- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy ideje megvan a G20-as plazmám, de most figyeltem fel rá, vagy csak most vált zavaróvá, hogy bizonyos TV csatornánknál felül, az első pixelsor bal oldalánál fehér és fekete csíkok vannak a kép helyén. De ez csak az első pixelsor első felénél van. Amúgy kábeles Digi TV-m van.
Ez csak Automatikus, vagy 16:9-es képaránynál van. Ha átváltom Valós képarányra, akkor akkor 1-1 pixelsorral kiugrik (nagyobbodik) a kép és eltűnik a felső "szaggatott" pixelsor is.
Nekem úgy tűnik, hogy így tölti ki valósan a 1920x1080 pixelt. De ahogy csatornát váltok és vissza kapcsolok újra ott lesz az első hibás sor, és az 1-1 pixelsorral beszűkült kép, hiába van Valós képarányon.Mit gondoltok, mitől lehet ez és miért nem tudom rögzíteni a Valós képarányt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Portal 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest