Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Pityke78 #847 üzenetére
menü/beállítások/képernyőbeállítások/bemenetek/
Mindegyik forrásnál a nyílgombokkal beállíthatod, hogy kihagyod a megjelenítésöl a forrást, vagy ha a névbevitelnél nyomsz egy ok-t, akkor megadhatod a forrás egyéni nevét is, vagyis átnevezheted. Ettől még a forrás(av) gombot nyomogatva nem tűnik el az eredeti forrás név, csak zárójelben hozzáteszi az általad adott egyéni nevet is.
-
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #630 üzenetére
Illetve ez a DLAN dolog is érdekelne? Ez pontosan hogyan működik? Ha összekötöm a számítógéppel a szgép merevlemezeit tudja kezelni, azokról képet, filmet lejátszani?
De gondolom itt is csak a FAT32-re formázott HDD-ket látja.
Vagy ezen a téren történt már frissítés?Köszi
-
Celeborn
tag
válasz
Pityke78 #619 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy valahol azt olvastam, hogy csak FAT32-t tud. De ha nem is olvastam volna ilyet, akkor se tartanám valószínűnek, hogy tud NTFS-t. Egyébként nekem is ugyanez volt a gondom az XBOX-al. Lejátsza az mp4 file-okat, de a FAT32 korlátot csak úgy lehet átlépni, ha ketté szedem a file-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest