- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Nem rossz
Én egy Galaxy Wear S-el tudtam volna kibékülni, ha pl a kijelzője folyton látható lenne, mint a Pebble-nél.
-
Én az Alcatel watchot pár óra guglizás után skipeltem a Pebbel Steel miatt. Végigolvastam az itteni topicot is, köszönőviszonyban sincs az az óra a Pebblekkel tudásban. Bár a koncepciójuk hasonló (nincs rajta csillagromboló operációs rendszer, hanem valami saját fejlesztésű apró cucc) de a megvalósítás és az ökoszisztéma a Pebblehez képest egy vicc. Amúgy kinézete tényleg szép, próbáltam élőben is, a Pebble Time-okat veri bőven, de a sima Steelt mellérakva szerintem nincs ok a panaszra.
(#59) zdanee: az Alcatel watch nem Androidos, a Pebblet próbálják koppintani (hozzáteszem hogy nagyon helyesen, a többieknek is ezzel kellett volna kezdeni), csak sajnos nem túl sikeresen.
-
zdanee
őstag
Ez almák és narancsok összehasonlításának tipikus esete. Én allways-on kijelzőt és 5+ nap üzemidőt akarok. Nekem egy Android Wear óra vagy pláne egy iWatch ingyen sem kellene, lemerülve csak egy karkötő. A butaóra meg szép, de csak az időt mutatja. Az sem kellene. Szubjektív érvek, mindkét irányba működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest