- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Nekem meg olyan problémám van a tv-vel, hogyha az egyik ( HDMI-számítógép) jelforrásról váltok a másikra ( HDMI-digitv settopbox) akkor nem veszi a jelet, csak fekete marad a képernyő, és újra kell egy kört kapcsolgatnom az av gombbal. Bármilyen más váltáskor nincs ilyen gond, csak a leírt kombinációban. A settopbox folyamatosan be van kapcsolva, szóval a tv kap jelet, nem az a baj, hogy várni kellene rá. A digitv ( settopbox) a HDMI 1-es, a számítógép a HDMI 2-es csatlakozóban van.
-
Locutus
veterán
Nem mindenkinek van számítógépe abban a szobában, ahova a TV megy
Igy én is asus oplayt vettem, 16k-ba volt, és nem bántam meg... a számítógéppel szépen összekötöttem hálózati kábellel a falon át, és a megosztott mappából lazán játszik le mindent. Még winyo meg usb cucc se kell hozzá. Sok postot látok arról, hogy méregdrága playereket. meg kábeleket veszik, mert hogy milyen kristálytiszta kép, meg hang, meg gyors meg minden... hát el kell keserítsek mindenkit, mert ezeket az asus is ugyanúgy tudja.
Bár ha én is adtam volna egy valag pénzt valami csicsás médialejátszóért, lehet én is ezzel nyugtatnám magam -
Johnny70
tag
A lényeg a végén van, remélem sokáig így is lesz (meg magamnak is ezt kivánom, egy G20-at tervezek a karácsonyfa alá
)
Vásárlói szempontból igazad van, nehéz megérteni ezt, de a másik oldalról nézve egy kicsit másként fest. (más iparágban dolgozok, mielőtt bárki is meggyanúsít).
Az ilyen akciók azért vannak, hogy az adott országban tevékenykedő disztribútor/gyártó, stb. cég forgalmát növeljék. A marketinges szempontjából érthető, hogyha van egy keretem, akkor azzal a saját forgalmamat kell növelnem és nem ahhoz hozzájárulnom, hogy a hamburgi Karl-Heinz kolléga kapjon bónuszt, mert több száz tv-t adott el a müncheni nagykere Mo-ra.
Sajnos a piacok mérete, meg a sokszor féllegális beszerzések miatt nagy az árkülönbség így könnyebb az olcsó ár felé elmozdulni. Viszont az ilyen 5 éves akció annyiban vígasztaló, hogy nem lehet túl sok baj a Panákkal 2 év után sem, különben nem érné meg a hosszabbítós játék. -
Johnny70
tag
Ezen ne csodálkozz, miért fizetné a magyar Panasonic annak a TV-nek az esetleges garanciális javítását a 3-5-ik évben, aminek az eladásából származó forgalom és profit esetleg a német Panánál csapódik le?
Ez az 5 éves gari a magyar Pana szervezése, az ő büdzséjük terhére megy, logikus, hogy csak arra adják meg amit ők hoztak forgalomba (onnan jön a bevétel, amiből finanszírozni tudják a kiadásokat) . Ráadásul ebben az akcióban arészleteknél elég pontosan le is volt írva, hogy mik a feltételek és hogy kérdés esetén érdeklődj a bolt felől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Redmi Note 13 4G
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest