Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giovan!

addikt

válasz 7Heads Drago #111 üzenetére

Hajaj, vannak itt bajok :(

Minek írsz egy fél oldalas kisesszét, végig kerülve a nyílt választ, mikor a kérdésemre egy egyszerű igennek vagy nemmel lehet felelni? Csak nem érzékeny pontra tapintottam? Nem szabad bírálni a Pártot, vagy mi? :DDD

Te is tudod nagyon jól, hogy a Huawei a hálózati szektor miatt kapja az ívet, csak gondolom jól esik értetlennek tettetni magad. Elképesztő módon a hálózati szektorban nem operáló kínai gyártók nem kaptak szankciókat, micsoda egybeesés...

Nem én hoztam be a témát a topikba, olvass vissza nyugodtan. A topikban nem a Huawei termékeiről van szó, olvasd el a címet, ez egy hír, ami a cég kilátásaival foglalkozik. Bárki, ismétlem bárki formálhat véleményt arról, hogy szerinte mi lesz a Huawei sorsa, függetlenül attól, hogy birtokol-e a gyártó által előállított terméket. Nincs, ismétlem nincs olyen megkötés, hogy csak akkor szólhatsz hozzá a témához, ha a Huawei gyártja a telódat, neked pedig egyelőre nem áll jogodban ilyen megkötéseket létrehozni. Szóval inkább fejezd be ezt, mert még mindig borzasztó szánalmas, ahogy te akarod eldönteni, ráadásul ilyen gyermeteg alapon, hogy ki szólhat hozzá egy cikkhez, és ki nem.

Én nem kötöttem össze a Huawei gyártotta készülék birtoklásával Kína támogatását, ezt már csak te próbálod hozzákölteni a hozzászólásaimhoz. De ezt is megszoktam már, a helyes érvelés szabályait félszáz Huawei-ről szóló topikban lefojtatott vitánk után sem tudtad elsajátítani, megmaradsz a szalmabábozás szintjén.

Még egyszer, nem én hoztam fel a politikai témát. Én csak reagáltam rá. Fura módon a témát a beszélgetésbe beemelő kollégának nem mentél neki, pedig tele volt a hozzászólása helytelen állításokkal...

Abban egyetértünk, hogy fölösleges politizálni a cikk kapcsán, csak ez akkor vonatkozzon mindenkire.

Új hozzászólás Aktív témák