- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor44
csendes tag
A hyperos rendszerrel feloldható ennek a telónak a bootloadere? Amiket írtak a neten eddig nekem egyik se oldotta meg a feloldást! Van egyáltalán valami lehetőség a feloldásra?
-
Viktor44
csendes tag
Itt a letöltési link akit érdekel. Csak ki kell keresni a megfelelő romot.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/
-
Viktor44
csendes tag
Telepítettem
MIUI 14 és android 13-as! Kivácsi leszek használat közben.
-
Viktor44
csendes tag
Sziasztok. Feldobot egy frissitést, de nem tudom telepiteni. Fastboot módban probáltam, el se indul, hogy kiírná mi a hiba! Valaki próbálta már telepiteni a xiaomi.eu_multi_VEUXG_V13.0.9.0.SKCMIXM_47101964b8_v13-12 verziót?
-
Viktor44
csendes tag
Valaki telepítette ezt a frissitést: xiaomi.eu multi VEUXG V13.0.7.0.SKCMIXM
Hogyan? Nekem eddig nem sikerült! -
Viktor44
csendes tag
Üdv mindenkinek. Én még szeptember közepén vettem egy ilyen telefont. Ami nekem fontos az aksi a gyorstöltés, háttértár, ram, nagy kijelző. Felvétel nem fontos nekem. Hátha érdekel valakit! EEA romra 28-án 20 óra után feltettem ezt a global rom-ot veux_global_images_V13.0.14.0.RKCMIXM, jött is rá frissítés még hozzá android 12-vel
Bár a fotó annyira nem érdekel de még is észrevettem a különbséget. Az android 12 kódneve (SKCMIXM, remélem jól tudom, hogy kódnév) Én fastboot módban tettem fel! Mivel most tettem fel így egyelőre ennyit tudok. Remélem valaki hasznát veszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged