- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #203 üzenetére
Ez konkrétan semmi, aggodalmuknak adnak hangot a biztonsági kockázat miatt, aztán nem tesznek semmit. Jogszabály... Ja majd egy európai jogszabály egészen biztosan megszünteti a kínai állam befolyását a Huaweiben
Mint az európai és amerikai szabadalmak, azokat is hogy meg tudták védeni az európai és amerikai törvények attól, hogy a kínai cégek simán lenyúlják őket...
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #203 üzenetére
Kérdés mi változott a nem egészen egy év alatt. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy elkötelezettek a Huawei mellett. Új információkhoz jutottak, vagy nőtt a nyomás a másik oldal irányából?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #202 üzenetére
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #199 üzenetére
Elmondtam amit el akartam a témával kapcsolatban, a te kérdésedet is megválaszoltam.
Összegezve a lényeg: a kínai állam társadalmi és gazdasági berendezkedése a bizonyíték arra, hogy a Huawei biztonsági kockázatot jelent a nyugati világ számára.A Huawei építette hálózatokban amúgy közismerten hemzsegnek a szoftveres sebezhetőségek, már nagyon régóta, aztán hogy ezeket szándékosan hagyják ott valaki számára, vagy tényleg csak a hanyagság az oka, nos ez egy jó kérdés. Én mindenestre erőssen kétségbe vonom a Huawei megbízhatóságát, illetve azt, hogy megéri-e ekkora rizikót vállalnunk.
De még ha nem lennének ezek a múltbeli aggasztó körülmények, akkor is azt mondanám, hogy engedjük el a Huawei építette európai 5g hálózat ötletét, ugyanis túl nagy kockázatot jelent egy kínai cég jelenléte egy olyan szektorban, ami szó szerint létfontosságú lesz a közeljövőben.
Tudom, meg is várhatjuk, míg kiépül a disztópia, aztán majd panaszkodhatunk (addig meg minek aggódni, nem igaz?), de én inkább elkerülném ezt az opciót. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #184 üzenetére
Pedig ez lesz a kulcs. Amerikát haragítják magukra (pl. a titkosszolgálati együttműködés megszakítása az 5g hálózatot a Huawei-el fejlesztő országokkal, és egyébb belengetett szankciók) azzal, hogy ragaszkodnak a Huawei-hez, még ha a biztonsági kockázat létét 100%-os eséllyel ki is tudnák zárni (amit nem tudnak megtenni természetesen, láthatóan még a legkínabarátabb szakértők sem ragadtatják magukat ilyen merész kijelentésekre), ennek akkor is számítania kellene, hiszen a legfontosabb katonai és gazdasági szövetségesünkről beszélünk.
Itt bizony haszonról van szó, mégpedig nem is kicsiről, hiszen az 5G elég sok aspektusában forradalmasítani fogja az ipari termelést. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #181 üzenetére
Ha neked jogod van traktálni minket a "várjuk meg míg beköszönt nálunk is a disztópia" hozzáállásoddal, akkor kérlek engedd meg nekem azt a luxust, hogy én is ismertessem a saját álláspontomat
Lol, te hoztad a magyar kormány lapját példának, és megkérdezed miért ragadok le
Amúgy mint már kifejtettem, sok ország vezetésének fontosabb a haszon, amit az olcsó Huawei 5g hálózatok mielőbbi kiépítése jelent (vélhetően hazánk is ezen országok közé tartozik), mint holmi biztonsági kockázatok. Ez viszont engem tökéletesen és teljes mértékben hidegen hagy, mivel a véleményemet nem az alapján alakítom ki, hogy mit mondanak az országom, vagy más országok vezetői, hanem az alapján hogy mit tartok racionálisnak. A kínai befolyásszerzés jelentette veszélyt pedig nagyon is megalapozottnak tartom.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #177 üzenetére
Demokrata.hu, lol, origot is linkelhetsz ennyi erővel, azt sem nyitom meg. Ez a cikk tökéletesen illik is a "haldokló nyugat, Kína/Oroszország/Törökország [*insert random autocracy here] a barátunk" kormányzati direktívákhoz. De legalább Soros neve nem került elő most, ez már dicséretet érdemel
De még az abszolút Kínabarát kormányunk abszolút Kínabarát (kb. egy az egyben visszamondja a kínai propagandát) szakértője is ezt elismeri (mégha a következő mondatával már próbálkozik is a relativizálással):Persze a kockázat jelen van, de ezen a téren nagyon egyoldalú az amerikai kommunikáció – mondja Krasznay Csaba
Az európai gyártók talán dolgoznak kínai komponensekből, viszont egyrész ezeket feltételezhetően ellenőrzik (hiszen ők nem állnak a kínai állam befolyása alatt, nem kell félrenézniük), illetve a szoftver is biztonságosabb, ha európai és amerikai fejlesztők munkája.
A vége meg full relativizálás, sem az Apple, sem a Microsoft nem épít 5g hálózatot, és nem, egyáltalán nem mindegy ki szerzi meg az adatainkat.
Felőlem azzal csapod be magad amivel akarod. Azt viszont ne várd, hogy én is így tegyek, és pláne ne várd, hogy a magyar kormány hozzáértése miatt higgyem el, hogy nincs itt semmi látnivaló. Ha valami, akkor ez megerősítette a gyanakvásomat. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #176 üzenetére
Amerika nem egy rendőr, hanem egy szuperhatalom, ami szeretné megőrizni a pozicióit a világban, Kína pedig nem egy potenciális gyorshajtó, hanem egy nagyhatalom, ami szeretné megkaparintani ezeket a poziciókat. Mindkettőnek megvannak ehhez az eszközei, és bár érdemben nem tudunk beleszólni ebbe a küzdelembe, azért véleményezhetjük azt. Az én véleményem az, hogy amit az USA tesz, az egy teljesen jól megindokolt preventív akció, melynek célja a kínai befolyás európai megerősítésére alkalmas eszközök kiszorítása a kontinens 5G hálózatokból.
A te véleményed meg az (legalábbis az alapján amit eddig olvastam tőled a témában), hogy amíg nem történik meg a katasztrófa, addig hagyjuk csak Kínának, hadd terjeszkedjen. Gondolom a Huaweiben érvényesülő állami befolyást te sem vonod kétségbe, szóval nem tudom mással magyarázni az álláspontodat.
Nekem ez borzasztó felelőtlennek tűnik, de nem kell egyformán gondolkodnunk, felőlem úgy értelmezed a világban zajló folyamatokat, ahogy neked jól esik -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #174 üzenetére
Az amerikaiaknak nem a jövőt kell ismerniük hogy megindokolhassák a Huawei elleni szankcióikat, hanem a kínai rezsim módszereit.
Az a vicc, hogy te tényleg elhiszed (bizony ehhez már komoly hit kell...), hogy a Huawei, amit egy volt PLA-s hírszerzőtiszt (vagyis a kínai hadsereg egyik veteránja) alapított, és ami számolatlanul kapja az állami hiteleket (hivatalosn R&D-re), független tud maradni egy olyan rezsimtől, amitől senki sem maradhat független abban az országban... -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #171 üzenetére
Nem személyeskedtem. Az ugyanis azt jelentené, hogy a személyedre hivatkozva vetettem volna el egy érvedet, de abban a hozzászólásban én nem láttam érvet.
Egyszerűen csak leírtam, hogy ezen a beszélgetésen már nincs mit menteni, amikor ilyen hozzászólások megszülethetnek, ott már mindegy. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #170 üzenetére
Nem értem, pontosan mi akar lenni a kérdésed? Az USA nem jósolgatott a szankcióival, hanem a cég ténykedése (pl. a hálózati szektorban) jelentette biztonsági kockázatra hivatkozva bünteti a Huaweit. Persze ehhez nem árt tisztában lenni a biztonsági kockázat jelentésével, de a világért sem merném azt feltételezni rólad, hogy úgy szólsz hozzá egy beszélgetéshez, hogy ilyen alapvető fogalmi ismeretek hiányoznának
Sem az Apple, sem az Intel nem fejleszt országos szintű 5g hálózatokat, szóval sorolhatod napestig ezeket, csak a felsorolásod irreleváns a vita szempontjából, max terelésnek jó.
Legalább egyszer megpróbálhatnád rendesen értelmezni amit írok, tudod, csak a hecc kedvéért arra reagálni, amit tényleg leírtam, nem amit te bele akarsz látni.
Nem mondtam hogy csak miattad fórumozok (lol), azt mondtam, attól hogy nem foglak meggyőzni, én még itt leszek, hogy a "csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat" megcáfoljam.Amúgy igen, folyamatosan és szándékosan próbálod ferdíteni a mondandómat (kb. minden második hozzám címzett hozzászólásod rá a bizonyíték), mintha legalábbis valami hasznod származna ebből. Hogy mindezt milyen szinvonalon teszed, arról meg kár is szót ejteni.
Semmiféle jelzőt nem használtam indokolatlanul. Folyamatosan eljátszod, hogy te meg tudod fejteni mások gondolatait, és ahelyett, hogy arra reagálnál, amit mondanak, te majd inkább ezt cáfolod meg. Értelmes helyeken a szalmabábozás nem tartozik hozzá a kulturált vitához. Ennél a szinvonalnál ez a fórum többet érdemel szerintem.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #161 üzenetére
Azt írtam mások cseszegetését nem élvezem (bár őszintén szólva ezt értelmezni sem tudtam, a racionális érvelés az én szótáramban nem feleltethető meg az ún. "cseszegetésnek"), nem azt, hogy a te érvelésed szétszedését nem. Sőt, ha elolvastad volna azt a hozzászólást, és nem csak a neked tetsző részeket próbáltad volna meg összeollózni hogy aztán az így kapott csúsztatást ellenem fordíthasd, akkor láthattad volna, hogy azt írtam, hogy vitázni és érvelni járok ide. Na most ha ezt nem élvezném (remélem legalább azt nem kell elmagyaráznom, hogy mi a vita...), szerinted csinálnám?
Ja hát hogy téged nem győztelek meg az nem döbbentett meg túlságosan (tekintve, hogy a vita létjogosultságát is tagadod, bár ez mondjuk az érvelési technikád... "kiforrotságát" tekintve nem túl meglepő), azért én továbbra is itt leszek hogy megcáfoljam a szándékos csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat.
A gondolatolvasói képességeidet meg ne nagyon fitogtasd, mivel továbbra sincs hasonló a birtokodban -
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #157 üzenetére
Na látod.
Én hol írtam, hogy 300 ezer az összes kínai fiatal?
Azt írtam, hogy ENNYI TANUL az USÁ-ban.
Mr. Nulla Szövegértés. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #156 üzenetére
Kérdezed ezt te, aki folyamatosan és következetesen úgy tesz, mintha az off gomb nem is létezn? Mindenesetre örülök, hogy legalább ezt off-ba tetted, csak rájöttél hogy hol van az a gomb, már nem volt hiábavaló az itteni tevékenységem
Nem önt el boldogság, én érvelni és vitázni járok a Huawei topikokba (nem tudom feltűnt-e, de ez egy fórum, nem egy Huawei fanklub, ha olyat akarsz, akkor azt magadnak kell létrehoznod, nem a Mobilaréna topikokat kisajátítani erre a célra), nem usereken kárörvendeni.
Persze nem lepődök meg rajta, hogy ezt próbálod rámhúzni, ha valami, hát a szalmabábozás nem idegen tőled. Kb. egyedül is el tudnál itt vitázni a képzeletbeli vitapartnereddel, akit velem próbálsz azonosítani, vele biztos könnyebben boldogulnál...
-
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #139 üzenetére
"1,4 milliárd emberből csak 300.000 a fiatal? És még nálunk van a baj a matekkal? Nincs több kérdésem...
Kb. ebből is látszik, hogy a szövegértésed a nullához közelít.
Én ezt írtam: "Lásd USA, ahol több, mint 300 ezer(!!!) kínai diák tanul."
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #149 üzenetére
Leírtam engem mi motivál, olvass vissza, nem azzal fogom tölteni az időmet hogy újra és újra neked magyarázkodok, tekintve, hogy láthatóan képtelen vagy felfogni amit írok. A falnak is beszélhetnék ennyi erővel...
Amúgy vágod hogy a személyeskedés is érvelési hiba igaz? A flamekeltésre már ki sem térek...Offba rakni az off témája hozzászólásaidat látom még mindig problémát okoz számodra...
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #145 üzenetére
Nem baj, legyen csak nagyon drága a Huawei hálózati eszközök lecserélése. 1 milliárd dollár? Remélem a tízszeresébe fog kerülni! De demokráciát meg kell fizetni.
De jól esett ez a kárörvendés.Szerk.: közben átszerkesztetted, de pont azt szúrtad be, amiről írtam, így csak ezt mondatot adtam hozzá.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #139 üzenetére
Neked amúgy szelektíven dolgozza fel az infót az agyad? A kis közjátékod után ugyanis ez a hozzászólás nyittota meg újra a politikai témát, nem én vagy nyisziati.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #142 üzenetére
Nem felejtek és nem ígértem semmit. Fölösleges politizálni, én nem is hoztam fel a témát azóta. Ha viszont más így tesz, arra reagálni fogok, és nem ráförmedni, hogy ezt inkább ne. Vannak érveim, képes vagyok a kulturált beszélgetésre, ha kell, ebben a témában is, és nem játszok topikgazdát, mint egyesek...
Nem kaptam amcsi lobogót, és nem részesültem amerikai forrásokból, ha erre célozgatsz. Az érdekeimet viszont fel tudom ismerni, és ezek közé tartozik a kínai befolyás visszaszorítása is. Illetve igen, jobbnak tartom az amerikai mintát, mint a kínait, ha ez elfogultság, vállalom, elfogult vagyok
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #140 üzenetére
Ha visszaolvasol, egy kolléga felvetesére reagáltam. Vagy ő neked szimpatikus állítást dogalmazott meg, ezért ő nem kapja meg azt a figyelmet, amit rám pazarolsz?
Lassan befejezheted szerintem ezt az önjelölt moderátori tevékenységet, mert haszna nincs, cserébe viszont legalább elárulja, hogy az objektivitás szikráját is képtelen vagy kicsikarni magadból.
-
laci_csk
senior tag
válasz
7Heads Drago #102 üzenetére
ezt nem nekem akartad irni, ugye? mert en meg sem emlitettem Trumpot
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #119 üzenetére
Most sem egy USA-fan hozta be a politikát...
Ahogy általában, most is egy sértett Huawei-fan próbálta úgy levezetni a frusztrációját, hogy beír valami ostobaságot az USA-ról, aztán azzal jól elégtételt vesz rajta a kedvenc gyártója elleni fellépésért.
Persze erről te nem tudhatsz, hiszen ezek a hozzászólások nem elérhetőek mindenki számára... Vagyis várj... De, azok -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #108 üzenetére
+1
Csak annyit írok: ruandai népírtás. Konkrétan az egész világ leblokkolt, és hagyták az egészet, a hírekben meg ferdítettek, illetve próbálták eltusolni, eltitkolni ezt. Pedig kérte az ott lévő parancsnok Anglia, Franciaország és az USA segítségét is. -
Stabi83
senior tag
válasz
7Heads Drago #121 üzenetére
Ezt nagyon sok helyre írhattam volna mert nem egy új jelenség.
Tényleg nem értem miért nem lehet egységesen tesztelni a készülékeket hogy azok összevethetőek legyenek. Nem dől ettől össze a világ de oda kéne rá figyelni -
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
"Én nem engedném behozni a politikát egy informatikai szakportálra. Persze Trumpnak sikerült ezt jól megkevernie."
Politikai érvvel felszólalni a politika-mentes fórumozás mellett... nem semmi. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #111 üzenetére
Hajaj, vannak itt bajok
Minek írsz egy fél oldalas kisesszét, végig kerülve a nyílt választ, mikor a kérdésemre egy egyszerű igennek vagy nemmel lehet felelni? Csak nem érzékeny pontra tapintottam? Nem szabad bírálni a Pártot, vagy mi?
Te is tudod nagyon jól, hogy a Huawei a hálózati szektor miatt kapja az ívet, csak gondolom jól esik értetlennek tettetni magad. Elképesztő módon a hálózati szektorban nem operáló kínai gyártók nem kaptak szankciókat, micsoda egybeesés...
Nem én hoztam be a témát a topikba, olvass vissza nyugodtan. A topikban nem a Huawei termékeiről van szó, olvasd el a címet, ez egy hír, ami a cég kilátásaival foglalkozik. Bárki, ismétlem bárki formálhat véleményt arról, hogy szerinte mi lesz a Huawei sorsa, függetlenül attól, hogy birtokol-e a gyártó által előállított terméket. Nincs, ismétlem nincs olyen megkötés, hogy csak akkor szólhatsz hozzá a témához, ha a Huawei gyártja a telódat, neked pedig egyelőre nem áll jogodban ilyen megkötéseket létrehozni. Szóval inkább fejezd be ezt, mert még mindig borzasztó szánalmas, ahogy te akarod eldönteni, ráadásul ilyen gyermeteg alapon, hogy ki szólhat hozzá egy cikkhez, és ki nem.
Én nem kötöttem össze a Huawei gyártotta készülék birtoklásával Kína támogatását, ezt már csak te próbálod hozzákölteni a hozzászólásaimhoz. De ezt is megszoktam már, a helyes érvelés szabályait félszáz Huawei-ről szóló topikban lefojtatott vitánk után sem tudtad elsajátítani, megmaradsz a szalmabábozás szintjén.
Még egyszer, nem én hoztam fel a politikai témát. Én csak reagáltam rá. Fura módon a témát a beszélgetésbe beemelő kollégának nem mentél neki, pedig tele volt a hozzászólása helytelen állításokkal...
Abban egyetértünk, hogy fölösleges politizálni a cikk kapcsán, csak ez akkor vonatkozzon mindenkire.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #108 üzenetére
Akkor jöjjön most a te stílusodban:
"Bla-bla-bla"
Elítéled a kínai rezsimet azért, amit a polgáraival tesz? Igen vagy nem? Az USA igen.
Fölösleges a további szófecsérlés.Sosem mondtam, hogy ha a Huawei hazaszorul, akkor minden király lesz.
Megpróbálom összefüggéseiben nézni a dolgot, és támogatni azokat az intézkedéseket, amik csökkentik Peking befolyását a világban, miközben te megrekedtél ott, hogy bántsák a kedvenc mobilgyártódat, ezért "fújusa" -
viktorhu
veterán
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Minden huaweies cikkhez odaírja valaki, hogy mert ez a gonosz USA, és általában nem is reagál senki, mert ez nem politikai topic. De ha mégis, akkor szép nagy felháborodást tud kiváltani, és jobb érvek híján egyszerűen USA-imádó lesz bárki, aki nem a kínai érdeket képviseli a sajátunkkal szemben.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Szerintem meg ne próbáld meg kitalálni mások gondolatait, mert továbbra sincs meg hozzá a képességed, arra reagálj amit írnak!
Azért van szó Kínáról, mert ez kapcsolódik a topik témájához könyörgöm, olvass már vissza!
Ráadásul ez az a disztópia, ami megpróbál szuperhatalmi pozíciót szerezni, szóval ja, hatványozottan nagyobb fenyegetést jelent a szabad világra, mint bármelyik másik elnyomó állam. Hogy emellett a saját polgárai számára sem biztosítja a szabadságjogaikat, az már csak hab a tortán, ami miatt el kell ítélni, ahogy megteszi ezt az USA is (amit megpróbáltál elvitatni tőle, természetesen sikertelenül).
Tőled ezt viszont nem láttam, még a felszín karcolgatását sem, és ezek után te vádolod a kollégákat azzal, hogy hidegen hagyja őket embertársaikat súlytó elnyomás -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #101 üzenetére
Alapvetően hibás az állításod, két okból is:
1. Az USA hivatalosan is elítéli a kínai rendszer jogsértéseit (lásd az ujgurok melletti kiállásuk).
2. De ettől függetlenül is az, hogy az USA miért veti ki a szancióit Kínára, lényegtelen, az a fő, hogy fellép ellene. Érted engem nem érdekel az sem, ha az az indokuk, hogy nem tetszik nekik Micimackó frizurája, a lényeg, hogy cselekedjenek, és szorítsák vissza a kínai befolyást a világban.
Mert gondolom ezen befolyás erősödésének te sem szurkolsz, szóval kérlek próbáld meg a nagyobb képet nézni. -
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #93 üzenetére
Megmondtam: amerikai RENDSZERBEN élünk, amiben Kína bérgyártó.
És én amellett vagyok, hogy ez maradjon is így.
Vagyis nyugodtan használok kínai cuccot, amíg nem játszák a főnököt.
Egyébként meg Amerika is ezt akarja, nekik se céljuk a bérgyártás leépítése, maximum annyira, hogy ne nőjön fejükre Kína. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
Igazad van, megvan nélkülük (vagyis inkább meg lehet nélkülük is), félreérthetően fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest