- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Haha, ilyenekkel tele a padlás... Aztán ha szerencséd van, találsz róla egy kalandkedvelő csóka által feltöltött YT videót, és kiderül, hogy a kijelzője 6x9 pixeles, monokróm, de amúgy tök jó, csak egyedi töltőkábel kell hozzá, és a lépéseidet és a szívritmusodat kávézaccból jósolja
Jó, túlzok picit, de sajnos tényleg sok ilyen van.
-
Zsolto
őstag
válasz
-=RelakS=- #54 üzenetére
Bocsánat, de az nem hétmelodis
Ez viszont igen.
Én még ötödik-hatodikos koromban csorgattam rá a nyálam a "lengyel" vagy "KGST"-piacon, '77-'80 között, 700 Ft volt az egységáruk. Kessel és Kassel felirattal is árulták, és vérre menő viták zajlottak a suliban, hogy melyik az eredeti
A tévében meg néha megmutatták, hogy a piacosoktól nejlonzacskóban tucatszám foglalták le őket, én meg megbabonázva néztem, ahogy a vizsgálóasztalra kiborították őket, mint egy kupac gilisztát...
Hah, régi szép idők! -
Zsolto
őstag
A Steel valóban megmozgatta az én fantáziámat is, szép, elegáns, minőségi darab, de ez...
Sose adnék 80e Ft-ot olyasmiért, ami úgy néz ki, mintha 15-öt (se) érne.Off:
Az óráról készült fotók meg nagyon nem sikerültek, a fehér háttér miatt az óra olyan sötét lett, hogy szinte semmi nem látszik belőle. Érdemes lenne vagy újralőni vagy húzni a képeken 1-1,5 EV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest