- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #145 üzenetére
Nem baj, legyen csak nagyon drága a Huawei hálózati eszközök lecserélése. 1 milliárd dollár? Remélem a tízszeresébe fog kerülni! De demokráciát meg kell fizetni.
De jól esett ez a kárörvendés.Szerk.: közben átszerkesztetted, de pont azt szúrtad be, amiről írtam, így csak ezt mondatot adtam hozzá.
-
janeszgol
félisten
Itt a lényeg. Az általa szimpatikusnak véltek kapnak ezentúl támogatást. Ergo sok csődbe fog menni. A lassuló kínai gazdaság lassúló fejlődést is jelent. Mert igen másolós egy banda, viszont valamikor jobb a másolat, mint az eredeti, ráadásul tovább fejlesztik.
Gondoljunk bele, hogy értékes tudásbázis alakult ki ott, amit kár lenne veszni hagyni. Ez a fejlődés lekövetkeztethető pl a Huawei telefonokon, tableteken is, de a hálózati eszközökön is. Akkor ott az alibaba, a Xiaomi, a ZTE. És ezek csak az ismertebbek.Szoktam rendelni tokokat, de szerintem sokan teszik ezt. Ugyan azért a pénzért néha rossz minőséget kapok, néha viszont nagyon jót. És az évek múltán inkább a nagyon jóból volt több. Most ennek vége lesz? Megint jönnek a szarok?
-
janeszgol
félisten
válasz
nyisziati #126 üzenetére
"A választásokat meg pont nem a fiatalok döntik el, hanem a 3 millió nyugdíjas."
- pont ezt írtam én is."A kínai rezsim meg nem buktatható, ilyen politikai butaságot ne hangoztass."
- minden buktatható, szóval ilyen ostobaságokat ne hangoztass!"Érdekes módon nem az USÁ-ból mennek oda tanulni."
- Most csődbe kerülnek a kínai cégek többsége. 10 évvel ezelőtt élvezték az állami támogatást (de ennek ugye egyszer vége), a hitelezők nagyvonalúak voltak, és most megisszák ennek a levét. Ez elindíthat valamit. -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #108 üzenetére
+1
Csak annyit írok: ruandai népírtás. Konkrétan az egész világ leblokkolt, és hagyták az egészet, a hírekben meg ferdítettek, illetve próbálták eltusolni, eltitkolni ezt. Pedig kérte az ott lévő parancsnok Anglia, Franciaország és az USA segítségét is. -
janeszgol
félisten
Az élet megcáfol téged. Aki akkor élt, az visszakívánja azt a rendszert, nem véletlen nyert nálunk a komcsi párt már harmadszor. Amíg vannak fiatalok, addig lesz szerencsétek netek öregeknek, mivel mi tudunk változtatni a dolgokon. Kínai rezsim? Pf. Nem félek tőle, és könnyen buktatható. Ott azért nem sikerül, mert kevés a fiatal, és azok is inkább kiutaznak az országból.
A letelepedési kötvényeket is állítólag 90%-ban kínaiak vették, és nem idősek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged