Hirdetés
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
na igen, és se support se gari se semmi a meglévő cuccokra

-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Megmondhatod most is, illetve vannak eltérő featurek, ezért kell is. Három platform van: Aplite (classic és Steel Pebble), Basalt (Time-ok), és a Chalk, ami a Time Round kerek kijelzője miatt egy külön történet. De a jelenlegi felbontás 144x168, ami miatt még messziről is látod a pixeleket, ez nagyítva nem tudom hogy festene... Egyébként emiatt talán értelme se lenne a dolognak, szerintem senki nem használna egy kétszer akkora felbontású Pebblen pl egy Aplite appot, főleg hogy egyik sem létkérdés, ez nem okostelefon, nem dőlsz a kardodba ha mondjuk az Uber appra várni kell kicsit mert még nem jött ki egy esetleges új órához az update. Előveszed a telefonod, és rendelsz arról autót
Szóval talán ezért nem görcsölnek azon, hogy belemókolják az SDK-ba a skálázási funkciót.Tehát ez egy kicsit más világ, pl. 24Kbyte a max méret Aplite esetén, figyelned kell rá, hogy ne legyen sok mozgó cucc a képernyőn (szopja az akkut), mennyit és hogyan kommunikálsz a telefonnal, stb stb... Amúgy valahol bájos, illetve nekem tetszik az egyszerűsége, meg marhajó a community is.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Sajna ez nem ilyen egyszerű, az SDK-n is sok múlik. Én fejlesztek rá appot (egyelőre csak tanulgatom, pár egyszerű cuccom van), de azért ez nem olyan mint az ios meg az android, sokkal egyszerűbb/primitívebb az egész. Ugyanakkor nagyon átgondolt és konzisztens, látszik rajta hogy nem akarták a csillagokat is lehozni az égről, viszont ami van, az működik, jól támogatott, és elég. Egyébként nem hiányzik annyira a nagyobb felbontás, a kávát meg ettől még el lehetne tüntetni.
-
MartOOn
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
2 napot siman elvisz a moto360-am is. Es ahhoz nem ilyen gyerek szamlapok vannak meg nem fröcsiműanyag a háza sem. Elso steel-en kivul a pebble számomra csak bovlikat gyart. Nem is alternativa.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Lehet, kikapcsolt állapotban bír 30 napot.

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hehe, találtam kínai review-t
Kicsit beázik, kiesik a gombja, ilyesmi
Ha valaki vágja a kínait, át is olvashatná

it seems to have gone to hell with the battery lasting 5 hours…
30 nap, mi? XD
-
kovsol
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ilyen órát hordok. Okosórák többsége pedig tényleg okádék, és soha nem venném fel.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Csak egypálcás.
Amúgy mostanában egy ilyen, de okosórákból is létezik szép, még az olcsóbbak közül is, mint mondjuk az Alcatel OT Watch.
-
Zsolto
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Bocsánat, de az nem hétmelodis

Ez viszont igen.
Én még ötödik-hatodikos koromban csorgattam rá a nyálam a "lengyel" vagy "KGST"-piacon, '77-'80 között, 700 Ft volt az egységáruk. Kessel és Kassel felirattal is árulták, és vérre menő viták zajlottak a suliban, hogy melyik az eredeti
A tévében meg néha megmutatták, hogy a piacosoktól nejlonzacskóban tucatszám foglalták le őket, én meg megbabonázva néztem, ahogy a vizsgálóasztalra kiborították őket, mint egy kupac gilisztát...
Hah, régi szép idők!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OTP Bank topic
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4530
- Új Amazfit Active 2 NFC premium verzió okosóra
- Apple Watch 2022 2Gen. 44mm Újszerű/2026.05.11.Apple Gar.%Akku 100%/p4529
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- DXRACER Prince L gamer szék
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval talán ezért nem görcsölnek azon, hogy belemókolják az SDK-ba a skálázási funkciót.