Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
AIX csak egy IBM OS, nem is a legnagyobb és nem is a legprofitibálilisabb... ráadásul míg Z/AS400 eleddig legalábbis köszöni elvan addig AIX (mint ahogy unix) összeomlóban.
Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz. Az AS400
Na az tuti jól el van, a Z meg pláne, mivel még mindig a Power a legeladhatóbb IBM termék, ezt nagyon nem látod jól, de majd egy IBM-es felhomályosít....Uígy én nem látom ökörségnek a TSM, HMC kezelésést IPADról.
Te tudod mi az a HMC?
AIX így folytatja minek portolni, SVCt nem ismerem.
Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme....

SVC: SAN Volume Controller.... Nagyon szép flashes felülete van, egy rakás szar, ami használható, az meg nem IPad-ra való.
Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Na az tuti jól el van, a Z meg pláne, mivel még mindig a Power a legeladhatóbb IBM termék, ezt nagyon nem látod jól, de majd egy IBM-es felhomályosít....