Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #111 üzenetére
Hajaj, vannak itt bajok
Minek írsz egy fél oldalas kisesszét, végig kerülve a nyílt választ, mikor a kérdésemre egy egyszerű igennek vagy nemmel lehet felelni? Csak nem érzékeny pontra tapintottam? Nem szabad bírálni a Pártot, vagy mi?
Te is tudod nagyon jól, hogy a Huawei a hálózati szektor miatt kapja az ívet, csak gondolom jól esik értetlennek tettetni magad. Elképesztő módon a hálózati szektorban nem operáló kínai gyártók nem kaptak szankciókat, micsoda egybeesés...
Nem én hoztam be a témát a topikba, olvass vissza nyugodtan. A topikban nem a Huawei termékeiről van szó, olvasd el a címet, ez egy hír, ami a cég kilátásaival foglalkozik. Bárki, ismétlem bárki formálhat véleményt arról, hogy szerinte mi lesz a Huawei sorsa, függetlenül attól, hogy birtokol-e a gyártó által előállított terméket. Nincs, ismétlem nincs olyen megkötés, hogy csak akkor szólhatsz hozzá a témához, ha a Huawei gyártja a telódat, neked pedig egyelőre nem áll jogodban ilyen megkötéseket létrehozni. Szóval inkább fejezd be ezt, mert még mindig borzasztó szánalmas, ahogy te akarod eldönteni, ráadásul ilyen gyermeteg alapon, hogy ki szólhat hozzá egy cikkhez, és ki nem.
Én nem kötöttem össze a Huawei gyártotta készülék birtoklásával Kína támogatását, ezt már csak te próbálod hozzákölteni a hozzászólásaimhoz. De ezt is megszoktam már, a helyes érvelés szabályait félszáz Huawei-ről szóló topikban lefojtatott vitánk után sem tudtad elsajátítani, megmaradsz a szalmabábozás szintjén.
Még egyszer, nem én hoztam fel a politikai témát. Én csak reagáltam rá. Fura módon a témát a beszélgetésbe beemelő kollégának nem mentél neki, pedig tele volt a hozzászólása helytelen állításokkal...
Abban egyetértünk, hogy fölösleges politizálni a cikk kapcsán, csak ez akkor vonatkozzon mindenkire.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest