- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az egyik ékszer a másik egy funkciókupac. Én azon csodálkozom, hogy bárki össze akarja hasonlítani a 2 kategóriát, mert azon kívül, hogy csuklón hordott és kb. hasonlóan néznek ki semmi közük egymáshoz. Nem is arra való. Én utálom az órákat, felőlem aztán kriptonitból is lehetne. Az óránál csak a zsebet húzó kacatok és a kotorászás idegesít. Íme, probléma megoldva, okosóra. Célközönség letudva személyemben.
-
zdanee
őstag
Csupán próbáltam szarkasztikusan rámutatni, hogy az "okádék", "egypálcás" és a "bazári" jelzők szubjektívek, és személyről személyre változik, hogy ki mit tart fontosnak egy órában (vagy viselne-e egyáltalán órát).
Mondjuk ahelyett, hogy valaki azt írja, hogy "okádék", lehet azt is írni, hogy "nekem nem jön be". Igen, elfogult vagyok, ilyen órám van, és nagyon szeretem, semmilyen titán-csodáért nem adnám oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged