- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
domojko
senior tag
Azért ez nem teljesen így van. Máshol is megpróbáltak használt cuccot rám sózni. Visszaküldtem a fenébe. Max nem rendeltem többet tőlük semmit. Valószinű az amazon is ez a kategória lesz. Nem ismerem, nem mozgok otthonosan az oldalon.
Williamgrant: tuti h újat rendeltem, a használt 65€ volt. [link]
A második az Elekronik kaufenest rendeltem -
-
-
-
-
-
A Gear s3 órám sem bír többet. Mindig szerettem volna egy pebblet, de a steel-en kívül egyedül a round tetszett. Persze 250 dollárt nem adtam volna érte. A steel screen tearing hibája miatt inkább round lett, pláne, hogy most ugyan annyi az ára. Ráadásul amazon.de két év garanciát ad rá.
Lehet láma kérdés, de az összefoglaló nem tartalmazza: Még mennek a gyári pebble szerverek, vagy kell majd valamit mokolni amikor csatlakoztatom?
-
zezoka
őstag
Kicsit zavar a támogatás (és a márka) hiánya, meg a megtört bizalom, h ezzel már nincs kijelzőhiba (anno Steelre is azt mondták, h húúú ez már javított, stb), és mégis lett.
Nameg kaptam egy céges Samu A5-öt, gondoltam megveszem a hozzá való márkát. Meg kicsit többre vágytam: azért jóval több cucc, app, stb van hozzá, és szebb WF-ek. Kárára annak, h ha nincs felém fordítva az óra, akkor csak vagy halvány Always on Display van, vagy semmi.
Most ez van.
Pebble-t is imádtam, ezt is!
-
air
nagyúr
"Miért van az ha pl youtubon nézek egy videót vagy zenét."
Ez a mondat mit jelent?"Utána az orarol akarom indítani a zenéket akkor a Youtobon akarja folytani. Powerampot használok. Bár külön nem tudtam hozzá rendelni."
Ebben mi a kérdés? Hol egy kérdőjel? Hozzárendelni egybeírjuk. A többit le sem írom.
Borzalom.
-
Nem pont...
A ceo gyökér volt és nem akarta elfogadni hogy kell a tőke, és a termék fejlesztést nem lehet tisztán közösségi finanszírozással tolni egy méret felett. A Citizen korrekt ajánlatot adott, de nem kellett. A fitbit pedig csak a szoftverre hajtott és egyelőre azzal sem megy semmire. -
-
zezoka
őstag
Pebble Steelemet már másodszor tömöm ki (pluszban, nem cserélve a kemény szivacsot), de még mindig csinálja... Már attól félek, h a csavar megy tönkre, mert lesarkalódik az a k kicsi torx.
De most én is hagyom, mert ilyenkor megnyomom kezemhez (valszeg továbbítódik a szivacson keresztül), és jó egy pár órára.
-
-
-
-
-
icemad
nagyúr
Húha... Kicsit félreértettél. Próbáltam ironizálni egy kicsit, csak nem jött össze.
Szóval jobb nem lesz, az biztos. Hacsak nem az aksikijelzéssel van baj. De ha új óráról beszélünk, akkor kell neki 2-3 töltés mire beáll az akkumulátor és a visszajelzés. Mivel ez is eléggé sokáig bírja, így ez akár 10-15 nap is lehet. -
-
-
-
-
kicsi007
tag
Ha most 4.3-on vagy,akkor a telefonos applikáción belül a a Weather ikon mellett a három csíkra nyomva, beállitod "Show pins, Show notifications",erre gondoltam, mivel igy fogja mutatni a naptár bejegyzések mellet a napkeltét,napnyugtát is.
Valamint a korábban linkelt fórumon azt is írták, hogy akinek eltűnés után "visszatért" a Weather, nem a szokásos helyen a listában harmadikként, hanem a programok lista alján jelent meg. Gondolom ezt csak megnézted,ugye? Mivel már 2 képet is feltöltöttél, de a programok lista még folytatódik a képek alapján...
-
kicsi007
tag
Nekem is megmaradt a weather!
Tedd vissza a régit (4.3), a weather beállításokban pedig állítsd be, hogy a timeline-n mutassa az időjárást, napkelte, illetve állítsd be a konkrét helyet! Illetve engedd, hagy használja a GPS-t!
Utánna frissítsd le!
Ha ez sem, akkor ismét visszatérsz a 4.3-ra, belövöd amit először is írtam, s utána felteszel kimondottan egy olyan watchface-t, ami az időjárásra van kihegyezve, mert azok kimondottan különböző időjárás szolgáltatókat használnak, utána frissítesz 4.4-re.
Ha ez sem segít, akkor passz..
-
kicsi007
tag
Kb. 3 perc alatt megtaláltam.. Applikációt telefonon megnyitod/Help/Community/Forums/
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest