- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fravik #14637 üzenetére
hasonló a szerkezet, igen....
a mappanév:
Batman - The Animated Series S01 720p BluRay AAC 2.0 x264.HuN
és ezen belül ugye a fájok:
-Batman - The Animated Series S01E01 On Leather Wings 720p BluRay AAC 2.0 x264.HuN-TRiNiTY.mkv
-Batman - The Animated Series S01E02 Christmas with the Joker 720p BluRay AAC 2.0 x264.HuN-TRiNiTY.mkv
-Batman - The Animated Series S01E03 Nothing to Fear 720p BluRay AAC 2.0 x264.HuN-TRiNiTY.mkv
stb...ezek a fájlnevek, így vannak mappába
-
morfondőr
addikt
válasz
fravik #14391 üzenetére
Ez igaz, de ha külön fájl, akkor az összes hangsávot is hozzá kell adni mindkettőhöz külön. Így meg lehetne variálni bármit bármivel. Persze ott a transzkódolás, de így +1 gb körüli tárhely és nem kell terhelni a rendszert minden lejátszásnál.
Milyen formátumban támogatja? -
blakey
titán
válasz
fravik #14009 üzenetére
Addig jó, míg nincs átalakítás, de én azt tapasztaltam, hogy TV-k esetében inkább van, mint nincs. Sok TV és lejátszó tapasztalatával a hátam mögött írom mindezt, tapasztalat nélkül szinte semmit sem véleményezek. Jobb egy normális külső lejátszó, mint bármelyik TV (mint lejátszó).
-
blakey
titán
válasz
fravik #14007 üzenetére
Mint írtam: "általában van átkódolás" (természetesen feliratok használata esetében), ez nem zárja ki azt, hogy vannak olyan esetek ahol nincsenek, de egy TV maradjon TV, mert ha legközelebb belefutsz egy hibába, akkor megy a "hiszti", hogy így vagy úgy nem működik. LG TV-ken sokáig, felirat esetében volt átkódolás, felirat nélkül meg nem, most passz, de egy régebbi TV-n majd megnézem.
viszi a tartalmak 95%-át - tehát van 5%, amit nem, elég ha pont azt az 5%-kot szeretnéd használni, máris probléma lesz. -
gringoka
aktív tag
válasz
fravik #13776 üzenetére
i5 10400 proci 16gb ddr4 ram Rx5700xt gpu Hát így nagyjából ennyi Dts-t nem játszik le a tv se a házimozi tehát olyant nem is töltök le Ac3-t vagy dd5.1 tartalmú filmeket szoktam letölteni. Azt még hozzátenném az ilyen Netflixes maszlagokat szó nélkül lejátsza ami ugye max 10-15 Gb nagyságú.
De pl Top gun maverick ami 70Gb mpeg4 formátumú amit doviba meg is bír jeleníteni ott valami 5 perc után elfogy -
haxiboy
veterán
válasz
fravik #13701 üzenetére
Ez úgy lenne igazán frankó ha meg lehetne neki mondani hogy a második rész honnan kezdődik pontosan. Van ilyenre lehetőség? (Automatic start time vagy ilyesmi).
Engem is érdekelne mert jópár ilyen sorozatom van ahol néhány rész össze van vonva, eddig splitelgettem, nem is tudtam hogy van ilyen feature. -
freddirty
senior tag
válasz
fravik #13327 üzenetére
én az Overseerr-t használom már családban az ombi helyett. Az az oka hogy a felülete sokkal használhatóbb felfedezésre. Az Ombinál sok variálás nincs: Popular-Trending-Upcoming.
Overseerr esetén tudok a fentieken felül még genre (!), studio, network szerint keresgélni.
A kérés felület kb. ugyanazt tudja mindkettőnél. Az Ombinak van appja, Overseerr csak webes.
Nálunk családi felhasználásra egyértelműen az dönt, hogy mennyire jó a felfedező felület. Nyilván ha hallottál valami filmről vagy sorozatról akkor a keresőben megtalálható mindkettővel, de ha csak infó nélkül szörföznél kicsit a lehetőségek között akkor Overseerr. Lehetne még sokat fejleszteni a felfedező felületen szerintem. Pl. közösség által létrehozott listák, kultfilmek, ország specifikus filmek, stb... -
devil8012
csendes tag
válasz
fravik #13213 üzenetére
Szia!
Nálam a mobil app csinálta ezt amikor wifi-ről 4G-re váltott a telefon.
Várni kellet pár percet és utána engedett user-t váltani.
4G-ről wifi-re váltáskor nem jelentkezett ez a hiba.
Van a családban Xiaomi Mi TV Stick szólok nekik ma este, hogy ha tudják teszteljék le. -
enginev3.0
félisten
-
fravik
tag
válasz
fravik #12774 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő...
Szóval a PLEX forumon is volt ez az issue említve, viszont a béta verzióban már javítva van, onnan elérhető. Ha esetleg valakinek ez segítség, itt lehet jelentkezni béta tesztelőnek Androidos apphoz: [PLEX béta tesztelő jelentkezés] -
Mana86
tag
válasz
fravik #12251 üzenetére
Kipróbálom majd, hátha működik nálam. Másik 2 TV-nél szerencsére én voltam a lúzer. A nagy tesztelésekben letöröltem a barátokat, így nem csoda hogy nem működtek az elérések. A furcsa az, hogy a secure connection-re vonatkozó beállítások sem jelentek meg Plexben míg nem vettem fel újra barátnak őket. Utána viszont megjelentek az Advanced alatt a beállítások és config után elérik a szerveremet.
Köszönöm a segítségeteket!
-
vektornfl
tag
válasz
fravik #12152 üzenetére
Azt hiszem eljutottam oda, hogy már próbáltam mindent, innentől már magas nekem. Downgradeltem a PMS-t 1.21.1.... verzióra, töröltem subzero fájljait innen: Plex Media Server\Plug-in Support\Preferences\com.plexapp.agents.subzero.xml és innen is: Plex Media Server\Plug-in Support\Data\com.plexapp.agents.subzero hátha elnyomogattam a beállításokat. Utána visszatettem subzerot, de ugyanott vagyok.
Viszont annyi kiderült számomra, hogy az "új" plex ügynök sokkal gyorsabb
Szóval visszateszem az új szerver verziót az "új" plex ügynökkel és marad az, hogy innen-onnan összeszedve manuálisan bepakolom a feliratokat.
Mindenesetre köszönöm a segítséget mindenkinek!
Hátha egyszer lesz hozzá támogatás újra
-
vektornfl
tag
válasz
fravik #12136 üzenetére
Köszi, így már megtaláltam a logokat, csak fogalmam sincs mit kéne benne látni
https://drive.google.com/file/d/1RmOMZXXeYxv2mlZOdQOBoQAfTSVxRZgk/view?usp=sharing
A sorrend az ügynökök között ez:
A mappánál pedig ez:
Mit gondolsz, lehet érdemes lenne eltávolítani és újra tenni egy régebbi verziót (például, ami neked működik)?
-
masvilagx3
tag
válasz
fravik #12136 üzenetére
Bocsi hogy beleszólok ,de hasonló problémám lenne.a Blacklist 7 évad után egyik felirat se passzol jól a filmhez.olvasom ezt a sub-zero dolgot.segitene nekem ez ha igen hogy kell beállítani.sorry.nekem ez a rész még nem ismert.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szép napot... -
Levente1991
tag
válasz
fravik #11902 üzenetére
Nem, a TV-re telepített Plex kliensen keresztül nézném a filmeket, amik a saját laptopomon vannak. Ezekkel van probléma, ismerős által velem megosztott tartalmak lejátszásával nincsen gond.
A Mi Box 3 csak azért került szóba, mert azon korábban ugyanilyen használat mellett semmi gond nem volt.
-
frekivalto2
csendes tag
válasz
fravik #11587 üzenetére
Na, csak sikerült ...
Nem volt egyértelmű nekem. Én a TV-n kerestem ezt a könyvtár beállítást, közben meg itt a win10 gépem előtt kellett a plexbe belépnem, NAS-on keresztül.
Így már megtaláltam a könyvtár hozzáadást is
Megcsinálom amit javasoltál, aztán visszajelzek...Köszönöm szépen, hogy segítesz.
-
valeno
tag
válasz
fravik #10775 üzenetére
Igazából a tévén is van plex, de azzal is ilyen, és nem csak az itthonin hanem a vidéken lévő tévén is ami a mostaninál jóval okosabb és újabb (az egy LG 49UM7100PLB).
Akkor mi lenne a jó megoldás a film kivetítésének tv-re, hogy ne kelljen vezetékezni, van esetleg valami másik alkalmazás amivel lehetne próbálkozni?
Most kipróbáltam a win10es movies&tv alkalmazással, hogy kiküldje a filmet xbox-ra de ott meg borzasztó képminőség romlás lett.
Egyébként a hardverrel esetemben nincs gond, nem túl gyenge a laptop/router? Nem értem teljesen mi befolyásolja a folyamatot. -
ROBREGGAE
tag
válasz
fravik #10485 üzenetére
Eddig nekem mindenhez talált feliratot. Ahogy leszedtem egy filmet, sorozatot, rögtön ott lett mellette a felirat. Ezért nem értem mi történt az elmúlt hetekben...
Viszont legalább a kereső működik az app-ban... Pl. most az Amerikai Istenekhez sem szedte le a mappába automatikusan. Korábban néztem a The Expanse-t még Karácsony után, akkor még nem volt baj a sub-zeróval.
-
válasz
fravik #10421 üzenetére
Azért az a 25Mbps-es feltöltés nem sok
Gondolom upc net, amikor nekünk is ilyen net volt, kivülről nem nagyon lehetett plexezni, mert kevés volt HD filmekhez (úgy hogy torrent is ment mellette).Lokális hálón meg ugye mindegy milyen netet ad a szolgáltató, a lan sebesség számít.
-
monster95
tag
válasz
fravik #10015 üzenetére
Nincs felirat betöltve és ezt külön meg is néztem mert a lg tv-n volt ez véget probléma.Itt valami más van.
konigjanos
em androidos.Vidaa a rendszer neve.Es nem fizetős.Elindul a progi.Be is tölti a filmet.De ezek után megy olyan 10mp kb.Mondjuk egy netflixses filmnél előkerül a netflix logó és rögtön ki írja hogy buffering.Es tovább már nem megy innen.
-
Mezga Aladár
veterán
Plex szerver a Synology nason. Plex kliens az Nvidia Shielden. Vannak könyvtárak amik csak egyéb videóként vannak kategorizálva. Itt látható a normál mappaszerkezet ami pont ugyan az mint ami a nason van. Ha a mappában levő fájlra kiadom a törlés utasítást akkor végrehajtja, ha a tartalmazó mappára akkor nem. Ugyan úgy feljön a figyelmeztetés de nem törli.
Ugyanilyen megoldásban vannak az akció kamera felvételei is. Pl 2020_11_18 a mappa neve és abban vannak az aznapi felvételek. Itt is bármit csinálok nem megy az egymás utáni lejátszás. Rákattintok a mappára, hogy play és nem megy az egymás utáni lejátszás.
Otthonról majd linkelek képeket. -
mgTerminator
veterán
Ha én előfizetek és engedélyezem, akkor a húgom is tud letölteni, akinek a fiókja az enyémben van, és apám is akinek külön regisztrációt csináltam? De ha meghívok egy havert ő is tud letölteni úgy hogy én fizettem elő?
Esetleg valaki meg tud hívni a szerverére akinek van előfizetése hogy teszteljem?
Igen 2 külön filmként szerepelt, össze is vonta csak úgy hogy a régi "eltűnt" és az új maradt meg. Nekem úgy van beállítva hogy hozzáadás időpontja szerint rendezze a filmeket, így mindig az új film lesz legelől.
Így egy régi film előre került, érted? -
SutPet
aktív tag
Tegyél egy próbát kodi + plex pluginnel. Plex app nálam (Sony androidos tv) baromi sok mindent akart transzkódolni, de egy d510 atomtól ezt nem lehet elvárni
kodi alól viszont nem sűrűn tapasztaltam még ilyen bajt. Hanggal se volt soha problémám, ami 5.1 azt is szépen lehet hallani, pedig csak a tv stereo hangszórói vannak. plex pluginnél ráadásul megadható hogy alapból induljon el a kodival együtt.
-
Mauzes
addikt
gyugyo79 és fravik: köszi a válaszokat, csak most volt időm ránézni a dologra. Viszont úgy tűnik, hogy megoldódott a dolog. Először is töröltem a cache-t a Plex app-ban, ezután már nem tapasztaltam a szaggatott lejátszást.
Majd a transzkódolás miatt elkezdtem belenézni a beállításokba, és észrevettem egy dolgot. Az rémlik, hogy régen olyan beállítások voltak a video settings alatt, hogy "local quality", ahol ki lehetett választani, hogy "original" (gondolom ekkor direct play játszott le mindent). Emellett volt olyan, hogy "remote quality", gondolom ez állította a hálózaton kívüli minőséget. Viszont a mostani verzióban olyan vannak, hogy "home settings", és ezen belül vagy konkrét Mbps-t választasz ki, vagy a "maximum" opciót. Viszont ettől önmagában még nem fog direct play lejátszani. Hanem mellett van egy olyan funció is, hogy "adjust quality automatically". Na nálam ez ON volt, ezért mindig konvertált, viszont miután OFF-ra raktam, már direct play kezdett bele videókba.
Még fogom tesztelgetni, de elsőre jónak tűnt a működés.
-
haxiboy
veterán
Sok mindentől függhet a stabilitás, pláne távoli szerver esetén.
TV-Okosító és Router közötti kapcsolatnál a kapcsolat minősége illetve az egyéb Wifi eszközök (2.4G esetén a Bluetooth is akár) tud "zavart okozni az erőben".
5Ghz esetében erre kissebb az esély mert kevesebb az eszköz.
A távoli szervertől is nagyban függhet, nekem például kellett plex pass hogy menjen a hardveresen gyorsított encoding hogy a család többi tagja is tudja nézni a filmeket egyidejűleg mert a cpu-m már nem volt elég, így az is számíthat hogy kell-e transcodeolni. -
Viktoár
addikt
Óóó de jó is lenne ha maguktól tudnának ilyet és nem tőlem kérnék. Maradjunk annyiban hogy nálam/nálunk ez nem opció. Sajnos annyiban kimerül a "tudásuk" hogy tv bekapcs, plex elindít, film kiválaszt és nézés.
Ha nem ugyanaz jön be indításkor (mert mondjuk elnyomták a rendezési sorrendet), akkor égszakadás, földindulás és már tárcsázzák a 911-et. (engem
)
Nem hülyék hogy ne tudnák megjegyezni csak éppen a nem akarás és a kényelem........ Dehát a rokonokat nem választhatjuk meg.
-
fravik
tag
Ha a TV-t nem akarod esetleg frissíteni, itt a 2.013-as változat a PLEX-ből:
https://forums.plex.tv/t/plex-for-samsung-app-2-013-submitted-to-samsungVagy ami nálam van perpill 2.012:
https://forums.plex.tv/t/from-the-developers-if-there-is-any-news-its-in-here/20123/147 -
enginev3.0
félisten
Nálam is így néz ki
"C:\Program Files (x86)\Plex\Plex Media Server\Plex Media Scanner.exe" --scan --refresh --section 35 --progress
Most kiegészítettem --directory X:\Sorozatok résszel a végén
De eddig sem volt sok API lehívásom, csak feltöltéskor, de azt meg szabályoztam --tpslimit 5-tel
-
sugarforce
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest