- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Hívő vagyok. Meggyőzhetsz, de amikor nekem kell megmondanom az IBM-nek mit üssön be a TSM-be, mert fingja nincs róla, akkor ne mond hogy jó. Mikor a 3 kérést kell feladni, mert nem képesek valamit megzónázni, akkor megint én érzem magam kellemetlenül.
Nem állítottam, hogy az MS maga a csoda, nem tudom, maga az IBM support szinten szimplán szar. Ennyi. A Magyar IBM hozzáállása meg még jobb, simán a pofámba vágták, hogy ja ott a Cseh csapat küldjé nekik levelet, csak így, magyarul elhajtottak, mondván ugye megértem, hogy az IBM belső rendszere ezt teszi lehetővé, és értsem meg, hogy nem akarnak dolgozni ezzel....
Na nem csoda, hogy az IBM részesedése 2x százalékot zuhant, ezzel a hozzáállással....
Ha arra gondolsz, hogy jó red book-okat írnak, mint csináld magad alapon, hozzáteszem a red book-jai verhetetlenek, szeretem azt az alaposságot, kár, hogy a support csapatuk nem szokta olvasgatni.
Ehhez képest az MS elég jó, a HP services, meg maga a kánaán.
Másik:
Miért nem VMware, az működik. Az MS Virtualization Technology-nak vannak problémái, meg kiforratlan is egy picit, meghát a VMware működik is jól.
Drága, na de valamit valamiért, ez van, aki bevezeti a System Center-t nem baj, ha van a spájzban pár microsoftos mérnök.
Ahhoz képest, hogy milyen szuper cég az MS,
Na ilyet hol írtam, vagy csak belekötöttél ami nincs, vagy hogy jött elő az MS a super cég? Vagy nálad az elterjedt=Super, világosíts már fel, mert nem értem hogyan hoztad ezt kapcsolatba azzal amit írtam, vagy lemaradtam, vagy tegyél már képbe, mert nem értem (Tudom az én hibám....
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest