- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Ennyi volt, a Pebble kuka.
Az óra még köszöni, működik, de a Fitbit kihúzta alóla a szervereketLehet, hogy a Rebble még meg tudja menteni, de ... inkább veszek valami Wear OS-t használó, kerek, nem "lapos gumis" órát.
Jó volt vele ez a pár év, de úgy látszik, vége.
-
-=RelakS=-
veterán
Most jött az e-mail.
Ennyi volt, nincs többé Pebble. Felvásárolta a Fitbit.
Új órákat már nem is adnak el.
Pebble is joining Fitbit
Fitbit has agreed to acquire key Pebble assets. Due to various factors, Pebble can no longer operate as an independent entity, and we have made the tough decision to shut down the company. The deal finalized today preserves as much of Pebble as possible.
Pebble is ceasing all hardware operations. We are no longer manufacturing, promoting, or selling any new products. Active Pebble models in the wild will continue to work.
-
-=RelakS=-
veterán
Ha a Pebble time kijelzője 288x336 lenne, akkor ugye az új alkalmazások frankón néznének ki, a régiek meg ugyanolyan pixelesek lennének, azonos fizikai képernyőméretet feltételezve. Esetleg kicsit nagyobb képernyővel kicsit pixelesebb lenne, de szerintem ekkora méretnél ez nem számít.
Tehát remélem, érted, mire gondolokA régi appok szinte pont ugyanúgy néznének ki, az újak meg finomabb rajzolattal futhatnának.
Persze, ha az új hardver ellenére négyszer annyi pixelt meghajtani túl sok erőforrásba/energiába kerülne, akkor a dolog tárgytalan. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
#32839680 #106 üzenetére
Azért egy pixel kétszerezéshez nem kell lebegőpontos egység. Nem kell bonyolult dolgot elképzelni, elég egy "legközelebbi pont" nagyítás. Ha egy win95-ös képernyővédőt utánzó labirintust meg tudj jeleníteni, ez sem lehet gond.
De min1, most ez van, majd meglátjuk 3-4 év múlva, hova haladnak tovább
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #80 üzenetére
Hehe, találtam kínai review-t
Kicsit beázik, kiesik a gombja, ilyesmiHa valaki vágja a kínait, át is olvashatná
it seems to have gone to hell with the battery lasting 5 hours…
30 nap, mi? XD
-
-=RelakS=-
veterán
Már megbocsáss, de ez viccnek is rossz.
Az óráról kb 1db fényképet láthatunk, a többi render vagy fotoshop. A gyártó saját oldalán is...
Úgy tűnik, hogy ha a szíj tönkremegy, akkor dobhatod el az órát.
Lehet, hogy én vagyok béna, de a hozzá való alkalmazást nem találom, a gyártó oldala meg Google Play-en kívülről akar valamit letöltetni.Egyetlen pozitívuma a beépített szívritmus mérő.
Szóval ez inkább egy kösz, nem.
-
-=RelakS=-
veterán
Nem rossz
Én egy Galaxy Wear S-el tudtam volna kibékülni, ha pl a kijelzője folyton látható lenne, mint a Pebble-nél.
-
-=RelakS=-
veterán
Kíváncsi lennék, hogy akik, le "gagyi kétpálcás"-ozzák, azoknak milyen óra van a kezén.
Lehet, hogy egy 7 zenés kárcóra?Amúgy igazán csak ezzel néz ki igazán bazári majomnak az óra, ráadásul az elsőre kiküldött sorozattal bajok is voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest