Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Sziasztok!
Nekem egy észrevételem lenne a miui 13-al kapcsoaltban ,mert nagyon nem vagyok vele megelégedve! Amiket észrevettem a frissítés óta a következők:
1. A boot idő sokkal hosszabb lett.
2. Amikor bebootol de mielőtt bejön a rendszer egy tök felesleges kis kocka vonal balra forogva.
3. Fent egy még feleslegesebb és zavaró zöld fényképező ikon van a bal felső sarokban a képernyőzárról való feloldáskor a vodafone.hu felírat mellett. Ezt hogy az istenbe lehet kikapcsolni?
4. A biztonság és veszélyhelyzet menü aaz aztán nagyon fontos volt belerakni. Aksit zabál semmi másra nem jó, ki is kapcsoltam. -
Fruityloops
tag
-
Fruityloops
tag
Proci visszalépés, ezáltal a fényképezés és videó is a proci technológiájából adódóan-gyengébb mint az X3 NFC, rengeteg összehasonlító videót néztem itt ott róla, ráadásul ez is ordít attól a bugtól, amit képtelenek javítani mai napig a redmi note 10 és 11-ben, hogy elmegy 10 mp után az értesítés az amoled kijelzőn, azaz ha ránézel telefonra mikor voltál valahol nem látod jött e valami, fel kell nyitnod a zárat.
-
Fruityloops
tag
-
Fruityloops
tag
A fentebb írtak miatt amit sokan említettek itt már, nincs az a pénz amiért lecserélném az X3 nfc-m, úgy tökéletes ahogy van. Az X4 és X4 pro egy szégyen, nem méltó utódja. Képekre videókra ahogy az redmi note 11 is gyenge, már amennyi tesztet láttam róluk összehasonlításban.
-
Fruityloops
tag
válasz
hallerlaller #76 üzenetére
Nem úgy akartad írni, hogy könnyebb felsorolni, hogy mi jobb nála mint rosszabb..? Mert egyetértek, egy nagy nulla lett, még az X3 NFC-nek sem utódja, nemhogy az X3 pro-nak.
-
Fruityloops
tag
válasz
tkohun2107 #70 üzenetére
1. Tudok még vagy 15 féle típust xiaomi telefonból, aminél jó a gyors töltés és az aksi is remekül bírja, így ez nem a 11 előnye, mert sok más is tudja ezeket.
2. Fényképezni igenis fontos ha megyek valahova párommal kirándulni vagy bármi van azért csináljon viszonylag jó képeket, erre a note 8 note 9 pro és az x3 nfc átlagban tökéletes, a note 10 és 11 viszont elég gyenge ezekhez képest.
3. Átlag minden napi felhasználásra szintén csak azt tudom írni, hogy van még vagy 15 féle típus. :-) Azaz még mindíg nem értem az átlag felhasználót mi készteti e telefon vásárlására, mivel engem speciel az 5G meg amolad kijelző hidegen hagy. A 10 mp után eltűnő értesítés meg főleg idegesítő. :-)
Elnézést, hogy ismétlem magam a fenti hasonló írásommal egyetemben, de ezek vannak.
Én is nagyon néztem ezt a típust amúgy, mert jól néz ki, jó a mérete is stb. -
Fruityloops
tag
válasz
janes1976 #66 üzenetére
Meg úgy az egész egy inkább nem írom le Az a kamerasziget is borzalom, az 5g parasztvakítás hidegen hagy, az amoled kijelzőt meg utálom, bántja a szemet, fejfájást okoz, a színek ridegek nem természetesek túlszaturáltak a kijelző beéghet stb. Ráadásul 108 mp kamera van benne ami még nagyobb parasztvakítás, olyan mint a note 10 pro-ban, azaz kb. 12 mp-en jobbat lő egy note 8 vagy note 9 pro nála, a procit meg inkább hagyjuk is igen.
-
Fruityloops
tag
válasz
bloggiold #64 üzenetére
Pontosan. Tényleg gondolkodtam (de minek, újdonság varázsa talán..), hogy leváltom az X3 NFC-met, pedig csak fél éve vettem, de látom a redmi note 11 es sorozatot, az X4 Pro-t és a többit, nincs az ami leváltsa, ipari hulladékok. Sőt, vettem tartalékba egy jó állapotú 1 éves még egyet, hogy ha bármi történik az enyémmel, csak csak kell a családban valakinek bedöglik telefonja és amíg nincs másik, ez úgy jó ahogy van, és hogy legyen, mert nem volt tartalék telefonom, így lett még egy X3 nfc. Ennyi.
-
Fruityloops
tag
...szerinted nem állítottam át még vagy éve meg a többi amoled-es telefonomon normálra..? Nem változott az, hogy kékes volt a szín fél fényerőig, a szemem is fájt az összes amoled-es telefontól, aztán jött rá végre frissítés, hogy valami pwm-es dolgot kiküszöből, de ha azt bekapcsoltad sötétebb lett kicsit az összes szín, és a színek sem természetesek rajta, te szerinted lehet, szerintem meg sok ismerősöm szerint nem az. Nézz meg pár külföldi szaklapot, ott is túlszaturáltságról stb. ír, tiszteletben tatom a véleményed, de nekem érzékenyebb a szemem az ilyen dolgokra.
-
Fruityloops
tag
Nem szeretem sajnos az amoledet. Volt MI8, mi9 lite stb. amoled-es, 1-2 hétig bírtam kb. velük, túlszaturált nem természetes kékes színek, soha. IPS természetes szép színek, az ja jó számomra. A vékonyabb kisebbnek én is örülnék, de az m4 pro-ban nincs értesítő led és 10 mp után elmegy az értesítés szoftveres bug amit azóta is képtelenek megoldani, nekem meg fontos, hogy lássam ha valahonnan jövök a telefon felé és ránézek és lássam villog vagy az ikonja ott maradjon az értesítésnél ha már amoled. Amúgy jó vétel az m4 pro, én is szemeztem vele, de emiatt nem veszem.. + ahogy fentebb írták, engem sem érdekel, totál hidegen hagy az 5G.
-
Fruityloops
tag
Ezt az X3 pro-val csináltad..? Hát az enyém nem csinál ennyire jókat, ezt hogy..? Pedig pont, hogy a pro-ban gyengébb a kamera és szenzor..rakás tesztet megnéztem anno összehasonlítót...meg írják is több helyen, hogy max. a proci sebessége amiben kiemelkedő, ha játszani akarsz akkor azt, ha fényképezni akkor meg a x3 nfc-t. Ezek nagyon nagyon szép és jó képek, te jó ég, komolyan nincs rajta effekt meg semmi..?
-
Fruityloops
tag
Na kérem szépen, ne haragudjatok, de kicsit kiakadtam, azt megírom a véleményem.
Van egy imádott X3 nfc-m, amivel semmi bajom, gondoltam majd ha kijön lecserélném az utódjára az X4 pro 5g-re.
Jobban utánanéztem az utódnak, és tényleg az esze megáll az embernek, hogy most itt mi is az előrelépés..?Az X4 pro 5G-ben lévő proci 695-ös csak, ami nagyon minimálisan jobb , mint az X3 nfc-ben, de nem tud 4k-t stb.
Az aksi is kisebb minimálisan, de az elhanyagolható.
+ Mindenben megegyezik a 2 telefon, egyedül a kamera 108 mp-es, ami inkább hagyjuk, hogy mivel jobb mint a 64-es mostani, a note 10 pro-ban eléggé megmutatkozott a parasztvakítása, mert amúgy isí 12 mp-en lő a többsége képet..az amoled és az 5g meg hidegen hagy, jobban tetszik az ips természetes kép és kijelző. A selfie kamerája is 16-os, az X3 nfc-ben 20-as. Most ez komoly, hogy 2 év után kiadtak így egy "utódot"..?És a röhej, hogy az X3 nfc-t vettem kemény 78 ezer forintért fél éve, az X4 pro meg semmivel nem tud többet kb. és 136 ezer forintért láttam egyetlen egy helyen, ahol már itthon is árulják, no komment.
Abba már bele sem megyek, hogy a videó képessége katasztrófa a tesztek szerint, az X3 nfc-ban meg teljesen okés.
Nektek mi a véleményetek erről?
Erre a telefonra vártam rég, hogy kijön az x4 pro, mást nem akartam venni ha cserélek, a52s hiába jobb fotókat készít az samsung, én meg xiaomi fan vagyok, realme gt master meg nem bővíthető micro sd-vel hiába fullos telefon, így az is felejtős. X3 Pro-t meg nem akarok venni, mert ott erősebb a proci, de a kamerája meg rosszabb gyengébb képeket lő mitn az xf nfc-m.Maradok az x3 nfc-nél, nem cserélek
Köszi szépen a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged