Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Fritz Teufel #5 üzenetére

Úúúúú, na ne viccelődjél már,

Ez a hozzászólás az a szint volt mikor előjönnek a Mac Pro meg a professzionalitás kérdéskörével, volt ilyen 10 éve.

én Linux-os vagyok, de még én is Látom mekkora badarságot írtál, az IBM egy szegmensben jó, az pedig, a nagyvállalati piac legfelső része, ahova a Windows-t nem szívesen engedik be. Például, a mocskos nagy teljesítményű TSM szerverek, az alacsonyabb teljesítményű TSM-ek ott is Windows Serverek. Vagy a komolyabb adatbázis szerverek, ahol mocskos nagy számítási igényre van szükség. Pont semmi másban nem igazán jó az IBM ma már.

Az X86-os szerverek kiszolgálják a piac 90 %-át, és ezeknek a szervereknek a 80 %-án Windows Server fut, ezt kb biztosra veheted.

A Virtualizáció esetén az IBM féle LPAR rendszer elterjedtségben a kanyarban sincs a VMware, vagy a HyperV hasonló termékeihez képest, na most ezeken is 80 %-ban Windows Fut.

Ez az egyik fele.

A Másik fele, hogy egy Windows server-t egy félértelmes üzemeltető is beállít, összedob pillanatok alatt. Láttál már AIX-et, amiben az IBM jó. Sztem ne akard konfigurálni.

Ok ott a Linux. de funkcionalitásban sajnos a Linux is lemarad az MS mögött.

(Persze szarrá lehet scriptelni a Linuxokat is, csak éppen a Windows Server alaphelyzetben is tudja ezt.)

Szóval azt azért megnézném, hogy az IBM-APPLE összefogás, hogyan fog konkurenciát teremteni, egy MS-HP-DELL triónak. Sehogy.

A Harmadik, hogy Te dolgoztál már IBM supporttal? Na a jó Isten mentsen meg tőlük.

(#31) emvy

Igen, Amit leírtál a HP ma. Az IBM, meg szépen bebújt a storage-ek, meg az RISC mögé, ami meg kevés lesz az MS ellen.

Szóval +1.

Új hozzászólás Aktív témák