Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Nem rossz

Én egy Galaxy Wear S-el tudtam volna kibékülni, ha pl a kijelzője folyton látható lenne, mint a Pebble-nél.
-
Én az Alcatel watchot pár óra guglizás után skipeltem a Pebbel Steel miatt. Végigolvastam az itteni topicot is, köszönőviszonyban sincs az az óra a Pebblekkel tudásban. Bár a koncepciójuk hasonló (nincs rajta csillagromboló operációs rendszer, hanem valami saját fejlesztésű apró cucc) de a megvalósítás és az ökoszisztéma a Pebblehez képest egy vicc. Amúgy kinézete tényleg szép, próbáltam élőben is, a Pebble Time-okat veri bőven, de a sima Steelt mellérakva szerintem nincs ok a panaszra.
(#59) zdanee: az Alcatel watch nem Androidos, a Pebblet próbálják koppintani (hozzáteszem hogy nagyon helyesen, a többieknek is ezzel kellett volna kezdeni), csak sajnos nem túl sikeresen.
-
zdanee
őstag
Ez almák és narancsok összehasonlításának tipikus esete. Én allways-on kijelzőt és 5+ nap üzemidőt akarok. Nekem egy Android Wear óra vagy pláne egy iWatch ingyen sem kellene, lemerülve csak egy karkötő. A butaóra meg szép, de csak az időt mutatja. Az sem kellene. Szubjektív érvek, mindkét irányba működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest