- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Dare2Live #77 üzenetére
Meg linux,
A Linux-ba ugyan túl sokat nem öl az IBM mert azt fejlesztik az IBM nélkül is, köszöni elvan az IBM nélkül is nagyon jól. Sajnos az már elmúlt amikor valóban tolt bele rengeteg pénzt azt ki is vette keményen nem sok ilyen IBM szoftvert tudok mondani ami ne Linux alapú lenne, az IBM management eszközeiben.
meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt.
Ezen nagyon kár vitatkozni, mert az AS400 illetve az RS6000/Power7/8 is nagyon jó, de valamiért az IBM Cloud technológiája Power alapú rendszer keményen. AIX/Linux kombóval. Az AS400, meg a Z is jó, csak kevésbé eladható, mint az RS6K/Power vonal. Még akkor is ha csökken a Unix Piaci része nem vélatlenül adta ki az IBM, a 812/22L-t, nem mintha eddig nem lehetett volna LPAR-a Linuxot telepíteni.
De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége.
Örülök, hogy ennyire hülyének nézel az embereket, olyan magyaros.. (Még szerencse hogy nem élek otthon), Tudom vazzeeee mit szólsz hozzá, de ha a Hardvert nézed, akkor a Power-be nyomja a legtöbb pénzt.
Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.
Nagy szar is van, mert az IBM nem tud versenyezni a HP-vel, mert a Power 710/20, 750 nem tudja egy DL580/980 szerver teljesítményét, a 780, meg Megfizethetetlen, az X86-al szemben. Szóval igen szarban van jól látod. A 710/20. amit a DL580- ellen indítottak nem tudja felvenni a Versenyt vele.
Értem én, hogy szerinted az AS400, meg Z, csak éppen az még annyira sem megy, mint eddig, mivel az X86 megöli.
Egyedül a IBM által adott garanciák miatt veszik meg ezeket az igen drága vasakat, az IBM ebben jó, ha nem a legjobb, csak éppen ez senkit nem fog érdekelni a Felhő korszakában, A power-nek még lehet esélye.
A Power meg azért zuhan mert van honnan, és ez tendencia is lesz, ami nagyban köszönhető az Oracle-nek is, az AIX/Oracle évtizedes jó kapcsolatát, megöli a megbízhatatlanabb, Oracle/Red Hat/x86 mert olcsó, és x db-ot vesznek ha megállna valamelyik.
Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...
Én sem értek hozzá (A SAN szerintem egy külön világ) de mindennap használom, szerintem ez Például az IBM egy nagyon jó terméke.
Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem.
Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ
Mivel azért látszik, hogy nem az a kategória, vagy Bocsánat (komolyan), nem neked szántam igazán, csak néha idegesítő itt egy két ember.
Mindenesetre abban nem értek egyet Veled, hogy az Ipad alkalmas ilyen jellegű munkára, abban viszont tökéretesen, hogy a Forbes magazin címlapján szereplő busness men hada.
-
hallador
addikt
válasz
Dare2Live #75 üzenetére
AIX csak egy IBM OS, nem is a legnagyobb és nem is a legprofitibálilisabb... ráadásul míg Z/AS400 eleddig legalábbis köszöni elvan addig AIX (mint ahogy unix) összeomlóban.
Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz. Az AS400
Na az tuti jól el van, a Z meg pláne, mivel még mindig a Power a legeladhatóbb IBM termék, ezt nagyon nem látod jól, de majd egy IBM-es felhomályosít....
Uígy én nem látom ökörségnek a TSM, HMC kezelésést IPADról.
Te tudod mi az a HMC?
AIX így folytatja minek portolni, SVCt nem ismerem.
Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme....
SVC: SAN Volume Controller.... Nagyon szép flashes felülete van, egy rakás szar, ami használható, az meg nem IPad-ra való.
Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Dare2Live #58 üzenetére
Sikerült megragadni a lényeget!
Valami ilyesmiről lenne szó. Éppen a napokban olvastam, hogy készítettek egy felmérést és az USA-ban a többség az Apple termékeire vágyik. Most arra nem esküdnék meg, hogy céges szinten-e, éppen ezen felmérés okán nem lepődtem meg ezen a híren.
Mondjuk a Windows-os rendszergazdikat átképezni... de, nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest