- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkohun2107
tag
válasz
Fruityloops #71 üzenetére
Igen azonban nekem arra kell hogy saját vállalkozásom hívásait bonyoltsam és néha zenét hallgatok vagy podcastet. Egy képet sem fogok vele csinálni, ha fenykepezni szeretnék veszek egy nikont 200/300 ezerért és fényképezek. Számomra a legjobb vétel volt te tudsz ezen kívül 15 másikat. Én nem tudok 15 másikat számomra ez tökéletes
-
tkohun2107
tag
2 napja jött meg a telefon és gondoltam írok róla pár sort. Mindenkinek más a fontos a telefonban nekem a remek aku idő gyors töltés és ne melegedjen azt nagyon nem bírom. Mellé egy jó kijelző ha bele fér többre nem is vágyom. Játszani nem játszok telefonon arra ott a konzol, fényképezni alig fényképeztem telefonnal így az sem opció. Ezt a készüléket nekem találták ki nekem ez többet ér mint 300 ezres Samsung ami olyan meleg hogy fel robban a kezemben és fél nap alatt lemerül mikor munkában podcastet hallgatok. Egyszerű felhasználó vagyok aki új telefont akart mindennapi felhasználásra és tökéletesen megkaptam amire vágytam. A sárga pimp szín tényleg sárga 😂😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged