Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kpety
újonc
Sziasztok csak leírom a tapasztalatomat. Kb 3 hete nekem is befagyott frissítés után pánikba estem új telefonon gondolkoztam még Kínába is írtam, ahonnan sikeresen vissza kaptam 20000 Ft ot. Pár nap után beindult, majd tegnap jött az újabb rendszerfrissítés, aminél ugyebár muszáj újraindítani magát, csak ezúttal észrevettem a kis apró betűs feliratot hogy ne nyúljak hozzá és ne kapcsoljam ki mert utána képtelen leszek újraindítani a telefont.TÜRELMESEN kivártam A folyamatot szépen újraindította magát azóta ki be kapcsolás újraindítás minden működik
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest