- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
heidrich #1693 üzenetére
Ez kb. tök normális. Tudok olyan watchfacet, ami egy fél nap alatt teljesen lemeríti az órát (az még a másodpercesnél is gyakrabban frissül, gyakorlatilag folyamatosan mozgásban tartja a képernyőt. Célszerű olyan watchfacet beállítani (vagy a beállítottat úgy konfigurálni), hogy csak percenként frissüljön. Percenkénti 60 frissítés helyett csak percenkénti 1 lesz, és ez erősen észrevehető akksiban. Persze, ha valakinek fontos a másodpercre pontos idő, annak ez nem opció
-
fpy_
tag
válasz
heidrich #1609 üzenetére
Egy telefon restart vegulis segitett, jelezte a play h van frissebb Dialer es igy mar mukodik.
Nem, nem merul gyorsan, eddig headsetet hasznaltam, most az orat is, de nem veszes.
Viszont a BT 2.0-as headsetre sajnos csatlakoztatas utan par perccel mar nem kuldi at a hangot a telefon, ha az ora is csatlakoztatva van. Nem szakad le a headset, latszolag OK a kapcsolat, csak a hang nem megy at. -
doongoo
addikt
válasz
heidrich #1396 üzenetére
Nekem Pebble time steel:
pledge 265 USD
erre plusz 67,5 USD a dhl szállításAzaz nekem így összesen 332,5 USD lesz
Ha Singapore posttal jönne, akkor 265 USD + 27% (71,55 USD) + 2000 Ft lenneAzaz gyorsabban lesz itt sokkal és kicsivel olcsóbban, mintha ingyenes postával érkezne
-
doongoo
addikt
válasz
heidrich #1318 üzenetére
Vám nem lesz rá, de 27% ÁFA igen, hacsak nem választasz előre fizetős vámolásos megoldást (ld. Kickstarter 10-es update). Hong Kongból jön alapból Singapore Post-tal, ha nem kérsz más szállítási módot. Előre fizetős vámnál olcsóbban kijöhetsz pár százassal, mert a magyar ÁFA-nál szinte bármelyik EU-s kedvezőbb (ha jól emlékszem Írországból érkezik majd ily módon). Ha a hazai vámolást választod, akkor a postától kapsz majd levelet, ahol bekérik az adatokat és a kézbesítéskor fizetsz. Engem anno nagyon felhúztak, úgyhogy én kiiktatom a NAV+posta koprodukciót, mert nem szeretném megint 4 hétig náluk dekkoltatni a cuccot. Amúgy tracking szám alapján tudod a posta oldalán is majd nyomon követni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest