek javítani mai napig a redmi note 10 és 11-ben, hogy elmegy 10 mp után az értesítés az amoled kijelzőn, azaz ha ránézel telefonra mikor voltál valahol nem látod jött e valami, fel kell nyitnod a zárat.
-
Fruityloops
tag
A fentebb írtak miatt amit sokan említettek itt már, nincs az a pénz amiért lecserélném az X3 nfc-m, úgy tökéletes ahogy van. Az X4 és X4 pro egy szégyen, nem méltó utódja. Képekre videókra ahogy az redmi note 11 is gyenge, már amennyi tesztet láttam róluk összehasonlításban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest