Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az egyik ékszer a másik egy funkciókupac. Én azon csodálkozom, hogy bárki össze akarja hasonlítani a 2 kategóriát, mert azon kívül, hogy csuklón hordott és kb. hasonlóan néznek ki semmi közük egymáshoz. Nem is arra való. Én utálom az órákat, felőlem aztán kriptonitból is lehetne. Az óránál csak a zsebet húzó kacatok és a kotorászás idegesít. Íme, probléma megoldva, okosóra. Célközönség letudva személyemben.
-
zdanee
őstag
Csupán próbáltam szarkasztikusan rámutatni, hogy az "okádék", "egypálcás" és a "bazári" jelzők szubjektívek, és személyről személyre változik, hogy ki mit tart fontosnak egy órában (vagy viselne-e egyáltalán órát).
Mondjuk ahelyett, hogy valaki azt írja, hogy "okádék", lehet azt is írni, hogy "nekem nem jön be". Igen, elfogult vagyok, ilyen órám van, és nagyon szeretem, semmilyen titán-csodáért nem adnám oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 1 / 2
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- APPLE WATCH 11 46mm CELLULAR ( eSIM ), SPACE GRAY, PÁR NAPOS, 24 HÓ GAR, ÜZLETBŐL
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mondjuk hiányozna már, hogy ha jön egy értesítés, akkor a csuklómon gyorsan megnézzem.