- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #18609 üzenetére
Így van ahogy írod, ha van plex passod akkor minden meghívottad tudja nézni tőled ahogy eddig is
Sőt most már a telefonos appok is ingyenesek
-
válasz
masvilagx3 #18261 üzenetére
Tudod lejátszások szerint rendezni a könyvtárakat.
-
morfondőr
addikt
válasz
masvilagx3 #18160 üzenetére
A felügyelt fióknál meg tudsz adni korhatár besorolást is és akkor nem fogja a felnőtt tartalmakat megjeleníteni, de úgy is állíthatod, hogy csak a 7 vagy 13 éves kor alattiak jelenjenek meg. Ezért felesleges külön mappákat csinálni! Egy probléma van vele, hogy ha valamiért nem talál az online adatbázisban besorolást adott tartalomhoz (100-ból kb. 1-szer), akkor az alapértelemezetten nem jelenik meg. De ha manuálisan pótolod, akkor már ott is van.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
masvilagx3 #18158 üzenetére
Szia. Nálam így van egy szerveren:
Itt állítom be a felhasználókat. Vannak, akiket én veszek fel, és vannak, akiknek van Plex fiókja, és úgy vettem fel őket. Itt lehet beállítgatni hogy milyen mappákhoz férjenek hozzá:
Ha jól sáfárkodtál a paraméterekkel, akkor lesz sok felhasználód, akik a képükre/nevükre kattintva be tudnak lépni a PIN kódjukkal:
A PIN kódot így viszed be, de ki is lehet kapcsolni (lásd a következő képet):
Itt tudod be/kikapcsolni adott készüléken a PIN kód kérését:
Egyetlen kérdés a végére, és tényleg csak őszintén érdekel: miért használsz két darab Plex szervert? -
morfondőr
addikt
válasz
masvilagx3 #18129 üzenetére
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
masvilagx3 #18042 üzenetére
Ha van PlexPASS-od, annak ha minden igaz van próbaideje. Ez alatt tudod tesztelni. A PlexPASS nem csak a hardveres funkciókat kapcsolja be (pl. transzkódolás), hanem a hozzá tartozó fióknál ingyenes lesz a Plex applikáció és a Plexamp zene lejátszó is, míg a PlexPASS-t fizeted.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
masvilagx3 #18042 üzenetére
MIt értesz aktíválás alatt? Androidra 2-3 ezer forintért megvásárolható a Plex, s akkor a fiókhoz tartozó valamennyi androidos eszközön használhatod. Ha pedig mindenféle módon szeretnéd használni, a kiegészítő funkciókkal együtt akkor ott van a Plex pass (De itt érdemes várni az akcióra, olyankor sokkal olcsóbb.)
-
Dzs3ko
tag
válasz
masvilagx3 #17959 üzenetére
-
Dzs3ko
tag
válasz
masvilagx3 #17949 üzenetére
Van esetleg ebből az eszközből olcsóbb is ami nem 8 tuneres ?
-
Dzs3ko
tag
válasz
Köszönöm a választ!
Én is nézelődök egy ideje.
Ezeknek az eszközöknek kicsit sokallom az árát.Következő megoldásban gondolkodtam:
- Kellene egy USB stick ami kábeltv-re csatlakoztatható, USB pedig plex serverbe.
- Létre kéne hozni egy konténert [link] ami a [TVheadend] programot futtatja, és hozzáadni az USB sticket [link]
- Létre kéne hozni egy konténert [Antennas] ami a plex felé TCP/IP-n küldi a TV adást
- Plex-ben beállítani az Antennas-tPlex szépen megeszi az Antennas-t hdomerun alternatívának látva őt.
Tvheadend-ben lehet konfigurálni ingyenesen elérhető online stream-et is, így tesztelhető is az egész usb stick nélkül is.Első sorban Plex felvétel ütemezésre szerettem volna használni, de eddig nem találtam jó sticket/tunert.
-
tobias40
veterán
válasz
Leírnád (akár magánba is) hogyan csinálta?
Nekem is egy hasonló tudású Gigablue sat vevőm van szintén 8 FBC tunerrel.
Távolról kodiva(és más progival is) megy is több helyről egyidőben a tv nézés,de megpróbálnám én is Plex-el ezt megcsinálni.Köszi előre is!
-
Dzs3ko
tag
válasz
masvilagx3 #17945 üzenetére
Esetleg meg tudnád osztani milyen tunert használsz ?
-
morfondőr
addikt
válasz
masvilagx3 #17643 üzenetére
Mit ír ki az erősítő? Ha ott van a kijelzőn a DTS vagy a DTS-HD, akkor az erősítő beállításai között kell keresgélni. Ha pl. PCM, akkor nem jut el az erősítőig a DTS hang, valami konvertálja. Plex-ben legyen beállítva a hangtovábbítás, és szerintem a TV-n is kellene ilyen opciónak lenni.
De! Én úgy tudom, hogy az LG-n nincs DTS codec, meg azt sem tudom hogy youtube-on mit értesz DTS alatt mert nem tudom elképzelni, hogy ott lenne ilyen. -
UberMutant
őstag
válasz
masvilagx3 #17575 üzenetére
és az accounton (app.plex.tv) is egyformán (és jól) vannak beállítva?
-
morfondőr
addikt
válasz
masvilagx3 #17483 üzenetére
Itt állíthatod, hogy milyen nyelvet preferáljon:
boborján2: az én NAS-omban egy Celeron N5095 van integrált GPU-val és simán lekonvertál egy 4K-s anyagot fullHD-re hardveres transzkódolással (van pass). 30-50% terhelést jelent egy konvertálás a kis cerkának átlagban.
-
sky8304
csendes tag
válasz
masvilagx3 #17420 üzenetére
A subzero-ba be van ez állítva?
Mondjuk azt nem tudom hogy ottani reg nélkül megy-e de én már akkor regeltem oda amikor felraktam a plexet.
Aztán bemész az egyik filmhez ott a feliratokba a keresésre nyomsz és ez az ablak jön be,ott meg tudsz keresni mindenféle nyelvre na már ha talál ugye. -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #17371 üzenetére
Felismeri
A találatok pontosítása meg azért nem jelenik meg mert egy évadon belül keresi és nem a sorozaton belül -
Patice
nagyúr
válasz
masvilagx3 #17371 üzenetére
Ellenőrizze, hogy jól vannak-e elnevezve a fájlok.
-
boborján2
senior tag
válasz
masvilagx3 #17344 üzenetére
Csak tipp.
Default hangsáv az angol a konténerben és neked auto magyarra van állítva neki meg nem.
Biztos hogy bitre ugyanazok a fiók beállítások?
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #17344 üzenetére
Lehet hogy a fájlban rossz a hangsáv
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
masvilagx3 #17170 üzenetére
Abban az esetben van ez így, ha nem fut rajta torrent kliens, és nincs bekapcsolva a Surveillance Station. Nekem van még qBittorrent Dockerben futtatva, emiatt sajnos folyamatosan megy a vinyó, ergo muszáj volt ez a WOL + időzítő varázslat.
Apropó qBittorrent:
Tautullival megoldottam, hogy mikor megy a Plexen akár egyetlen stream, akkor leállítja a qbittorrentet (a seed érdekes ilyenkor), és tisztán minden sávszélesség a Plex felhasználóké. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
masvilagx3 #17158 üzenetére
Erre van megoldás (mármint, hogy sokat fogyaszt a NAS).
Én okosotthonnal figyelem, mikor kapcsol be a filmnézős TV, illetve ha nem kapcsol be soha, akkor automatikusan hétköznap 16:00-23:59-ig, hétvégén 10:-23:59-ig megy a műsor.
Ha a tévé elindul WakeOnLan (WOL) bekapcsolja a NAS-t. Minden éjfélkor leállítom a NAS-t. -
Gardaai
senior tag
válasz
"UI.: ki hogy szokta kategórizalni a mappákat?"
Ahogy a PLEX kéri! [link] -
boborján2
senior tag
válasz
Csúnya lenne ha a ds224 40wattot zabálna hdd nélkül.
Inkább 15w + hdd. Tétlenül meg 10w alatt +hdd.
-
szkutyi
addikt
válasz
Nekem a mini pc 11w plussz a 3.5" hdd nem tudom mennyi.xd
imadom
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
masvilagx3 #17139 üzenetére
Szia!
Nálam DS918+ NAS-on PlexPASS-osan van megoldva a dolog.
1/1Gbps a net, és 9 júzer van, ebből egy helyi, a többi mindenhol IS a világban.
Nos, eddigi legtöbb "egyszerre nézés" az 1db helyi, és 5db távoli júzer volt, azaz 6 db felhasználó.
Hozzá kell tennem azonban azt is, hogy nem transzkódol a Plex, mert a tévéket úgy állítottuk be, hogy ne kelljen. Volt, ahol fél napig xarakodtunk, mire bejött a transzkódolás mentes műsor. Még azonos gyártón belül is máshol vannak az adott paraméterek.
Ezek egyébként véletlenül mind LG okostévék, 12 évestől a pár naposig.
4K és Dolby Vision tartalmak is probléma nélkül átmennek, bár igaz az is, hogy az egyszerre nézős részben 1x 4K-s, 1x 1080-as, és 4x SD-s film ment.
Mi a PIN-kódos belépést szeretjük, utána már kérheted a tévét az automatikus belépésre, és nincs többet PIN, csak ha nagyot változik valami.
Ja, és a lényeg: WD RED 8TB-os HDD-k vannak a NAS-ban, illetve 256GB NVMe R/W Cache -
enginev3.0
félisten
válasz
Nem hiszem hogy eléred a határait a hddnek
De ha kíváncsi vagy, akkor ne csak a százalékos kihasználtságot figyeld, hanem az elérési időt is mikor terhelve van
És persze ne legyen töredezett rajta egyik fájl se
-
Gardaai
senior tag
válasz
Ez elég összetett kérdés.
Milyen szerver? Milyen média-szerver? Milyen lejátszó(k)?Ha már transzkódolnia kell a NAS-nak, esetleg csak szoftveresen tud, akkor egy számjegyűre is csökkenhet a max kliensek száma.
-
boborján2
senior tag
válasz
Chatgpt kolléga szerint... (ha már épp vele beszélgettem)
Reálisan egy 220 MB/s sebességű HDD egy jó NAS és gigabites hálózati infrastruktúra esetén kb. 25-30 egyidejű 6 Mbps streamet tud kiszolgálni. -
Multibit
nagyúr
válasz
A végén kezdem. Az IronWolf Pro igen jó HDD. Igaz, zajos, de gyors. A 7200 RPM-nek köszönhetően jó az elérési ideje - HDD viszonylatban. Nem tudom megmondani, hogy hányan tudnak konkurens 720p módban mozizni, de az tuti, hogy ha ennél - érezhetően - jobbat akarsz, akkor SSD-re kell váltanod HDD-ről. Én megtettem
-
konigjanos
senior tag
válasz
masvilagx3 #16918 üzenetére
nekem jól ment rajta
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #16918 üzenetére
Én használtam, de volt amikor úgy befagyott a tv hogy kikapcsolni sem lehetett, csak kihúzni a 220-ból
Bár szerintem az én tv-m alapból hibás.... szóval lehet másnak semmi baja nincs vele
-
TomPack
őstag
válasz
masvilagx3 #16489 üzenetére
Köszi szépen a segítséged, de sajnos nem segített semmi csak a telefoncsere.
Vettem egy Redmi 13 Pro + 5G-t, ezen minden gond nélkül megy a lejátszás. A Nothing Phone 2a-at pedig visszaviszem a jövőhéten 14 napos elállással.
(egyébként itt is 5.1 a H264 ajánlott szintje, és szintén nincs olyan magas érték mint nálad, vagy a táblagépemen, de minden megy)
-
TomPack
őstag
válasz
masvilagx3 #16484 üzenetére
Köszi, akkor viszont lehet hogy mégsem a hanggal van a baja, hanem ezzel?
Mi ez a H264 szint?
Nekem ez sokkal kevesebb, és nem is tudom beállítani azt az értéket ami neked is van. -
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #16483 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
masvilagx3 #16426 üzenetére
Nem tudom te milyen gépet szeretnél, de nekem a szerver éves áramköltsége olcsóbb ennek a havidíjánál és tökéletesen kiszolgál. A fennmaradó ~140 ezerből azért már otthonra is jó gépet lehet építeni.
-
merqree
őstag
válasz
masvilagx3 #16428 üzenetére
És erre fel lehet rakni plex szervert?
-
merqree
őstag
válasz
masvilagx3 #16426 üzenetére
Havonta ennyiért a 8 TB?
Hol? -
Kroni1
veterán
válasz
masvilagx3 #16157 üzenetére
Én pár napja néztem euronews-t meg a reuters hircsatornát amit szoktam néha, nem volt gond,. Most is megnéztem ezeket, nálam jónak tűnik..
-
Multibit
nagyúr
válasz
masvilagx3 #16154 üzenetére
Már évek óta nem nézek tévéműsort - sem Plexen, sem máshol
-
szkutyi
addikt
válasz
masvilagx3 #15975 üzenetére
Köszönöm ott nem volt, hanem az usb csatiknal..hátha
.amúgy ha jól sejtem, éjszakai ütemezett karbantartasnal fosta össze magát a dolog(hajnali 2től 5ig)
Amúgy itt mire érdemes állítani? [kép] -
Grut
csendes tag
válasz
masvilagx3 #15715 üzenetére
Annak a tartalomnak csinálj külön profilt és abban csak azok legyenek, ehhez adj meg kódot. Így csak te vagy ti éritek el.
-
válasz
masvilagx3 #15713 üzenetére
Olyant tudsz, hogy csak adott mappákat engedélyezed A usernek, B usernek pedig mindet (vagy csak azokat), és B usernek pedig beállítasz egy jelszót.
-
nababika
aktív tag
válasz
masvilagx3 #15642 üzenetére
😀😀 én is Barca meccseket gyűjtők👍👍. Pontosan mire nevezed át őket?
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #15638 üzenetére
Meg is lett a hiba.
Mappa szerkesztés- haladó - Keresés : plex movie scanner-n volt valamiért. Átváltottam Plex video files-ra és mindent fel is ismert.
Köszönöm -
ZellR
csendes tag
válasz
masvilagx3 #15634 üzenetére
Más fájlt beolvas onnan? Lehet plexignore-ba valami olyan, vagy az elérés változott ahonnan szinkronizálná az elemeket a Plex.
-
towerpc
csendes tag
válasz
masvilagx3 #15283 üzenetére
Az újratelepítéssel próbálkoztam,de semmi, akkor megpróbálok visszaállni ipv4-re és portolni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #15021 üzenetére
Plex, haladó, első két menüpontot tedd mindig-re
-
azka79
aktív tag
válasz
masvilagx3 #14724 üzenetére
OK! megnézem, THX
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14720 üzenetére
hálózat
meg nézd meg hogy a távoli hozzáférésnél kiírja e az ip címed, nem csak üresen hagyja -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14718 üzenetére
Pont lehagytad a lényeget
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14716 üzenetére
Akkor ez jó, akkor máshol lesz a gond
Csinálj képeket a beállításokról
Vagy indítsd el rendszergazdaként a PMS-t -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14714 üzenetére
mert proxy-n keresztül megy, a hálózat résznél ott van hogy átjátszó engedélyezése
Ha kikapcsolod valszeg most elérhetetlen lesz a szervered távolról
Szóval továbbra is meg kéne csinálni a rendes port nyitás
Itt tudod ellenőrizni a portot
Ha zöld akkor jó
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14712 üzenetére
Valami gondod van a távoli eléréssel, pl nincs nyitott port
-
Imi1981
veterán
válasz
masvilagx3 #14210 üzenetére
Kettő program közül valamelyikkel mert mást nem telepítettem. Az egyik az adb controller a másik adblink program. Ezekkel androidos eszközökre lehet parancsot küldeni. A feladat sikerült is és a vírus kb 1 órára rá kezdett igazán dolgozni vagy végezni a feladatával mert akkor jöttek a fura dolgok. Plexet nem értem el, qbittorrent üres lett, emby-t sem értem el és gépen megnéztem és akkor láttam az asztalon a txt fájlt benne az üzenettel és utána láttam, hogy minden fájlnak fucsra kiterjesztése van és semelyiket sem lehet megnyitni. Röviden ennyi. Nagyon rég volt már vírusom (kb 10-12 éve) hát most sikerült benyelni.
-
ugyes
senior tag
válasz
masvilagx3 #14196 üzenetére
Ha minden aktuális kodeket kezelni szeretnél, akkor minimum gen.11-es Intel processzorra lesz szükséged. Szerintem a 420+-ban (és sok más ilyen kategóriájú NAS-ban) nincs ilyen.
Vegyél egy mini pc-t, ha nem akarsz építeni és egy kisebb NAS-t: az előbbi lesz a szerver, utóbbin pedig tárolod az adatokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14196 üzenetére
Na igen, ez a gond ezekkel
200ezres gép, és azon kell gondolkodni hogy elbír e 4-5 emberrel, kb a feléből megvagy egy komplett itx-es géppel, amit Te raksz össze, és 20-30 embert is kiszolgál, gyorsan, várakozás nélkül
és ha neadj isten még valami gondod is lenne az otthoni laptoppal, vagy gépeddel vagy ilyesmivel, akkor ez elé csak leülsz és tudod használni plex mellett böngészésre is (ha windowst vagy linuxot teszel rá)és 100ezer maradt a zsebedben
Csak egy kis segítség
Core i3 9100T 20k körül van
hozzá lap 20k?
Ram 16gb kb 17k
táp és ház opcionálisBőven 100 alatt vagy, és mennyivel erősebb
Biztos kicsit többet fogyaszt
De nekem az intel 10400 napi 24 órában megy 9db 3.5"hdd-vel, néhány ventilátorral
egyedül élek, szóval ez a fő fogyasztó itthon, ezenkívül nyilván valamennyi mikró használat, lámpa, néha tv nézésem van, meg a többi alap áramfogyasztós cuccok, és így 8-9ezer a villanyszámlám
Szóval ebből kb 6ezret eszik meg a gép
-
ColdMan
tag
válasz
masvilagx3 #14192 üzenetére
Én sem más pénzét akarom költeni, csak megjegyzem: 4 SATA portos pcie kártya létezik, nem is horror áron.
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14190 üzenetére
8 satas alaplapot nem láttam mostanában
Am sorry nem szeretem költeni más pénzét, csak egy ötlet volt
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14188 üzenetére
Hát olcsóbban össze lehet rakni egy gépet mint egy nas és erősebb
De csak ötlet -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14179 üzenetére
Valamilyen T jelzésű intel proci
Azok 35w tdp-vel rendelkeznek, de erősebb mint egy NAS
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #14173 üzenetére
Egy 35wos Intel procit
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #14173 üzenetére
Ha van PP-d, akkor érdemes olyat választani ami támogatja a HW gyorsítást, általában Ineles NAS-ok.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
masvilagx3 #13968 üzenetére
szia,
köszönöm a tippet, de mióta rajta a nagyobb dbi-s antenna, minden megfelelően megy.
de nem is olyan nagy a lakás, hogy ide érdemes lenne mesh-t kialakítani. -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #13807 üzenetére
Igen
Le tudják tölteni magát a fájlt -
Patice
nagyúr
válasz
masvilagx3 #13670 üzenetére
Igazad van, IP TV-vel nem fog menni.
-
Johnny02
újonc
válasz
masvilagx3 #13670 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor ez tárgytalan.
Esetleg plexen keresztül működik a disney+ ?? -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #13605 üzenetére
Kb egy éve szűnt meg a "régi" TVK támogatottsága ilyen téren
Elvileg azóta rossznak kéne lennie
De nálam is volt akinek később jött elő -
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #13584 üzenetére
Plex
Beállítások
Haladó
Első két menüpontot mindigre kell állítani
(Nem biztonságos kapcsolat engedélyezése)Utána valszeg minden gond megoldódik
-
nababika
aktív tag
válasz
Ugyanezzel a problémával küzdök, annyi a különbség, hogy ott a Samsung tévé 2018-as modell, de gyakorlatilag semmit se játszik le, lefagy rögtön. Az enyémen meg egy barátomén megy, az is mind a 2 Samsung tévé. Ami különös hogy eddig ment hibátlanul ott is, most egy pár hete kezdte.
-
Biga123
addikt
válasz
A problémás ezközökön kipróbálhatjátok esetleg a feliratot kikapcsolni, kátha segít.
TV s plex kliensek me tudnak tőle borulni, és forceolják a transcode ot . -
Gawamatsu
senior tag
válasz
masvilagx3 #13057 üzenetére
Kösz, így megy.
Nem is tudom volt e olyan sorozatelnevezés ahonnan hiányzott volna. -
Chgiocanno
újonc
válasz
masvilagx3 #12789 üzenetére
Kaptam jogosultságot filmek sorozatok mese mappara de egyikben sem indul el semmi, addig amíg a fájl kiválasztásaig eljutok minden rendben van de utána belassul és nem indul csak tolt és megáll majd kiírja hogy nem támogatott formátum🙁
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #12784 üzenetére
nem tudom nálad hogy van ,de nálam(illetve az ismerösömnél) egy két mappaból még tudott filmet nézni.viszont a sorozatoknál ahogy kiválasztotta a sorozatot lefagyott vagy 20mp-ig. aztán ahogy irtad nagy sötétség majd vissza.ugyan ez a metodus a másik samsung tv-n simán megy gond nélkül.
Azóta arra az egy eszközükre tettünk emby-t azzal meg megy minden.
semmi nem indul el?probáljátok ki több mappával. -
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #12768 üzenetére
megoldottam..
-
Levente1991
tag
válasz
masvilagx3 #12499 üzenetére
Nincs mit, sikerült? Elrejti a nem kívánt dolgokat?
-
Levente1991
tag
válasz
masvilagx3 #12497 üzenetére
Ez alapján könnyebb megcsinálni. Angol szöveg, de jobb gomb - fordítás paranccsal magyar, érthető.
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #12495 üzenetére
plexignore fájl
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #12479 üzenetére
Meghívottak nem nézhetik
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #12439 üzenetére
fiókra, minden új telepítés után aktiválni kell, egyszerűen be kell lépni vagy rábökni, hogy már előfizető vagyok, legalábbis nekem úgy rémlik. Egyszer, valamikor én is megvettem, de azóta több Apple TV-n, telefonon és tableten is tudtam használni.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
masvilagx3 #12203 üzenetére
úgy is próbáltam már, most mindkettő be volt kapcsolva (kábel wifi) akkor is csinálta....nem tudom mi lehet van hogy 15-20 percenként megáll a film... gondolkodig 30-60 másodprset aztán folytatódik a film....rohadt idegesítő
-
Qtyii
aktív tag
válasz
masvilagx3 #12201 üzenetére
Wi-fi 5gh
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #12196 üzenetére
megoldodott.müködik
köszönöm -
Biga123
addikt
válasz
masvilagx3 #12194 üzenetére
UTF-8 as kódolás kell neki sajnos.
Notepadban el tudod mneteni a feliratot abban a formátumban és úgy elvileg már jó lesz.
Volt régebben rá plugin, de már nem működnik. -
oldwolf
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12109 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
Nekem a samsung tv-n minden filmet feldob ami a szerveremen van és szerepel benne a színész.
Tudja valaki, hogy az android appban miért nem működik? Van rá valamilyen megoldás?
Réges-régen biztosan ment. -
Peace
nagyúr
válasz
masvilagx3 #12096 üzenetére
Yep. Nálam ezt már nem bírja a tv se kábelen, se wi-fi-n.
-
Peace
nagyúr
válasz
masvilagx3 #12094 üzenetére
Pandas (2018) IMAX film. 27 GB, 87.6 Mbps bitrate.
-
Peace
nagyúr
válasz
masvilagx3 #12092 üzenetére
Kábelen volt fo*, azért próbáltam ki az 5 GHz-es wi-fi-t. Ugye csak 100 Mbit-es hálókártyára futotta a 450k-s tv-be. De ezek szerint a tv-re szánt Plex app lehet a ludas. Pendrive-ról mindent lejátszik a tv saját lejátszója.
-
levii0812
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12089 üzenetére
Köszi :) még megpróbálom délután. Igen, tudja a dolby visiont.
-
Csabi1984
addikt
válasz
masvilagx3 #12083 üzenetére
+1
-
levii0812
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12078 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem e, a plex szerver a pc-n van, ami kábellel van össze kötve a nettel. A tv meg wifi 5gn van, ami elméletileg erősebb jelet kap, mintha kábellel kötném össze. Annyit tudok, hogy bekapcsolom a plex servert a pc-n, aztán a tv-n meg elondittom az applikációt, ami úgy mutatja hogy levi-pc és ott simán elindítom a filmet, nem tudom, hogy ez jelenti e a közvetlen lejátszást.
-
levii0812
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12075 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Viszont lenne egy problémám. A 4k, főleg a dolby vision filmek akadoznak. Nem olyan durván de azért látványos. A netem digi1000res. Kábelen simán van 950mb/s(pcn) wifi 5gn meg 350mb/s(mobilon, tableten azt mért) tv is 5gn csatlakozott rá. A pcm is elegendően erős. Akkor mi a probléma?
-
levii0812
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12056 üzenetére
A plex honlapján a legújabbat(gondolom) most megcsináltam amit linkeltél, most az lett a probléma, hogy ha a plexet elakarom inditani, akkor már nem írja ki a hibát, hanem megnyitja a böngészőt és ott irányít oda a plexre.
-
levii0812
csendes tag
válasz
masvilagx3 #12053 üzenetére
Ne haragudj, de nem tudok angolul.... nem értem amit linkeltél
-
Bobbacsi
veterán
válasz
masvilagx3 #12047 üzenetére
Köszönöm a Barát hozzáadása megoldással sikerült !
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #12040 üzenetére
Közben arra gondoltam hogy simán meghivjátok egymást a másik plex-re. akkor lehet mindent látni.
-
Skilly
aktív tag
válasz
masvilagx3 #12027 üzenetére
A legtöbb filmnél igen, pl. 10-ből 7 igen (minden mkv formátum). A gépem az adatlapomon, egy i5-10400 16gb ram stb. A tv-t próbáltam kábelesen és wi-fi-vel is. Sajnos a hiba akkor is előjön.
Viszont a tv-re kötöttem a régi Mi Box 3 okosítót és ott szépen ment a film.
Sajnos a tv-pc kapcsolattal lesz a probléma.2 hete vettem a tv-t, kicsit idegesít.
Még valamire gondolok, hogy esetleg a UPC fehér connect box modem, amit routerként használok, azzal lesz a baj. Túl sok eszköz lehet felcsatlakozva és lehet ezért van lagg a tv-pc között. Bár mondom, a mi box meg tökéletesen megy.
Ha van tipped várom! Köszi -
Toth_Jani
őstag
válasz
masvilagx3 #11655 üzenetére
Ezt nálam is csinálta Androidos TV-n egy frissítés után.
Visszaraktam egy nyári verziót az megy rendesen. -
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #11655 üzenetére
Ez nem tűnik szerver hibának, szerintem az app-al van gond.
-
blakey
titán
válasz
masvilagx3 #11644 üzenetére
Ha tudnánk, hogy mit nézel akkor tudnánk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest