- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Viktoár #8757 üzenetére
Hogy került rá ez a verzió? Mert ez egy nem hivatalos beta verzió....
[Innen] szedd le mind a 4 apk-t, tedd rá egy pendrivera, dugd be a TV-be.
Ami most fel van telepítve töröld le, majd egy fájlkezelő segítségével (én X-plore-t használtam) telepítsd fel amelyiket engedi.Kb ennyi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Viktoár #8753 üzenetére
Leírhatnád melyik verzió van fent. Az is jó ha letörlöd majd újra felrakod, de ezekszerint nem segített.
Egyébként azt is megpróbálhatod hogy kihúzod a TV-t majd később visszadugod, kb fél perc múlva. Igaz nekem TV okosítóm van de ugyan az. Annál hiába kapcsolom ki, olyan mint amikor a telón "kinyomod a képernyőt".
Miután megvan a verziószám, lehet telepíteni kézzel másik verziót is!
-
fravik
tag
válasz
Viktoár #7728 üzenetére
Ajánlom az Ombi-t!
Pont a rakd fel ezt, rakd fel azt mókára megoldás... én annyit azért felügyelek rajta, hogy ne kerüljön be minden automatikusan, egy OK-t rá kell nyomnom.
Couchpotato / Sickchill vezérelhető, szóval kb. teljesen automatán mehet minden, ha jól konfigurálod -
enginev3.0
félisten
válasz
Viktoár #7728 üzenetére
Nálam 30 emberrel van megosztva
De a legeslegjobban ez idegel ki engem is
Mikor hallom vissza hogy nincsenek új tartalmak stb... Holott szinte minden nap kerül fel új film , csak épp cím szerint van nekik rendezve, és nem látják ....Pedig a legtöbb az 30 körüli pasi/csaj, és még ehhez sem értenek
Így már nem is idegeskedek rajta
-
sugarforce
addikt
válasz
Viktoár #7713 üzenetére
Windows vagy linux?
Windows alá berakhatod a szkriptet ütemezett feladatként
Linux alá meg ott a cron -
plus44
veterán
válasz
Viktoár #7695 üzenetére
Nos elolvasva a választ és értelmezve a problémát, totál valid kérdés volt a részemről. Értem a problémát, de kikeresni egy általad igényelt és letöltött filmet, kezelni egy feltételezem nagyjából 100-200 filmből álló katalógust nem olyan nehéz. Ezen nyilván nem fogunk összeveszni, úgyhogy nem, nem tudok rá ilyen automatizációt, csak a manuális mappatörlést.
-
sugarforce
addikt
válasz
Viktoár #7307 üzenetére
ja, plexed nem lesz, ráadásul komplikáltabb is a működés, ha nem a plex szerveredben van a háttértár , feleslegesen terhelnéd a hálózatot az oda-vissza adatcsomagokkal egy lejátszás kedvéért, egy nem épp izmos routeren.
ha csak sima smb/ftp/nfs megosztásként kellene, akkor meg simán jó is lehet, persze nagy csodát és sebességet nem kell várni tőle. Ha rendesen konfigurálható és van ddns, netről sftp-vel pl simán elérheted a hdd-n levő cuccokat. -
Viszlát
addikt
válasz
Viktoár #7307 üzenetére
Helyi hálózaton igen, mindegy, hogy vezetékkel vagy wifin csatlakozol rá. Anno egy vacak kis d-link routeren oldottuk meg így a fájlmegosztást albérleten belül. Kifelé nem tudom, hogy megoldható-e, gondolom a router képességeitől függ.
Viszont ez neked szerintem nem megoldás, mert mi fogja ellátni a plex szerver feladatát? A kolléga akinek ezt javasoltam a laptopján futtatja a szervert, neki csak az kell, hogy a hdd elérhető legyen a hálózaton belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged