Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironbed
aktív tag
Teljesen jogos, amit leírsz.... Hönállóan megválnék a kijelzőtől az kb 10 ezer forint lenne.
De a többit nehéz lenne eladni.
Lenne egy módszer amivel a töltésvezérlőt lehetne javítani, de kellene egy szerelő aki megcsinálja. Ha arra 10ezret költenék, akkor 25-30-ért még megérné eladni a telefont.
Ha lenne kölcsönbe szerszám (hőlégfújó vagy szűkítő a sajáthoz), akkor megpróbálkoznék én magam vele.
Mivel megvan az utódja nem nagyon foglalkoztam vele. -
MacEdm
tag
1-2 hete akartam frissíteni a telefont (nem tudom a verziószámot) letöltötte, feltelepítette aztán írta, hogy indítsam újra a telefont. Rá is mentem, hogy újraindítás, de utána nem történt semmi. Aztán 4-5 napig szórakoztam vele míg beindult és aztán kiírta, hogy nem sikerült a frissítés.
Azt nem tudom, hogy akkor mi történik, hogy miután lefrissítetted nem az újraindításra mész, hanem a kikapcsolásra, akkor felrakja-e a frissítést
-
egopista
csendes tag
A lassú indulás az Android főverzió ugrás miatt volt. A "betegség" abból áll, hogy kikapcsolás/újraindítás után nem bootol a rendszer, csak miután teljesen lemeríted az akksit. Hardveres hiba, de nem tudni, hogy csak bizonyos szériát érint, vagy idővel majd mindegyiken előjön-e.
-
kavalkád
senior tag
próbálj rákeresni erre a google-n, elég sok találat van: android messenger not showing notifications
-
--HARDCORE--
senior tag
Ha nem zavar hogy 3x hamarabb merül le az akksi indokolatlanul, felteheted.
#435 Nekem is csak azért van, mert a k... bootloadert másképp nem lehet kinyitni, hogy megszabaduljak ettől a trágya szoftvertől.
Legalábbis eddig nem találtam meg azt a weboldalt ahol írnának erre megoldást offline, MI fiók nélkül. -
capriTomi
csendes tag
Nekem nincs összehasonlítási alapom, mert csak múlt héten laktam be a telót, de jelenleg kevés használattal nálam így néz ki (hátha segít az összehasonlításban):
12.0.9 (global)
64 óra az utolsó tötlés óta, 36%-os akksival, ebből két óra a kijelző, 42 perc hívás. Mondjuk most hétvégén tényleg nem sokat babráltam a telefont.
MiFit + bluetooth állandóan megy a háttérben, mert néma üzemmódban szoktam használni karkötővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hardcore café
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest