- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Fruityloops #97 üzenetére
Lehet hogy az ujjlenyomat olvasó nem a legjobb, de a szoftvert szidni poco-val szemben kicsit vicces. Nem rossz duó az x3,, f3, nekem is volt F3, szerettem nagyon, de azért illik a helyén kezelni őket
-
hallerlaller
addikt
válasz
Fruityloops #77 üzenetére
ja de, bocs ingerült lettem
maradjunk a goboonál ha már azt az árat írták, ott virít mellette 11 lite ugyanúgy akciós 249 eur.
-
tkohun2107
tag
válasz
Fruityloops #71 üzenetére
Igen azonban nekem arra kell hogy saját vállalkozásom hívásait bonyoltsam és néha zenét hallgatok vagy podcastet. Egy képet sem fogok vele csinálni, ha fenykepezni szeretnék veszek egy nikont 200/300 ezerért és fényképezek. Számomra a legjobb vétel volt te tudsz ezen kívül 15 másikat. Én nem tudok 15 másikat számomra ez tökéletes
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #67 üzenetére
két hete használom de az én szememet nem bántja. a te szemed miből van?
-
bloggiold
tag
válasz
Fruityloops #63 üzenetére
A POCO X3 NFC olyan erőt képviselt a középosztályban, amellyel akkor egyetlen más gyártó sem tudott versenyezni. Ez az X4 Pro esetében már nem áll fent.
-
Brndtt00
tag
válasz
Fruityloops #57 üzenetére
GSMarena mért eredmények sem igazán szoktál tulszaturaltsaggal vádolni az újabb minőségibb OLED paneleket, általában őket olvasom MA-n kívül.
De nyilván kinek mi, Xr és egy X3 pro tulaja vagyok mindkettő IPS és abszolút bőven tökéletes mindkettő számomra.
Csak szimplán jobban preferelálom az OLED-et(szigorúan "Standard módban") de persze ez szubjektív, ezen kár vitatkozni.Szerintem mind az IPS mond az OLED azon a szinten van, hogy bőven túlmutat a mobilokon(mind kontrasztban mind színekben, sok embert nem láttam mobilon profin képet szerkeszteni ahol fontosak is ezek)
PWM-ben igazad van, vibrál, főleg kisebb fényerőn, Én is sok embert ismerek akiknek szemük/fejük fáj tőle, a DC Dimming meg ront a szineken. Szerencsére én nekem nem okozott még bajt a PWM(bár boomer módon mindig max fényerőn használok mindent
)
@Fall-N
Igen, beégés a másik ami IPS mellett szól(illetve annak a hiánya), ezt aláírom.
Nekem meg nem volt, de láttam pár szépen beégett OLED panelt, némelyik nem is kifejezetten extrém használat mellett történt -
Brndtt00
tag
válasz
Fruityloops #55 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
Fruityloops #47 üzenetére
Semmilyen effekt nincs a képeken, mind kézből készült. A titok a Google Camera. Amilyen telefonra portolva van / van hozzá valami jó kis config file, ott nagyságrendeket ver a gyári kamerára.
Manapság ha már van egy középszar kamera az adott telefonban, akkor szoftverrel csodákat lehet elérni.
Én tipik a BSG-set szoktam használni: https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/gcam-for-poco-x3-nfc/
-
Ciccuka
veterán
válasz
Fruityloops #47 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
Fruityloops #41 üzenetére
Milyenek a képek az nfc-vel? Én tök részletes képeket csinálok a pro-val még gyenge vényviszonyok mellett is. [link]
-
szkaroly
senior tag
válasz
Fruityloops #39 üzenetére
- Az hogy nem tud 4k-t at a Qualcomm sara. Akihez még nem jutott el: chiphiány van. Egyik cég sem válogathat, azt kell berakni ami van. A mediatek pedig inkább kínai piacra gyárt. A sd 778 pedig valószinűleg túl drága lenne ehhez a telóhoz.
- Teljesen mindegy mennyiért vetted x éve, nézd meg a forint árfolyamát és rájössz majd miért kerül ennyibe.
- Ebben a kategóriában teljesen mindegy hogy 48,64 vagy 108 mpx, úgysem fognak a szoftverírással nagyon foglalkozni a gyárak. -
szkaroly
senior tag
válasz
Fruityloops #41 üzenetére
Azért az ufs 3.1-es tároló sokat számít, még a procinál is többet.
-
válasz
Ha valami jól működik felesleges cserélni, és kár rajta idegeskedni is.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Ahogy nézem azért az x3 nfc-nél nem lassabb az x4 pro, mindenesetre 10%-on belül vannak egymáshoz, ami still elég gáz. Az x3 pro viszont simán és sokkal erősebb mint az x4 pro ami vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged