- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz."
Meg linux, meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt. De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége.
Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.Te tudod mi az a HMC?
Hát nekem ha IBM akkor HMC = HW management console. [link]
ha jól látom itt két LPAR van egyiken AIX/Linux másikon AS400, ld első bekezdés.
"Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme..."
Aminek a forgalma évek óta!!! 10-30%ot!!! zuhan azt én nem mondanám ütőképesnek és legeladhatobb...nak sem. Hatékonynak meg ugye mire hatékony.
"SAN Volume Controller....." Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...
"Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ."
Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem.
Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ
-
Dare2Live
félisten
Nincs itt nagy ragaszkodás az unix likehoz. Sose volt. Sött vhol értelmezhetetlen is amit írsz mert mért lett volna? AIX csak egy IBM OS, nem is a legnagyobb és nem is a legprofitibálilisabb... ráadásul míg Z/AS400 eleddig legalábbis köszöni elvan addig AIX (mint ahogy unix) összeomlóban. Mérnök más tészta de ő a 0.1%.
Uígy én nem látom ökörségnek a TSM, HMC kezelésést IPADról. AIX így folytatja minek portolni, SVCt nem ismerem. De itt nem a mérnök/Sysadmin a lényeg. Hanem, hogy a Forbes 500 90% ha akar használhasson Apple terméket. Ugy a manager mint a Gizi néni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Fritz Teufel #60 üzenetére
aszem bőven van akkora ez a piac amiért megéri.
-
Dare2Live
félisten
IBMnek imo nem a "Lotus" port a lényeg. Persze az se lenne haszontalan, véletlenül sincs az annyival lemaradva MStől mint ahogy azt itt vki mondta.
Imo a lényeg, hogy mobilizálja a Z/AIX/AS400at. Igen szerencsére/sajnos ott tartunk, hogy a vállalatvezetők nem notit hanem felhozatalból pl IPADot kezükbe tartva akarják megkapni a big datas adatokat.... és pikk pakk bejön a képbe az analitika, watson... és majd cloud se elképzelhetetlen.Másik oldalon pedig a céges eladások nagyot dobhatnak applen. Cégek macbookot, ipadot vesznek és nem T430at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest