- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz."
Meg linux, meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt. De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége.
Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.Te tudod mi az a HMC?
Hát nekem ha IBM akkor HMC = HW management console. [link]
ha jól látom itt két LPAR van egyiken AIX/Linux másikon AS400, ld első bekezdés.
"Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme..."
Aminek a forgalma évek óta!!! 10-30%ot!!! zuhan azt én nem mondanám ütőképesnek és legeladhatobb...nak sem. Hatékonynak meg ugye mire hatékony.
"SAN Volume Controller....." Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...
"Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ."
Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem.
Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ
-
Dare2Live
félisten
Nincs itt nagy ragaszkodás az unix likehoz. Sose volt. Sött vhol értelmezhetetlen is amit írsz mert mért lett volna? AIX csak egy IBM OS, nem is a legnagyobb és nem is a legprofitibálilisabb... ráadásul míg Z/AS400 eleddig legalábbis köszöni elvan addig AIX (mint ahogy unix) összeomlóban. Mérnök más tészta de ő a 0.1%.
Uígy én nem látom ökörségnek a TSM, HMC kezelésést IPADról. AIX így folytatja minek portolni, SVCt nem ismerem. De itt nem a mérnök/Sysadmin a lényeg. Hanem, hogy a Forbes 500 90% ha akar használhasson Apple terméket. Ugy a manager mint a Gizi néni.
-
btotyi
tag
TSM-hez nem értek, nem ismerem. Mondjuk az üzemeltetők nem panaszkodnak. Egyáltalán nem akartam beléd kötni, a komment az a része saját véleményem, nem akartam még egy bejegyzést írni.
Az SM-el kapcsolatban csak egy gonoszkodó megjegyzés: a TSM-hez (bármilyen szoftver gyártó terméke) nem árt egy IBM (tetszőleges gyártó) mérnök :-)
-
btotyi
tag
Nem tudom, nekem eddig volt jó pár (több x10) PMR-em, mindegyiket korrektül megoldották/megválaszolták pedig az egyiken nem keveset dolgozott az L3 support . Most vezetik be nálunk az SCSM-et. Ahhoz képest, hogy milyen szuper cég az MS, a termék egy ih (ipari hulladék ), ráadásul a bejelentett hibák javításáért pénzt kérne!
-
Xero
nagyúr
Nem sokból tartana OS X gui-t dobni az AIX-re és máris elnavigálna rajta az 1bites Win admin is.
Egyébkent sokáig használtam AIX-t, nem vészes.De szerintem túlgondoljátok az egészet. Portolnak némi Lotust, nyomnak rá egy kis csillámport és kész. Minimum 10 év fejlesztés és kőkemény marketing mire picit is borulna a status quo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest