Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy ideje megvan a G20-as plazmám, de most figyeltem fel rá, vagy csak most vált zavaróvá, hogy bizonyos TV csatornánknál felül, az első pixelsor bal oldalánál fehér és fekete csíkok vannak a kép helyén. De ez csak az első pixelsor első felénél van. Amúgy kábeles Digi TV-m van.
Ez csak Automatikus, vagy 16:9-es képaránynál van. Ha átváltom Valós képarányra, akkor akkor 1-1 pixelsorral kiugrik (nagyobbodik) a kép és eltűnik a felső "szaggatott" pixelsor is.
Nekem úgy tűnik, hogy így tölti ki valósan a 1920x1080 pixelt. De ahogy csatornát váltok és vissza kapcsolok újra ott lesz az első hibás sor, és az 1-1 pixelsorral beszűkült kép, hiába van Valós képarányon.Mit gondoltok, mitől lehet ez és miért nem tudom rögzíteni a Valós képarányt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest